Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

DOMANİÇ KAYMAKAMINDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçemizde ki şehit aileleri, her bayram olduğu gibi bu bayramda yalnız kalmadı.
Kaymakam Sayın Muhammed Enes İPEK, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, Çukurca Belediye Başkanı Emin TAŞGIN ve kurum amirleri pandemi nedeniyle ayrı ayrı şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.
İlçemizde ki 8 şehit ailelisini 4 grup halinde ziyaret eden heyet, şehitlerin emaneti şehit ailelerinin yanında olduklarını ve onlara sonsuz saygı ve minnet duyduklarını dile getirdi.
Şehit aileleriyle sohbet ederek yakın ilgi gösteren Kaymakam Sayın İpek, “Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerini evlerinde ziyaret ettik. Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kıymetli şehit ailelerimizin ve Domaniçli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum” dedi.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.