Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DEMİRBİLEKSPORDAN AÇIKLAMA

Süper amatör lig ekiplerimizden Demirbilekspor kulübü sosyal medya hasabından,yönetimle ilgili bir açıklama yayınladı:

Demirbilekspor da Yönetim Değişikliği

Demirbileksporumuz ilk defa mücadele ettiği Süper Amatör Liginde hem yönetim hem de futbol takımı olarak hocasından futbolcusuna başarılı bir sezon geçirmiş ve ligi istediği yerde bitirmiştir. Birçok kulubün maddi anlamda ayakta durmakta zorlandığı bu ligde, elini taşın altına koyarak kulubümüzün yaşamış olduğu bu zorlu süreci her türlü fedekarlığı yaparak atlatan ve bu başarıda pay sahibi olan Başkan Ali YILMAZ, Başkan Yardımcısı Fazlı AYDIN, Yöneticilerden Mustafa KOCAAĞA, İsmail AKÇAKAYA, Ramazan KOCAAĞA ve Ömer BOZBEY bugün itibariyle görevlerini bırakmışlardır..
Kendilerine kulubümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı DEMİRBİLEKSPOR camiası olarak teşekkür ederiz.

Yeni yönetim, Önceki yıllarda kulubümüzde başkanlık yapmış ve bu dönemlerde 2. Amatör ve 1. Amatör şampiyonlukları yaşamış olan Bekir GÖKTAŞ başkanlığında tekrar oluşturalacaktır..

Yeni yönetimimize de DEMİRBİLEKSPOR camiası olarak şimdiden başarılar dileriz.
Rabbim utandırmasın inşallah.

HER ŞEY DEMİRBİLEKSPOR İÇİN.

24 haziran demirbilek takım

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.