Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

DAĞÇEŞME ŞAMPİYON AŞAR’DAN BİR İLK

Birinci amatör lige yükselmenin son maçı Dağçeşmespor ile Göbel Gençlikspor arasında oynandı.Ve maçı kazanarak 1.amatöre son yükselen takım Dağçeşmespor oldu.Ki önceki maçlar göz önüne alındığında beraberlik bile yetecekti Dağçeşmespora.

5 mayıs mücahit

Aslında dengeli başladı maç,hatta ilk bölümlerde Göbel Gençlik maça daha hakimdi denilebilir.Ancak sonrasında oyunu dengeleyip ilk yarıda golleri bulan taraf oldu Dağçeşmespor ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.Bu yarıda Dağçeşmesporlu Süleyman Sarıöz’ün attığı gol esnasında,Göbel Gençlikspor kalecisi İbrahim Recep Yeni,bir sakatlık yaşadı ve maç boyu sürdü sakatlığı.

1.amatör lige çıkma adına,ikinci yarıya gene daha çok hücumu düşünerek oynayan takım Göbel Gençlikspor oldu.Aslında erken sayılabilecek dakikalarda 63 de penaltıdan Ramazan Gündüz’le golde bulmayı başardılar.Tabi ki tek gol yetmiyordu onlara.

5 mayıs sarıöz

74.dakikadaki pozisyon da aklımızda kalanlardandır.Dağçeşmespordan Süleyman Sarıöz,biraz da kendi çabası ile rakip onsekiz içine girdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı.Kaleci İbrahim Recep yattı,Sarıözün ayaklarına aldı topu.Süleyman’da kalecinin üzerinden uçtu tam tabiri ile.Kritik pozisyondu,Süleyman Sarıöz,kalktı kaleciyi şöyle iter gibi yaptı.Hakem gördü bunu,ikinci sarı ve kırmızı kart.Süleyman Sarıöz oyun dışında.Bizce ağır bir karardı,kritik maçta ki,bu pozisyonu kartsız geçiştirebilirdi hakem.Ve maç öncesi yazılıp çizilenler ile de biraz gerilen ortamda çıktığı bu maçı,mükemmel yönettiğini eklemeden geçemeyeceğim.90 dakika oyunun kontrolun elinde tuttu,pozisyonlara yakındı kararlarında isabetliydi.

5 mayıs hakemler

Daçeşmespor eksik kalınca,acaba diye geçti aklımızdan.Göbel Gençlik maçı çevirebilir mi,onlarda da öfke var derman yoktu,başka gol bulamadılar.Dağçeşmesporda Selçuk Akdağ,kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak skoru belirlediğinde,dakikalar 85 i gösteriyordu.Biz ikinci amatör istatistiklerini takip edemiyoruz tabi.Ama Dağçeşmeli Mücahit Özkan derki,ben 22 gol attım ve 2. amatör ligin gol kralıyım.Bravo dedik kendisine tabi,hem gol krallığını tebrik ettik hem şampiyonluğunu.

5 mayıs avni gülsoy saka kolay

Maç öncesinde,Avni Uyar,İsmail Gülsoy,Ahmet Saka hoca ve Mehmet Kolay’la kısaca sohbet edip takıldık birbirimize.Aramızda tel örgüler,hangimiz içeride,hangimiz dışarı da dediğimde gülüştük.Sonrasında geçtik o tarafa da,Hüseyin Kaynak hoca çarptı gözümüze.Namı diğer Derwal biliyorsunuz,bayağı da şık giyinmişti,gran tuvalet.Hocam valla beraber fotoğraf çekilmemiz lazım dedim.

5 mayıs ben derwal

İkinci yarı hava karardı gibi yağmur da yağacak gibimize geldi.Tribünlerden tesislere doğru yollandık.Ali abi kupa var mı maç sonunda diye sordular.Bilmem ki dedim,Celalettin Altay bey gözüme hiç çarpmamıştı daha.Kupa verilecekse Celalettin bey getirir elbet dedim öyle de oldu.

5 mayıs emniyet kupa

Neyse içeride emniyet görevlisi arkadaşlarımız olağandan fazlaydı.Tanıştıklarımız da var göz aşinası olduklarımızda.Hayırdır bayağı bir çok gibisiniz dedim tabi.Valla görev görevdir,bize karakovaya göreve dediler geldik.Normalden çok göründüysek,nedenini de sen bil yanıtını aldık.Mevzu belli aslinda,Göbel Gençlikspor,maçın ilk hakemi ile ilgili deklarosyan yayınlayınca,ortalık gerilir gibi oldu biraz.Kütahya il hakem kurulu,maçın hakemlerini yeniden değerlendirdi başka isimlerle.Emniyet müdürümüz sayın Turgay Temel’de duydu tabi maç öncesi hikayeleri.En iyisi ben baştan işi sıkı tutayım deyip,görevli personel sayısını artırdı,karakovada.ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay beyde,elinde kupa ile gelip,ilk önce emniyet görevlilerimize verdi.

5 mayıs isa oğuzhan ve arkadaşı

Neyse başa dönelim,karakovaya ilk geldik,Dağçeşmesporlu bir yönetici,nedir sendeki bu Dağçeşme düşmanlığı dedi.Allah Allah dedik nereden çıkardın Dağçeşme düşmanı olduğumu diyede biz üsteledik.Senin yazıların hepsine baktım tek tek,bizle ilgili olumlu yazdığın hiç bir şey yok deyip.Sözü Göbel Gençliksporun açıklamasına getirdi.Yayınlamadan önce bize bir sorsaydın diye.Kardeşim konu haber değeri olan konu,ne mecburiyetim var sizleri aramaya yanıtını verip,git bizi hocana sor futbolcularına sor deyip uzatmamayı tercih ettik.

Her neyse hep böyle oluyor kısaca yazıp çıkalım diye oturuyoruz klavye başına,dağılıp gidiyoruz.Dağçeşmespor kulübünü ve başkan ve yöneticilerini tebrik ediyoruz.Teknik adamlık kariyerinde ilk şampiyonluğunu yaşayan İsmail AŞAR ve bütün futbolcularını kutluyoruz.

5 mayıs ercan ve dağlı yönetici

Ramazan ayının ilk günü bugün.Bütün sporseverlere ve takipçilerimize,sağlıkla geçecek güzel keyifli Ramazan günleri diliyoruz.

.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.