Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE’NİN MİTİNGİNDE KEYİFLİYDİK

Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce Kütahya’daydı.Bu kadar yakınımıza,ilimize gelince elbette biz de orada olacaktık.Biz bu yazımızda,kendi sıradan hikayemizi anlatmaya çalışacağız.İl ba ve ilçe başkanlarımız,milletvekili adaylarımız kendi hikayelerini anlatıyorlar zaten.

Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece,Hüseyin Erkan mesaj attı.Yarın gidiyormusun diye,elimiz mahkum dedik.Bu arada çocukluk arkadaşımızdır Hüseyin.Beraber gidelim deyince,tabi dedik,mitinge hareket yeri ve saatini de söyledik.Sabah da buluştuk tabi jadarmanın karşısında.Domaniç CHP ilçe örgütü çoktan gelmişti.12 yi 10 geçe gibi düştük yola.Emme Hüseyin başka araçta,be başka araçta.

7 haziran be hüsen

Kütahya’ya 13.00 gibi indik.Eski garajın arkasında,yeni pazar halinin oralarda bir yerlere araçlar çekildi.Sonrasında biraz ileride miting alanına giriş hazırlıkları ve hareket.İşte biz miting alanına giderken video kaydı alma derdine düştük.Pek kaliteli olmasa da çektik üç dört video,amatör işi işte.

Miting alanına girdik ve her zaman ki gibi örgüt bölük pörçük oldu.Tavşanlı CHP katıldığı mitinglerde disiplin sağlayamıyor.Son yıllarda,örgütle hatırı sayılır mitinge katılmış kişi olarak bunu vurgulayalım.Biz de miting alanın da kim var kim yok bakınmaya başladık.İlk gözümüze çarpanlar,Hakkı Aykan ile Mehmet Işık oldu.İkisini de görmüyordum uzun zamandır.Mehmet Işık aynı zamanda rahmetli Talip Altınbaş abimizin damadıdır.Terzi Talip abimi de rahmetle anıyorum.Üçümüz bir arada olunca BABA nın kulakları çınlatmasak olmazdı.Öylede yaptık,ikisi de çekildiğimiz resimleri yolla Dali’ye dedi.Tabi dedim de daha yollayamadım,acelesi yok nasıl olsa haberi yok sevgili DALİ’in,hee adı Mehmet Ali Koral.

7 haziran be hakkı memet

Sonrasında sevgili Cengiz Uysal’la karşılaştık.Arkadaşlığımız uzun yıllara dayanır.O da sağlam partilidir o da kaçırmaz hiç bir eylemi.E son 1 Mayıs mitinginde görüşmüştük.Sonrasında yıllardır görüşmediğimiz bir başka çocukluk arkadaşımız,Tunçbilek’li Mustafa Oruç.Baktım birisi omuzuma dokunuyor,bakalım tanıyabilecek misin dedi.Nasıl tanımam Oruç kardeşim dedim,sarmaş dolaş olduk.Koluma girdi gel dedi gel,sana birini göstereceğim.Yürümekte zorluk çekiyor ama nerede ise emekleye emekleye geldi.Kim annen mi soruma elbette dedi.Ama göremedik sevgili Zehra teyzemi.Mustafa’nın bıraktığı yerden ayrılmış,karışmış kalabalığın arasına.

7 haziran ben oruç

Sonrasında gene bir Tunçbilek’li Mesut Şuvak.Seni burada görmek çok güzel Mesut dedim.Mesut bizden epey küçüktür.Abisi Aliihsan Şuvak biz akrandır.Bu arada gelinim Demet’in dayıları olurlar.Ahmet Atasoy karşımıza çıktı,yıllardır DİSK başta olmak üzere mücadelenin tam ortasındadır.Mitinge katılım oranından memnundu Atasoy.

7 haziran ben atasoy

Benim gibi ortalarda dolaşan sevgili Galip Savaş.Elinde kamera bol bol resim alıyor.Hesapta biz amatör de olsa internet gazetecisiyiz,elinde kamera olan Galip diye düşünüp gülümsedim.Nihayet Hüseyin Erkan,bulduk birbirimizi.Ayak üstü ileriden geriden lafladık epeyce.Birden milli eğitimden emekli arkadaşlarımızdan Lütfiye Kılıç dikildi karşıma.Elinde banka fişi,annesinin emekli maaşına 750.TL yatmış.Hani bin liraydı diye soruyor.Bunu Muharrem İnce’ye iletim dedi de,ben beceremem dedim.Sen o belgeyi Füsun başkanıma ver.Sonra tekrar gördüm,Lütfiye hanımı verdim başkana dedi.

7 haziran galip ömer

Sonra bizim Hüseyin Hacer Erkan’ı tanıyormusun en son ne zaman gördün dedi.Amma yaptın Tunçbilek’li çocukluk arkadaşımı tanımam mı diye yanıtladım.En son öğretmen olan kızı için Tavşanlı’ya gelmişti 3-4 yıl önce o zaman görmüştüm.Kendisi de emekli öğretmendir,soy adına Kocaçay eklenmiştir deyince tamam tamam dedi,Hüseyin.Gel bak buralarda dedi miting sonun da ayak üstü lafladık.Çay içelim dedi de Hacer hocam,araçları kaçırmayalım dedik.Karışık kuruşuk yollardan gittik de güç bela bulduk araçları.Dönüşü Hüseyin Erkan la birlikte yaptık.

7 haziran halk

16.30 gibi geldik,açıkcası yorulmuştum bugün.Eve dar attım kendimi.Öcelik CHP olunca bu günkü U11 müsabakaları da arada kaynadı tabi.Ve sayın başkan Füsun Yıldız dönüşte saldırıya uğradıklarını açıkladı.Kendini bilmez kişi ya da kişiler,bindikleri aracın yolunu kesip taciz de bulunmuşlar.İş emniyete de intikal etmiş.Sayın başkana ve diğer yönetici arkadaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

7 haziran topuz

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.