Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

DPÜ DE AKADEMİK TEŞVİK ÖDÜLLERİ

DPÜ Spor Bilimleri Fakültesindeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2020 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrim içi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Acet, dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Aydın Şentürk ile Doç. Dr. Sinan Akın ve fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı. 9 akademisyeninin akademik teşvik almaya hak kazandığı başvurular sonucunda Prof. Dr. Mehmet Acet fakültemizde en yüksek puanı elde etti.

PROF. DR. ACET: DPÜ’NÜN DIŞARIYA AÇILAN PENCERESİ OLMAKTAN GURURLUYUZ

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Acet, 2020’de kurulan fakültemizin bugün dört bölümde 28 akademik ve 10 idari personel ile 1684 öğrenciye sahip olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

Spor Bilimleri Fakültesi olarak 1994 yılından beri hem akademik hem sportif başarılarımızla üniversitemizin dışarıya açılan penceresi olmaktan dolayı gururluyuz. Yeni kampüsümüzde ve yeni binamızda daha verimli çalışmalar yapacağımıza Fakültemiz tüm akademisyenleri adına söz veriyorum. Bu vesile ile akademik teşvik almaya hak kazanan tüm akademisyenlerimizi tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.

PROF. DR. UYSAL: SPOR BİLİMLERİ BAŞARILARINA ALIŞKIN OLDUĞUMUZ FAKÜLTEMİZDİR

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi.
Spor Bilimleri Fakültemiz, bizim başarılarına alışkın olduğumuz fakültemizdir. Öğretim üyesi sayısına oranla çalışma sayısının fazlalığı mutluluk verici. Başarılarınızın uyumlu ekibiniz ve yeni binanız ile birlikte artarak devam edeceğini umarak başarılarınızın devamını diliyorum.

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMSİYENLERİMİZ

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:

  • Prof. Dr. Mehmet Acet
  • Prof. Dr. Adnan Ersoy
  • Doç. Dr. Alparslan Ünveren
  • Doç. Dr. Baybars Recep Eynur
  • Doç. Dr. Oğuzhan Yüksel
  • Doç. Dr. Osman Gümüşgül
  • Dr. Öğr. Üyesi Osman Tolga Şinoforoğlu
  • Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sait Erzeybek
  • Dr. Öğr. Üyesi Meryem Gülaç
    KAYNAK:DPÜ HABER PORTALI
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.