Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMHURİYET BAYRAMINDA KARAKOVADA MAÇ İZLEDİK

Cumhuriyet bayramı günü gene pek erken davranamadık.Ada stadında yapılacak bayram töreni saati bize göre erkendi.Ama coşkuyla kutlandığını öğrendik,öyle diyeyim.
Karakova tesislerinde önce 1. amatör lig maçı vardı,Güzelyurtspor ile Gürağaçspor arasında.Sonra da Tunçbi,lek Belediyespor ile Sarıot Gençlikspor arasında süper amatör lig maçı.Biz Güzelyurtspor iler Gürağaçspor maçının ikinci yarısına yetişebildik.
Ağır aksak karakova tesislerine yürürken,hakem gözlemcisi arkadaşlarımızdan Aliihsan bey durdu yanımızda.Görev mi var diye sordum da,yok dedi ama şöyle bir bakınayım diye gidiyorum.Futbol böyle bir şey tam da.
Neyse dedim ya ilk maçın ikinci yarısına yetiştik,tam izleyenlere kaç kaç maç diyeceğiz.Gürağaçsporlu genç futbolcu Emre Kağan doğrusu müthiş bir gol attı.2-2 ye gelmiş bu golle maç.Gerçekten karakova tesislerinde gördüğüm güzel gollerdendi,sırf bu nedenle de maç sonu,Emre’yi yakalayıp özellikle tebrik ettim.Bir tebriği de Güzelyurtspordan Ahmet Uçar aldı bizden.O da takımı adına üç gol kaydeden isimdi.

İşte biz Emre Kağan’ın golünden sonra saha kenarında muhabbete daldık tabi.Önce Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay ve Tunçbilek Belediyespor teknik sorumlusu Yılmaz Yaman hocam ile.Yılmaz Yaman hocam da bir taraftan Kütahya Askf  de görevli tabi,bunu da spor camiasında bilmeyen yoktur..Celalettin bey,karakovadaki sorunları biliyormusun diye sordu,siz söylemezseniz ben nereden bileceğim diye yapıştırdım cevabı.En önemli sorun sahaların aydınlatma sorunuymuş,aslında uzun bir süreden beri var bu sorun.Tesisler ilçe gençlik merkezi ve spor müdürlüğünün olduğuna göre sorunu bir an önce çözebilmek de o kuruma düşüyor diyeyim.
Sonrasında Sarıot Gençliksporun başkanı,Bahri Güren,yönetici Mehmet Düzgün ve Yusuf Koç ile tanıştık.Sarıot Gençlikspor ilk kez bu sezon süper amatör ligde yer alıyor.Başkan Bahri Güren ve arkadaşları el ele vermişler Sarıot Gençliksporu daha üst liglere taşımanın uğraşını veriyorlar.Devamında Tunçbilek Belediyespor başkanı Mustafa Soyarslan’da futbol sohbetine katıldı.Yçneticiler olarak samimi diyalog içerisinde olmaları ve güzel görüntüler vermeleride amatör futbolumuz adına iyi bir durum tabi.Bu centilmenliği bütün kulüplerimiz taraftarlarına da aşılayabildiğinde her şey daha güzel olacak.

Tunçbilek Belediyespor ile Sarıot Gençlikspor arasındaki müsabakaya da kısaca değinelim.Bizce genel olarak 90 dakika boyunca ortada geçen bir  maç oldu.Her iki takımında bir birine bariz bir üstünlük kuramadığını sdöyleyebiliriz.Her iki tarafında pozisyonları var,ama değerlendiremediler.Sarıot Gençliksporun golü maçın 32. dakikasında Umut Taner Bozlar tarafından Tunçbilek Belediyesporun golü de 82. dakikada İbrahim Emeksiz tarafından atıldı.
Maçın son bölümünde müsabaka 1-1 devam ederken Tunçbilek Belediyesporlu Muhammet İhsan Kırmızı’ya Sarıot Gençliksporlu kaleci Murat Can Güzel’in yaptığı harekete penaltı itirazları geldi Tunçbilek Belediyespordan.Ama hakem maçı devam ettirdi.Pozisyon bize oldukça uzak penaltıydı ya da değildi demeyeceğiz.
İlk yarının son anlarında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Tunçbilek Belediyesporun deneyimli kaptanı Onur Torlak’a bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 99.yılı kutlu olsun.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.