Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Domaniç Kaymakamlığından Yangın Çağrısı

Domaniç hâlâ yanmaya devam ediyor. Kontrol altına alınamayan yangın dolayısıyla kaymakamlıktan çağrı yapıldı.

Domaniç Kaymakamlığı ;

Çukurca Beldesindeki orman yangını soğutma ve söndürme çalışmaları için acilen vatandaşlarımıza ihtiyaç vardır 18-65 yaş arasındaki vatandaşlarımızın domaniç belediye önünde toplanıp oradan belediye otobüsü ile çukurcaya götürüleceklerdir. Köylerimizden katılmak isteyen vatandaşlarımızın domaniç belediye önüne gelmeleri veya kendi imkanıyla gitmek isteyenler ise araçları ile çukurca toplanma merkezine gitmeleri rica olunur.

şeklinde çağrıda bulundu.

1907412128593
Domaniç’te Pazar günü başlayan yangın hala söndürülemedi.

Dün sabaha karşı kontrol altına alındıktan sonra rüzgarın da etkisiyle yeniden alevlenen orman yangınını söndürme çalışmaları sürüyor. Komşu il ve ilçelerden gelen çok sayıda yangın söndürme ekipleri ve Domaniçli gönüllüler, canla başla çalışırken, İlçeden yardım sever vatandaşlar sürekli yiyecek içecek taşıyorlar. Çukurcalı kadınlar yaptıkları gözlemeleri dağda çalışanlara gönderiyor.

Yangın, çiçekli yayla, karagöl, acı su, Kızılsaray ve Bilecik istikametinde kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Ayrıca birçok uçak, helikopter, arazözün takviye olarak geldiği Domaniç’e, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının yeni ekipler ve 7 tanker aracı sevk ederek yangınla mücadeleye destek verdiği öğrenildi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.