Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMHURİYET BAYRAMI TADINDA SÜPER AMATÖR MAÇI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 94.yılını kutlayarak başlayalım.Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi,ilel ebed payidar olacak vatanımızda,dünya durdukça bu bayramı kutlayacağımıza inanıyoruz.

Cumhuriyet bayramı tadında olan maç da,Gençlikspor ile Akıncılarspor arasındaki süper amatör lig maçı.Sahada ki futbolcuların tamamı futbola odaklanmış.Herkes centilmence top oynama derdinde ve bu centilmenliği gösteriyor.

 

29 ekim akıncılar 1129 ekim akıncılar 12

Saha daki centilmenlik,tribünlerede yansımış.Çıt yok,bağırış çağırış,kötü hiç bir söz yok.Tam bizim özlediğimiz olay yani.İnşallah bu şekilde oynanan maçlar çoğalır memleketimde.

 

29 ekim akıncılar 13

Tavşanlı Gençlikspor takımını,bütün teknik adamlarını,yöneticilerini,taraftarlarını bütün içtenliğimizle kutluyoruz.Aynı şekilde,Akıncılarspor takımını,teknik heyeti ve yöneticileri ve taraftarlarını de en içten dileklerimizle kutluyoruz.Dilerim,sezon boyunca aynı görüntüyü verir,bu iki köklü kulübümüz.

Bu kadar keyifli olunca ortam biz maça pek takılıp kalmadık.Ancak Akıncılarsporun aldığı galibiyeti hak ettiğini belirtmek gerekir.İlk yarıyı İbrahim Horsaoğlu ile 2-0 önde kapattılar.İkinci yarı Sametle bir gol daha bulup 3-0 üstün kapattılar maçı.İkinci yarı Gençliksporun attığı gol ofsayt nedeniyle sayılmadı.Gençlikspor kalecisi Cihat Akcan maçın 80. dakikasında sakatlık nedeniyle oyunu terk etti.Cihat’ada geçmiş olsun diyoruz.

Maça az geç kaldık tabi,nedeni Moymulspor maçını sonuna kadar izlememizdi.Bizim Göbel’li Tuncay Kara ve babası ile birlikte geldik.Severim Tuncay’ı,sanırım o da bizi sever sayar.Yolda da en çok Linyit muhabbeti geçti,biz Tuncay’la buruk olsak da,babası deplasmanda beraberlik iyi sonuç diye düşünüyor.

Tribünlerde,Akıncılarsporun alt yapı hocaları,Serkan Duymuş,Mustafa Büber ve oğlu Canip Büber,teknik adamlardan Murat Göçmen ve diğer arkadaşlar.Murat Göçmen sonrasında kayboldu,kankasının yanına.Arifağa camisin hocası Cengiz hoca,ikisi birbirleri olmadan yapamıyor sanki.Cengiz hoca da maç sevdalısı,iyi maç peşinde ordan oraya koşturuyor.

 

29 ekim serkan hoca29 ekim altay

Arada Burhan Sezer hoca da geldi,onunlada keyifli muhabbet içindeydik.Eniştemiz saydığımız Güney Erdem hoca ile,yeni bir kulüp oluşturdular bildiğim.Sadece alt yapıya yönelik olacak bir çalışma içindeler.Detaylarını kısa sürede öğreneceğiz sanırım.Burhan hoca uzaktan,Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay ile yöneticilerden,Nuri Ercura’yı işaret etti de bak bak bak kulis var dedi.Eee onların işi de bu dedim,gülüştük.

Bu Pazar’ı da böyle geçirdik,biz bizleri anlatmaya çalışıyoruz sadece.Mevzu budur.

 

29 ekim ben

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.