Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

DAVUT EFE MAZBATASINI ALDI

Kısa adı TTSO olan Tavşanlı ve Ticaret Sanayi Odasının 03 Ekim 2022’de yapılan genel kurul seçimlerinde beşinci kez aday olan ve kazanan TTSO Başkanı Davut Efe, yeni dönem başkanlık temsili için mazbatasını aldı.
Tavşanlı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yılmaz Kolak tarafından mazbatası takdim edilen Efe, yönetim kurulundan oluşan heyet ile Tavşanlı Adalet Sarayında mazbatayı alarak teşekkür etti.
Mazbata merasiminden sonra TTSO binası geçen heyet, buradaki resmi işlemlerin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.
TTSO genel kurul seçimleri, iki hafta evvel yapılmıştı. 03 Ekim 2022’deki seçimlerde, Davut Efe’yi destekleyen Beyaz Grup üyelerle Mesut Ünsal’ı destekleyen Mavi Grup, hizmete talip olmuşlardı. Seçim, Beyaz Grubun galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Bu seçimle 20 kişilik meclis asil üyeleri ve TTSO bünyesinde yer alan sekiz farklı meslek birliğinin komiteleri üyeleri belirlenmişti.
Genel kurul seçimlerinden sonra seçimin ikinci aşamasına geçilmiş, meclis üyeleri, meclis başkanı olarak İlhami Aydın’ı belirlemişti. Meclis üyelerinin verdiği kararla yönetim kuruluna seçilen üyeler ve başkan da belirlendi. TTSO meclisi, başkan olarak yeniden Davut Efe ile devam edilmesinde karar kıldı.
TTSO yönetim kurulunda, Abdullah Eser, Emre Kul, İsmail Yılmaz, Kadir Kurbanoğlu, Mehmet Sözer ve Muhittin Uz üye olarak bulunuyor.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.