Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DERVİŞ GÜNER MEMLEKETİMİZ EVLADI

ALİ MERMER:Derviş merhaba uzun süredir tanışırız.bu aralar pekkontak kurmasak da takip ettiğim futbolcularımız dansın.Önce sen kendini anlatabilir misin bize Futbola nasıl başladın hangi takımlarda oynadın vs vs….
DERVİŞ GÜNER:Öncelikle selamlarimi ve saygilarimi ileterek başlamak istiyorum ali abim Futbola ilk mahalle takimim olan Evliya Çelebi Çağlayansporda başladım daha sonra göstermiş olduğum performansımla Kütahyaspora transfer olarak profesyonelliğe adım attim..Bundan sonraki süreçte Çanakkale Dardanelsporun dikkatini çekerek Ptt 1.lige transfer oldum sırasıyla Dardanelsporda 2.lig ve 3.lig kadrolarında görev aldim..2012 yılinda memleketime geri döndüm Kütahyasporda yillarca görev aldim ve kaptanlık yaptim 2016 yılında bal liginde Şampiyon olduğumuz kadro ve devamında 3.ligde bütün müsabakalarda başarıyla görev aldım..Sonraki süreçte Eskisehir Kurtuluşspor Sakarya Hendekspor ve son üç sezondur da Takım kaptanlığını yaptığım Kullarsporda futbol oynadım ve geçen sezonu bu kulüpte bitirerek ayrıldım.

ALİ MERMER:Peki sen ilimizin yetiştirdiği kaliteli futbolculardan son.Kaç tane teknik adamla çalıştın futbolunun şekillenmesinde en etkili teknik adam kim ya da kimlerdi diyeyim.
DERVİŞ GÜNER:Futbol hayatım boyunca yaklaşık 20 ye yakın teknik adamla çalışma fırsatım oldu.Hocalarımın içerisinde bana korkmadan Genç yaşta forma şansı veren Süleyman Pöge hocamın futbolumun gelişmesine çok etkisi olmuştur..Devamında Kütahyasporda Hikmet Demirbilek hocamızla beraber Sportif Direktörümüz Şener Aşkaroğlu abimizin önemli dokunuşları ve telkinleri futbol kariyerime ve görüşüme çok katkısı olduğunu söyleyebilirim.
ALİ MERMER:2021-2022 sezonunu Kullarsporda tamamladım.Sezon nasıl geçti önce takımın için sonra kendi performansın için bir değerlendirme yapabilir misin?
DERVİŞ GÜNER:Sezon hem Kullarspor hem de kendi açımdan güel geçtiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim..Çünkü kağıt üzerinde bakıldığında Bal liginin en zor ve maliyet olarak yüksek rakamların harcandığı kaliteli kadroların kurulduğu bir grupta mücadele verdik ve sezonu son 2 hafta kala talihsiz şekilde puan kaybıyla liderin 5 puan arkasında 3. Bitirerek aldığımız yerde bıraktık..Kendi açımdan bakılacak olursa sol bek mevkiinde bütün maçlarda 90 dakika süre alarak ve 7 asistle başarılıbir şekilde sezonu tamamladığımı söyleyebilirim..

ALİ MERMER:Peki önümüzdeki sezon için neler düşünürsün Derviş?Devam mı Kullarsporda yoksa yeni arayışlara girecek misin?
DERVİŞ GÜNER:Önümüzdeki sene için artık Kullarsporda misyonumu tamamladığımı düşündüğüm için karşılıklı anlaşarak ayrılıkk kararı aldık Yeni sene için hedefi olan Şampiyonluğa oynayacak bir kulüple anlaşarak nasipse futbol hayatıma devam etmek istiyorum bu süreçte görüşmelerim olan kulüpler oldu ve halende var buradan bir karar verip yoluma devam etmek istiyorum inşallah..
ALİ MERMER:Derviş ben fazla uzatmayayım eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.Teşekkürler sohbet için ve şimdiden başarılar önümüzdeki sezon için.
DERVİŞ GÜNER:Son olarak Değerli Ali abim bana buradan görüşlerimi dinlediğin ve böyle güzel bir röpörtaj imkanı sunduğun için öncelikle sana sahsım adına çok teşekkür ederim Tavşanlı’da spor için ve ayni zamanda Tavsanlı Linyitspor için çok değerli bir kişi olduğunu ve hayatını bu uğura adadığını çok iyi biliyorum İnşallah Tavsanlı Linyitsporumuzda bu sene 3. Lige yükselip bu sansızlığını kıracak ve eski günlerine geri dönecektir.Çok teşekkur ediyorum tekrardan selamlar sevgiler herkese.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.