Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DENEYİMLİ TEKNİK ADAM ALİ SULU

İlimizin deneyimli teknik adamlarından son olarak süper amatör ligde Kümaşsporu çalıştırıp sezon sonu ayrılan Ali Sulu,Kümaşsporu  ve sezonu değerlendirdi.

İki sezondur çalıştırmış olduğum Kümaşspordan,yeni bir yönetimin iş başına gelmesi sebebiyle ayrılık gerekliydi.Bende kulüp başkanımızla oturup görüştüm ve karşılıklı konuşarak görevimden ayrıldım.Kulüp başkanımızı ve yöneticilerimizi canı gönülden kutluyorum kutluyorum.Bende sonra görev alacak teknik adamlara başarılar diliyorum.İki sezonu ve bu sezonu değerlendirmek isterim.

24 nisan ali sulu

Çalıştığım süre içerisinde koyduğumuz hedeflerimize göre başarılı olduğumu düşünüyorum.Bana iki sezon önce,hocam imkanlarımız bu.Bu takımın alt yapısına,yardımcı hocalığına,kaleci antrenörlüğüne ve teknik adamlığına bakacaksın,içinde bulunduğumuz şartlar bunu gerektiriyor dediler.Kabul ettim ve dört hocanın yapacağı işi üstlendim.Şükürler olsun iki sezon sonunda hedefimiz doğrultusunda takımı ligde tutmayı başardık.

İlk sezonumuzda,alt yapımızda dahil olmak üzere takımımızda,yeterli sayıda futbolcu yoktu.Sıfırdan bir takım oluşturduk ve düşme korkusu yaşamadığımız bir sezon geçirdik.Bu sezon ise 18 hafta boyunca düşme korkusu yaşadık.İlk yarı boyunca 6 puan toplayabildik ve sanırım spor camiası bize düştü gözüyle bakıyordu.Ancak ikinci yarı 19 puan toplayarak ligi 25 puanla ve 9.sırada tamamladık.

24 nisan ali sulu 11

Yönetimle birlikte kümede kalma hedefimiz olduğuna göre elbette başarılıydık diyebilirim.Süper amatörün en az para harcayan takımıyız.Komik rakamlarla futbolcu oynattık diyebilirim.Geçmişi olan ve saygın bir başkanı olan Kümaşsporda,maddiyatı düşünmeden maneviyatı ön plana koyarak elimizden geleni yaptık.Allaha şükürler olsun zoru başardık hep birlikte ve ben tarihe küme düşüren hoca olarak geçmedim.Bana çok transfer yaptı eleştirileri geldi,yanıtlamaya çalışayım.

Alt yapısı olmayan kulüpler kaybolmaya mahkumdur.Alt yapıdan yeterli takviyeyi yapabilme şansımız olmadı.Aslında bizim için acı bir durum da diyebilirim son maçımıza 12 kişi çıkabildik ve futbolcumu kaleci olarak oynatmak zorunda kaldım.Bu benim ne kadar zor şartlar altında görev yaptığımı gösterir bence.Mehmet Kabak başkanımla alt yapımızın temellerini oluşturabildik,gelecekte daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Bu güne kadar çalıştırdığım, Özel İdare Köy Hizmetleri,Yenikent Belediyespor,Tavşanlı Gençlikspor ,Evliya Çelebispor  ve Cezaevispor kulüplerinden hep dostane bir şekilde ayrıldım,Son kulübüm Kümaşspor ile de dostane ayrıldık,çalışmış olduğum bütün takımlardaki başka ve arkadaşlarımın yeri ayrıdır.Ayrıldığım hiç bir kulüple kapıları kapatmadım,kapatmam da,Allah hepsinden razı olsun.

Tabi sporun özellikle futbolun içerisinde,zaman zaman istenmeyen olaylar oluyor.Simav da biz de olumsuzluklar yaşadık,istemiyerek de olsa belki kalp kırdık.Simavlı yöneticilerden ve Simav’lı sporseverlerden de özür dilerim.Bu vesile ile futboldan dolayı kırmış olduğum herkesden de özür dilerim.

24 nisa ben ali sulu

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.