Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DENİZ BERK’Lİ U 11MAÇLARI VE SAÇMA SAPAN KURALLAR

Aslında 29 Haziran Cuma günü oynanması gereken U11 maçları bir gün sonraya kaydırılmıştı.B sezon özellikle ilgilenmemizin nedeni de torunumuz Deniz Berk Mermer’in Akıncılarsporda oynuyor  olması.Bu hesapla karakova yeni sentetik sahada hazır ve nazırdık.

30 haziran deniz 30 haziran deniz erdem

İlk maç Akıncılarspor ile 3 Eylülspor arasındaydı.Her zaman ki gibi güzel,zevkli ve centilmence maç oldu.Bütün takımlarda oynayan yetenekli ve istikbal vaat eden minik sporcular var.Spor adamlarının dikkatini çektiği kadar bizim de dikkatimizi çekiyor elbette.Ancak yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama,ben ayrım yapmamak adına özellikle isim yazmaktan kaçınıyorum.Bir kişi hariç,torunumuz Deniz Berk.Hep dediğimiz gibi,kuzguna yavrusu güzel görünüyor.Ve açıkcası Deniz Berk’in geleceğinden umutlu konuşuyor futbolun içindeki teknik adamlar.

30haziran 3 eylül

Madem bahsettik torundan hoşumuza giden bir pozisyonu da yazalım tam olsun.Maçın ikinci yarısı,santra yuvarlağınınkendi tarafları.Sağ ayağı ile az gerisinde olan topu,müthiş bir topuk hareketi ile önüne aldı.Sonra rakip onsekize harmanladı.Özellikle sol ayağı ile,rakipleri ekarte etti ve mükemmel bir şut sol ayakla ve gol.Gerçekten çok hoşuma gitti,teknik sorumlu Emrullah Alparslan da beğendi ve takdir etti.

30 haziran hakem

İşte bu maçta,ki henüz başlarıydı maçın.Hakem Hicri Yıldırım bir düdük çalarak oyunu durdurdu.Teknik sorumlular,EmrullahAlparslan ve Oktay Doğu’ya,arkadaşlar,lütfen kenardan teknik ve taktik anlamda oyucularınıza müdahale de bulunmayın dedi.Şaşırdı,her iki teknik adam arkadaşımız.Açıkcası bizde şaşırdık ama hakem  kurallar böyle deyip devam etti.Valla bizde şaşırdığımız için,telefona sarılıp İsmail Eren beyi aradık,maç arasında.Evet arkadaşımızın uygulaması doğru,federasyonca verilen talimat böyle dedi.Profosyonel liglerde koca koca adamlara kenardan taktik veriyorlar diye üsteledik.U11 yaş grubu ligler olarak görülmüyor,festival gibi düşünülüyor bu yüzden yanıtını aldık.

30 haziran ben erdem

Devre arasında hakem arkadaşımız,Emrullah hoca ile konuşurken,bizde can kulağı ile dinledik.İlk söyledikleri,İsmail Eren’in dedikleri ile bire bir örtüşüyor.Ancak bu kuralın bize saçma sapan geldiğini belirtelim.Hakem arkadaşımız Hicri Yıldırım şunları da ilave etti.Ofsayt uygulaması yok,sarı ve kırmızı kart uygulaması yok.Bunun yerine sarı ya da kırmızı kart göstermemiz gereken oyuncuyu işaretle değiştirmenizi söylüyoruz.Eh bu uygulama güzel bir şey tabi.Hoşumuza giden bir başka olay.Maç içerisinde 3 Eylülspor kalecisinin ayakkabı bağları çözülmüş,kendisi bağlayamadı.Hakem Hicri Yıldırım,çağırdı kaleciyi eğildi bağladı ayakkabıları.Üst düzey bölge hakemi de böyle oluyor,tebrikler.

30 haziran karakaya

İkinci maç Erdem Gençlikspor ile Tavşanlı Gençlikspor arasında oynanacaktı.ASKF nın programlamadaki değişiklikleriden kaynaklanan bir durum diye düşündüm statda.Çünkü T.Gençlikspor alt yapıya ciddi anlamda yaklaşan kulüplerimizden.Maça da gelmemeleri için bir neden yok.İçim rahat etmediT.Gençlikspor kulübü başkanı Hasan Ordu beyi aradım.Bize program değişiklikleri ile ilgili her hangi bir duyuru yapılmadı,bu yüzdendir dedi.

30 haziran linyit çukurköy

Son maç T.Linyitspor ile Çukurköyspor arasındaydı.Maç öncesi Çukurköyspor teknik sorumlusu R.Tamer Kıran’a seslendim,severim kendisini muhabbetimiz iyidir.Yandın hoca,kenardan konuşmak yokmuş dedim.Kafanı yorma sen abi,biliyom ben o kuralı kitapçığı okudum ben diye yanıtladı.Yavuz Balcı arkadaşımız da oğlu Yunus Emre’nin maçlarını kaçırmaz gene evlat peşindeydi.T.Linyitsporda oynuyor Yunus Emre ve spor adamları Yunus Emre içinde umutlu.Babasını geçecek diyorlar.Maç içerisinde kale direğine kolunu çarparak küçük bir sakatlık yaşayan Yunus Emre’yede geçmiş olsun diyeyim.

30 haziran balcı

T.Linyitspor yöneticisi ve alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya ile de keyifli sohbetimiz oldu.Açıkcası sözü sohbeti dinlenilir,her lafını düşünüp tartarak söylemeye özen gösterir.Asıl olarak son günlerde aklımıza takılan,T.Linyitspor Türkiye Kupasına bu sezon katılabilecek mi sorusunu sorduk.Sanırım böyle bir girişimiz olacak,Akın Şirin başkanımızın da aklında bu konu diye yanıtladı.Geçen yıl aynı pozisyonda Kütahyaspor katılmıştı kupaya diye üsteledik.Haklısın,dediğim gibi bu senede biz bu konuya ciddi anlamda eğileceğiz diye noktaladı.

30 haziran hakem

Saha komiseri Ömer Atay ve sağlık görevlisi Niyazi Serer’lede keyifli muhabbetlerimiz oluyor.Atay ve Serer’in birbirlerine yaptıkları espirilerde güldürüyor bizi açıkcası.Bir ara ikisinin fotoğrafını da çektim de.Niyazi bey benimkinin altına karakovanın en karizmatik adamı diye Ömer beyin ki nede şöyle yaz dedi.Ben onu yapacam dedim.Ben resimleri yayınlayayım,sen altına ne istersen yaz.

Karakova da geçen zamanımız keyifli oluyor vesselam.

30 haziran ömer niyazi

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.