Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

E.MELİH ÖZER AKINCILARSPOR

ALİ MERMER:Melih merhaba seninle alt yapıdan uzun süredir tanışırız.Gençlikspor alt yapısında 2012 de başladın.5 sezon T.Linyitspor ve bu sezon Akıncılarspor.Başlangıçtan bu güne anlatabilir misin?

E.MELİH ÖZER:Merhaba Ali abi nasılsın öncelikle bana bu röportaj  için teşekkür ederim. Ülkemiz ve dünyamızı tehdit eden bu virüslü günlerimiz Allahın izniyle kısa zamanda biter bizde sizlere ve çok özlediğimiz futbola döneriz. Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet hastalarımızada acil şifalar diliyorum ve herkes evde kalsın diyorum.

öncelikle gençlik spor benim futbola olan sevgimi arttırdı başta Hasan Akçin ve Burhan Sezer hocalarımında katkılarıda çok oldu. Ben gençlik spora yaz futbol okulu olarak yaz tatili döneminde gittim ve burada alt yaş kategorisinde oynadım daha sonra linyit spora transfer oldum burda akademi liginde ve u-17 u-19 da mücadele ettim burada A takıma yükselme başarısını gösterdim şimdi Akıncılarspordayım.

ALİ MERMER:Kaç teknik adamla çalıştın.Futbolunu şekillendirenler hangileriydi diye sorsam?

E.MELİH ÖZER:12 teknik adamla çalıştım her birinin üzerimde katkısı vardır. Linyit sporda bulunduğum sürede bütün hocalarımın katkısı çok fazladır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Fatih Akdemir – İzzet Köktaş – Mehmet Erdal – Hakan Aygören tabi Fatih Akdemir hocama ayrı parantez açmak isterim gerçekten çok sevdiğim hocadan öte futboluma ve kişiliğime çok şey kattığını düşünüyorum.

ALİ MERMER:)Akıncılarsporda nasıl geçti sezon.22. haftada yarım kaldı sezon.Kać mać oynadın kırmızı gördünü mesela?

E.MELİH ÖZER:Bu sezon geldiğim Akıncılarsporda şahsım olarak şansızlıklar yaşadım ligin 2. haftasında sakatlanarak 3 hafta sahalardan uzak kaldım daha sonra bütün maçlarda formamı terlettim bu sürede toplam 2 sarı kart gördüm. Kırmızı kart görmedim.

ALİ MERMER:Peki corana hepimizi hapsetti.nasıl bireysel olarak çalışıyor musun?

E.MELİH ÖZER:Valla abi bu korona hayatımızı çok değiştirdi evde hapis kaldık evde elimden geldiğince çalışıyorum.

ALİ MERMER:Peki futbolcu olarak beslenmene özellikle dikkat eder misin?Melih bu kadar olsun bu günlük.Eklemek istediklerini tabi dinlerim.Başarılar futbol yaşamında

 

E.MELİH ÖZER:Elimden geldiğince dikkat ediyorum. Ali abim kendine iyi bak görüşmek üzere evde kal.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.