Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DEMİRBİLEKSPOR ÖNCE KUPAYI SONRA MAÇI ALDI

Klavyenin başına oturmakta asıl amacımız,Demirbilekspor-Dumlupınar Üniversitesi spor maçından aklımızda kalan hikayemizi  yazabilmek.Ama karakovaya gitmeden önce yaptıklarımızı da dile getirmek de içimizden geldi.

23 eylül atlas tamer

Önce Atlas spor okulunun ilk günü için,Depar tesislerine gittik.R.Tamer Kıran hazırlıklarını sürdürüyordu.Hatta aile boyu dalmış işin içine de diyebilirim.Eşi Berrin hanım,oğlu Ozan hep birlikte koşuşturuyorlar.Bir kez daha buradan hayırlı olsun diyorum.

3 kasım atatürk

Çalışmaların bitiminde Tavşanlı’nın merkezine yollandık.Gene esas amacımız,Yılmaz Yaman’la biraz etraflıca görüşebilmek.Lakin spor centerde gene yok,karakova da yanıtını aldık.Temelinde haklı tabi,spor adamı maç günü maçların olduğu yerde olacak.Geçenlerde,Erdem Gençlikspora uğradığımızdaBurhan Sezer hoca,bundan sonra haftanın iki günü Cumartesi ve Pazar çalışmalarımız diyordu.Belediye kort halı saha tesislerinde çalışıyorlar bir bakayım dedim.Güney Erdem,Burhan Sezer gene çocuklarla haşır neşirler.Neyse kolay gelsin dedik fazla oyalanmadık.Bu bizim Tavşanlı’daki tesislerde temel bir sorun var aslında.Bütün kapılar saha içine açılıyor,Allah korusun dikkatsiz bir girişte kötü sakatlıklara neden olabilir.

22 eylül demie bşkn altay

Her neyse karakovaya indik,Kuruçayspor Bağlıkspor maçının ikinci yarısı oynanıyor ve Kuruçayspor 2-1 galip durumda.Bu skorla bitti maç,aslında izlediğimiz kısa süre içerisinde,Bağlıkspor oyuna daha hakim gibi geldi bize.Hemen ilk başta Yılmaz Yaman,askf bşkn yardımcısı Celalettin Altay,Moymulspor başkanı İbrahim Sarızeybek sohbete dalmışlar.Biraz arkalarında Ali Ataş,selamlaştık hepsiyle de,doğru tribünlere yollandık.

22 eylül yaman geren

Beyköyspor teknik direktörü Mustafa Büber,gene oğulları Ahmet ve Canip Büber’le maç izliyor.Canip bir kaç gün önce Gençlergücüne transfer oldu.Sonra,eski başkanlardan Mehmet Uslu,şimdiki başkan Harun Büber kadroya dahil oldular.Bir taraftan maç izliyoruz,bir taraftan içeri,Demirbilekspor ve Dumlupınarspor futbolcularına.Aklımızda da her iki tarafın esame listesin almak var.Tam Harun başkana,başkan ben şu içeri gidip geleyim dedim.Mustafa hoca kupa vereceklermiş Demirbilekspora dedi.Ne kupasıymış diye sorup yollandık içeri.

22 eylül demir kaleci

Tam girdim içeri askf başkan yardımcısı Celalettin Altay,da gelmiş oturuyor.Anladım dedim,kesin kupa verilecek,sen ondan buralardasın.Sonra sordum ne kupası bu daha ligin başında diye?Demirbilekspora,play of turunda ikincilik kupası yeni veriliyor.Günaydın başkan,bayağı erken vermişsiniz,demedik tabi.İçerde Bülent Geren,Yılmaz Yaman,Yağmur Akkoyunlu sohbete dalmışlar.Biz saha komiseri Davut beyden aldık esame listelerini,döndük tribünlere,maç keyfi orada çıkıyor.Tunçbilek Belediye başkanı Agah Taşkın,Celalettin Altay,İbrahim Sarızeybek,İsmail Gülsoy.maç öncesinde,sohbet ederken de dikkatimizi çekenlerdendi.

22 eylül bld bşkn agah altay vs

Sezonun süper amatör maçı Demirbileksporun vuruşuyla başladı.Ve ilk yirmibeş dakikada 0-2 öne geçti Dumlupınar Üniversitesi.Ne oluyor,üniversite farka mı gidecek kuşkusu oluştu kafamızda.Demirbilekspor Ünal ile golü buldu.Sonrasında Üniversite 1-3 ü buldu.Ama sahada takımını ateşleyen maçı bırakmayan,yılların deneyimi vardı,Erdoğan Öztürk.Skoru 2-3 getiren golün de sahibi oldu.İlk yarım saat içinde oldu bu beş gol velhasılı.

Erdoğan Öztürk’e gol anlamında eşlik edenlerden,Bahadır beraberliği buldu.Ve ilk yarının bitmesine dakikalar kala,Cengiz’in korner atışında,Erdoğan Öztürk’ün mükemmel golü ilk yarı sonucunu belirledi.Demirbilekspor 4 D.Üniversite 3.

22 eylül demir erdoğan

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçti.Demirbilekspor Ünal ile bir gol daha buldu ve açılış maçını 5-3 gibi gollü bir skorla bulmayı başardı.Demirbileksporu beklediğimizden iyi bulduk açıkcası.Akıncılarsporla hazırlık maçlarını izlediğimizde işleri zor diye düşünmüştük.Erdoğan Öztürk yenilmeyeceğiz diyen futbolcuların başında geliyordu.Mehmet Sadık Özenli,Oğuzhan Efe,Ramazan Kocaağa ve Ünal Özkara’nın ona ayak uydurduğunu da söylemek mümkün.Dumlupınar Üniversitesi hakkında çok bilgimiz yoktu.Açıkcası takım olarak çok da iyi görünmediler bize.

Devre arası,Akıncılarspor genel kaptanı Cengiz Bektaş,teknik direktörü Murat Göçmen,T.Gençilkspor teknik direktörü Yılmaz Yaman koyu muhabbet içindeydi.Hep söylediğimiz gibi,teknik adamların,futbolcuların rekabeti saha içerisinde kalıyor.Saha dışında hepsi,birbiriyle dost arkadaş.Takımların taraftarlarının,sporseverlerin,bunu hep göz önünde tutmaları gerekir.Tabi sohbete ucundan kıyısından biz de dahil olduk.

22 eylül ben hidayet

Tribünlerde,Ali Sulu gözümüze çarptı,hoş geldin dedik.En son Köy hizmetleri Özel İdarede genel kaptanlık yapacaktı bu sezon ayrılmış.Bir ara Hidayet Gülsoy vardı arkamızda,bu sezonda T.Gençliksporda.Ben şöyle bir selfie çekeyim dedim,her zamanki gibi beceremedim.Hidayet Gülsoy’a havale ettik işi.Maç sonunda Bozbelenspor kaptanı,Ramazan Yalçın’ı görüp tebrik ettik.Malum bu hafta Tepeciksporu 1-0 yendiler.Moymulspor başkanı İbrahim Sarızeybek ve ikinci başkan Engin Kayacık,birlikteydiler maç sonu.Hadi ilk hafta üç puan bedavadan geldi diye takıldık ve ekledik,en azından deplasman masrafından kurtuldunuz diye.Valla haklısın dedi,başkan Sarızeybek,en az bir.iki milyar masraf bizler için deplasman diye yanıtladı.

Demirbilekspor kulüp yönetimini,teknik heyeti,futbolcuları tebrik ediyoruz iyi başlangıç için.Tribünlerde heyecanla maç izleyen,maç sonu galibiyet coşkusunu içtenlikle yaşayan Demirbilekspor taraftarını da tebrik ediyoruz.

R.Tamer Kıran’la birlikte ayrıldık karakovadan.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.