Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DOKUZ DOĞURDUK

Ada stadında hesapta dişimize göre rakibi konuk etmiştik.Ancak açıkca söylemek gerekirse bizim de maç öncesi öngörümüz gerçekleşmedi.Feriköy umduğumuzdan dirençli çıktı.İlk yarının 37.dakikasında 10 kişi kalmaları bile mücadele güçlerine çok fazla olumsuz etki yapmadı.

İkinci yarı baskılıydık baskılı olmasına da aradığımız gol 71 de solbekimiz Hakkı Hakan’la geldi.Üç puan getiren gol için özellikle tebrik ediyoruz Hakkı Hakan’ı.Taraftarımızı anlamakta zorlanıyoruz zaman zaman.Sahada canını dişine takan Fatih Kaya için gereksiz tepkiler koydular.Neyseki Fatih oyundan çıkarken hak ettiği alkışı aldı.

 

20180204_152012-2

Çağlayan İrece’nin erken sakatlığı ile oyuna dahil olan Osman Buğra Uysal’da bizce sırıtmaďı.İkinci yarı orta sahadan neredeyse attığı şut sonrasında,saha içinden ve tribünlerden aldığı tepkiyi de anlayamadık.Benzer pkzisyonda Adem Hakan’ında şut denemesi var,ona kimse gıkını çıkarmadı,ilginç geldi bize.

Her şeye raģmen T.Linyitsporun almış olduğu üç puan önemlidir.İş devamını getirebilmekte,peşpeşe oynayacağımız önümüzdeki iki maçı da kazanabilmeliyiz dahası biz kazanmak zorundayız diye düşünüyoruz.

 

20180204_153458-19

Sayın Nihat Baran görünen o ki oynanan futboldan memnun.Yeterli sayıda gol pozisyonuna girdiğimizi düşünüyor sayın Baran.İkinci yarı maçlarının her zaman için daha zor olduğunu bu nedenlede zorda olsa kazanmanım olumlu olduğunu düşünüyor.Hep birlikte rahat olalım sıkıntı yok diyor.Hocamız haklı olabilir olmasına da bende peki biz hangi maçı kolay kolay kazanacağız demekten kendimi alamıyorum.Maç izlerken sıkıntıdan dokuz doğurmayalım.Bizde şöyle göbeğimizi kaşıya kaşıya maç izleyelim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.