Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DEMİRBİLEKSPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Demirbilekspor kulübünden,ilçemiz futboluna yakışık gelmeyen bir olayın açıklaması geldi,sosyal medya hesaplarından.Konudan az çok haberimiz vardı,gelişmeleri beklemeyi tercih etmiştik.Demirbilekspor kulübünün açıklamasını aynen yayınlıyoruz.Muhataplarından yanıt gelirse,ilkelerimiz gereği elbette onu da yayınlarız.

Demirbilekspor olarak bu sene ilk defa mücadele ettiğimiz Süper Amatör ligin de başarılı bir sezonu geride bıraktık. Lig başında kesin küme düşer gözüyle bakılan takımımız ligi orta sıralarda bitirmiş ve Kütahya da ve Tavşanlı da bir çok spor otoriteleri tarafından takdirle karşılanmıştır. Bu başarı sahada onuru ve şerefiyle mücadele eden futbolcularımızın, gecesine gündüz e katan yöneticilerimizin ve hiç bir zaman takımını yalnız bırakmayan vefalı taraftarlarımızındır.

Bizim için her takım sahada rakibimiz, dışarıda her daim dostumuzdur. Ancak ne yazık ki, son maç, rakibimiz olmamasına rağmen Akıncılarspor Kulübü hocası Murat Göçmen isimli şahış, futbolcumuza fiili saldırıda bulunmuştur. Yani maç bittikden Snra Barkın Arslan futbolcumuz arkadaşlarından ayrı dışarıda resim çekilirken yumruk atıp kaçmıştır.Ve şimdi soruyorum sana Murat göçmen delikanlılık öyle olmuyor 2 hafta önceki maçta sizinle oynadımız maçda vursaydın veya taraftarımız dağılmadan vursaydında kaçsaydın. Yaşına Ve başına hiç yakışmadı.Sebebi de iki hafta önce rakibimiz olan Akıncılarspor u oynadığı futbolla sahadan silen, hiç bir şaibeye yer vermeden sahada şerefiyle onuruyla mücadele eden futbolcularımızın gösterdiği üstün performanstır. Demek ki bu şerefli mücadele bazılarını rahatsız etmiş ki, sahada yapamadıklarını saha dışında çirkeflik yaparak göstermişlerdir. Bu atılan yumruk, futbolcumuza değil, Demirbilekspor a atılmıştır. Ve elbet bu cezasız kalmayacaktır..!!

Bizim diğer takımlardan teşvik aldığımız gibi çirkin bi iftira atarak da kendilerini iyice küçük düşüren, Akıncılarspor da güya yöneticilik yaptığını zanneden bu kişi ya da kişileride şiddetle kınıyoruz. Madem böyle bi iftira ile bizi suçluyorlar. Bu iddiayı ispatlamayan da şerefsizdir.
Tavşanlı takımı ya da Kütahya takımı diye ayırt etmeden, Hem küme düşme mücadelesi veren, hem de şampiyonluk mücadelesi veren takımlara karşı aynı mücadeleyi gösteren takımımızın nasıl Bi futbol oynadığını da tüm Tavşanlı ve Kütahya da ki sporseverler görmüştür. Ve hiç bir şekilde şaibeye yer vermeden mücadelemizi saha içinde yapmışızdır.

Akıncılarspor kulübü başkanı olan ve beyefendi kişiliği ile her zamn takdir ettiğimiz Ahmet Göktürk ün bu olaylarla bi alakası olmadığını da biliyoruz. Amacımız Akıncılarspor gibi Bi camiayı bu tür yapılan çirkinliklerle hedef göstermek değildir. Lakin Bu kişilerin bu camiaya yakışmadığını göstermektir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.