Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Domaniç Kar Yağışı

Tavşanlı, Domaniç ve civar ilçeler de kar yağışı ve soğuk etkili olmaya başladı. Dün itibariyle Tavşanlı’ya da yağmaya başlayan kar, Domaniç’te trafiği ve ulaşımı etkiledi.

Kar yağışı ve sis yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkilerken, karayolları ekipleri uyarı levhalarını yeniliyor ve yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Domaniç’te, Özellikle bin 500 rakımlı Kocayayla Geçiti’nde kar yağışının yanı sıra yoğun sis meydana geldi. Yoğun sisin ulaşımı etkilemesi nedeniyle karayolları ekipleri, yollarda uyarı levhalarını yenilerken, bir yandan da yol açma ve tuzlama hazırlıklarına başladı.

Gece saatlerinde kar yağışının artması bekleniyor. Trafiğe çıkacak araçların, kış lastiksiz yola çıkmamaları ve hız yapmamaları konusunda dikkatli olması gerekiyor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.