Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DOSTÇA BAŞLADI REZİLCE BİTTİ

Perşembe günü hava oldukça soğuktu ama bizi gene amatör futbolumuzun peşinde koşmaktan da alıkoyamadı.
Karakova tesislerinde Erdemspor ile 3 Eylülsporun ve Tavşanlı Linyitspor ile Akıncılarsporun U 18 müsabakaları vardı.Bunların yanı sıra Tavşanlı Linyitsporun karakovaya antrenmana geleceğini Tuncay Kara’dan duymuştuk.
Evde pineklemektense soğuğa rağman karakovada aldık soluğu.
Sevgili Tamer Kıran’da her zamanki gibi oralarda.Hem amatör futbolumuzun tam içinde hem de bu aralar oğlu Ozan Can’ıkn peşinde koşuyor.Ozan Can kısa bir süre önce sağlıkçı belgesi aldı,maçlarda sağlıkçı olarak görev alıyor.
Soğuktan bir nebze de olsa Tamer hocanın sayesinde kurtulduk diyebilirim.Teneke bulup gerlmiş oralardan odunlarla da içinde ateş,bizde ısındık tabi.Daha da üşüyünce Tamer’in arabanın içine daldık.

Her neyse ilk olarak Erdemspor ile 3 Eylülsporun U 18 müsabakası var.Ancak emniyet görevlileri biraz ağır davranmışlar müsabakanın başlama saatinde yoktular.Böyle olunca maçın hakemleri maçı oynatmadılar.Ben Tamer hocaya oynatabilirlerdi sanki dedim de.Olmaz dedi kurallar böyle hakemler yeterli emniyet tedbiri olmadan maçı başlatamazlar.

Maç tatil edilince,Güney Erdem ve Oktay Doğu hocalar anlaşmışlar,hazırlık olsun diye maç yapmaya karar vermişler.Maç başladı bizde kale arkasında kah ısınıyoruz kah maçı izliyoruz.Aslında fena da maç olmuyordu,ne olduysa maçın son dakikalarında oldu.Hakemin bir kararı beğenilmeyince her iki taraf futbolcuları bir birine girişti tekme tokat.Birbirine vuran vurana ve ne Güney Erdem ne Oktay Doğu futbolcularını sakinleştiremediler.
Neyse epeyce bir kavga gürültü sonrasında her iki taraf gitti soyunma odasına.Bir U 18 müsabakasında üstelik bir hazırlık maçında futbola bu kadar aykırı olayın gerçekleşmesini bizim mantığımız kabul etmiyor.Biz hem sevgili Güney Erdem’e hem sevgi,li Oktay Doğu’ya futbolcularına önce  spor ahlakına uygun  ve rakiplerine saygıduymayı öğretmelerini tavsiye ediyoruz.

Ve ilçe spor müdürlüğü görevlisi Ali Sekmen’den edindiğimiz bilgi ertelenen bu maçın önümüzdeki Pazartesi günü oynanacağı yönünde.Hem Erdemsporlu hem 3 Eylülsporlu gençlere soralım,Pazartesi günü bir birlerinizin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Müsabaka devam ederken Tavşanlı Linyitspor gene antrenman için geldi.Kuruçeşme deplasmanında maçı oynayacakları stada uygun bir sahada antrenman yapmaya çalışıyorlar.Hem kısaca antrenmanı izledik hem saha komiseri Ali Dönmez ve ilçe spor müdürlüğü görevlisi Ali Sekmen’le kısa da olsa sohbet ettik.Beraber fotoğrtaf da çekildik,üç Ali’nin yanına birisi gelip dilek tutsun dedim de gülüştük.

İkinci maç Tavşanlı Linyitspor ile Akıncılarspor U 18 takımı arasındaydı.Ben gitseydim falan dedim de Tamer nereye gidiyorsun bu maçı da izleyelim ben bırakırım seni dedi.Güzel ve temiz bir maç oldu,Tavşanlı Linyitspor farklı bir skorla kazandı maçı.Takımın teknik sorumlusu Mehmet Erdal’ın işi nedeni ile bir takım sorunları var gibi.Bu maçta da takımın başında İbrahim Karakaya vardı.
Sağ olsun Tamer Kıran gene evimize kadar bıraktı,her zamanki gibi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.