Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DAHA ÖNCELERİ NERELERDEYDİNİZ

Tavşanlı Linyitsporun ada stadında Alibeyköyle oynadığı muhteşem maçın keyfiyle oturduk klavyenin başına.Usul usul da müzik dinlemeye çalışıyoruz.Muazzez Ersoy,bir bahar akşamı rastladım size,sevinçli bir telaş içindeydiniz.Derinden bakınca gözlerinize neden başınızı öne eğdiniz? İçimde uyanan eski bir arzu,dedi ki yıllardır aradığı bu.Şimdi soruyorum büküp boynumu,daha önceleri nerelerdeydiniz..?

25 mart sevinç

Ada stadında,grup lideri karşısında muhteşem futbol oynadı Tavşanlı Linyitspor.Sahada futbol adına yapılması gereken ne varsa yaptı.Grup lideri olan,şampiyonluğu hedefleyen Alibeyköysporu,futbol olarak ezdik.Yapamadığımız tek şey rakip kaleci Ufuk’u geçememek oldu.Özellikle ikinci yarıda dört önemli kurtarışı var kaleci Ufuk’un.Zaten bizim yapamadığımızı Yağızhan yaptı topu kendi kalesine atarak.

Evet maçın doksan dakikasında futbolun bütün gereklerini yapmanın yanında,hırsımız mücadelemiz,maçı kazanma arzumuz öne çıkınca,sahada oynanan futbol herkesi memnun etti.Maç boyu sadece üç atak geliştirebilen ve ilk yarıda bulduğu tek atakta beraberlik golünü atan Alibeyköy sonuca yatıp kalkıp şükretmelidir.

25 mart aliköy kaleci

Bizim bu sezon izlediğimiz ikinci mükemmel maçımızdı.İlki ikinci yarıdaki Kütahyaspor maçıydı tabi.Grup liderliğine oynayan iki takıma karşı aldığımız beraberliklerin güzel futbolla gelmesi elbette sevindirici.İsim isim ayırmak olmayacak gerçekten,sahada olan olmayan,üst düzeyde mücadele eden,hırsını sahaya yansıtan,kazanmayı yürekten isteyen bütün futbolcularımızı kutluyoruz.Teknik heyeti ve genel kaptan,başkan ve bütün idarecileri tebrik ediyoruz.

Maç öncesi ilçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp’le kısa sohbetimiz oldu.Ara sıra ziyaret ederdik,epeydir uğramıyoruz.Esmiyorsun hiç deyince,yol çalışmaları müdürüm dedik.Ama bu hafta ziyaret etmek niyetimiz,sayın Demiralp’i.Karakova projesi için detaylı bilgi edinmek derdimiz.Sonrasında sevgili İsmail Akar’ı görüp konuştuk,yavaş yavaş iyileşiyor.İnşallah kısa sürede tam olarak eski sağlığına kavuşur yılların emektarı İsmail Akar.

24 mart ben akar

Sevgili kaptan Burhan Zorba ile de keyifli sohbet ettik.Maçın hakemlerine değindi Burhan kardeşim.Hakemler çok iyi abi,üst düzey hakemler dedi ve şöyle ekledi.Bu tür hakemleri,ya bir takımı kollasınlar diye yollarlar ya da iyi maç yönetsin diye.Bunlar iyi maç yönetsin diye görevlendirilmişler.Demek ki maç ederasyonca da önemli görülmüş ve kaliteli hakem yollamışlar.

25 mart ben burhan kaptan

Maç sonu da keyifli olunca, sahadaki güzel sohbetlerin içinde olduk.Emniyet müdürümüz sayın Turgay Temel ile de kısa sohbetimiz oldu.Güvenlik önlemleri üst seviyedeydi maçta,hayırdır sayın müdürüm dedim.Şampiyon takım geldi olacak tabi bu kadar dedi.Sayın Temel statdaki izleyici sayıcısını az görmüş.Ben daha fazla izleyici olur diye düşünüyordum deyince,izleyici sayısının çokluğu başarı ile orantılı diye yanıtladım.Gösterdiği ilgi içinde emiyet müdürümüz sayın Turgay Temel’e teşekkürler.

Sayın Nihat Baran ile de hem maç öncesi hem maç sonrası kısa kısa sohbetimiz oldu.Maç sonunda,izini hak ettik değil mi Ali abi dedi.Güldüm,Vitra maçı sonrası yazdıklarımıza gönderme yaptı sevgili hocamız.Hak ettiniz izni elbette dedik,ne diyecektik ki..?

25 mart baran

Elbette güzel maç sonunda güzel şeyler yazmaya çalıştık.Ama şu sevindiğimiz olaya bak diye de düşünmeden edemiyor insan.Süper amatör lig ikincisi ile play out oynayacağız.Bunun için cümbür cemeaat sevinçten uçuyoruz.

Tıpkı şarkının sözleri gibi,daha önceleri nerelerdeydiniz diye noktalayalım.

25 martmustafa

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.