Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMHUR KARAKAYA İLE AMATÖR FUTBOLUMUZ

ALİ MERMER:Hocam tanışalı az oldu sizle.Önce kendinizi tanıtabilir misiniz?Kimdir Cumhur Karakaya,ne zmandan beri futbolun içindedir vs vs.?

CUMHUR KARAKAYA:Öncelikle Ali abi şu zor günlerden geçtiğimiz zamanlarda ölenlere rahmet hastalara geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Kendime gelince 97 den futbolun içindeyim futbol hayatım genelde Domaniç te geçti bazı zamanlar şehir dışında olduğum için uzak kaldım ama futbol dan kopamadık ve Muratlıspor ile tekrar merhaba dedim.

ALİ MERMER:Güncel konu salgın nedeni ile ara verilen liglerin başlaması.Siz ne düşünürsünüz?

CUMHUR KARAKAYA:Evet salgın zor bir karar tff için çünkü Allah muhafaza hiçbir şey insan sağlığından önemli değil.

ALİ MERMER:Peki hocam gteknik adamlığını yapyığınız Muratlıspordan bahsedelim.Domaniç grubunu 1. olarak tamamlayıp,il play of maçlarına katıldınız.1. amatörde Domaniç grup maçları nasıl geçmişti?Play of maçları nasıl geçti.Aldığınız en ilginç sonuç Hisarcık Belediyesporla golsüz beraberliğiniz diye hatırlıyorum.Neden ilginç onlar süper amatöre çıkma başarısını gösterdi.

CUMHUR KARAKAYA:Muratlıspor yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen yardımlaşma birlik beraberlik çok güzel yönetim ve futbolcular arasında mükemmel bir ortam var buda sahaya yansıyınca başarı geliyor Domaniç grup maçları çok iddialı geçti Çukurca bld. Ve Domaniç spor gibi bld .takımlarıyla yarıştık. Hisarcık maçıyla iyi bir başlangıç yaptık aslında play-off lara ama Çavdarhisar deplasmanında aldığımız mağlubiyet biraz direncimizi kırdı .Play-off larda gol sorunu yaşadık aslında kötü futbol oynamadık ama nasip..

ALİ MERMER:Hocam Domaniç grubunda beş takım vardınız takım sayısı az gibi bence.Birde maçlardan çekilen olunca çok fazla maç oynama şansı olmuyor.Siz ne düşünürsünüz bu konuda?

CUMHUR KARAKAYA:Domaniç liginde takım sayısı az evet onun için bizim aleyhimize oluyor biz kasımda ligi bitiriyoruz play-off maçları şubatta başlıyor buda bizim aleyhimize işliyor.

ALİ MERMER:Cumhur Karakaya teknik adam olarak,futbolcularından ne ister hem saha içinde hem saha dışında?

CUMHUR KARAKAYA:Ben futbolcularımdan saha içinde birbirine ve rakibe saygılı olmalarını Saha dışında iyi bir birey topluma faydalı bir insan umarım gençlere bir nebze faydamız olduysa ne mutlu..

ALİ MERMER:İlimiz genelinde beğendiğiniz teknik adamlar ve futbolcular kimlerdir hocam?

CUMHUR KARAKAYA:Abim Ercan Kuru ,Ahmet Saka, Hocalar var. Bu arenada yeni olduğumuz için çok fazla takip edemedim ama Mehmet Besler olabilir.

ALİ MERMER:Cumhur Karakaya futbol dışında neler yapar,hobileri var mıdır?

CUMHUR KARAKAYA:Abim yeni emekli oldum futbol dışında üzüm bağ bahçe işleri ile gün geçirmeye çalışıyoruz.

ALİ MERMER:Cumhur hocam bugünlük bu kadar olsun benden eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim tabi.

CUMHUR KARAKAYA:Teşekkür ederim Ali abim beni muhatap aldığın için. Ülke olarak geçirdiğimiz zor günlerde sabır diliyorum (Evde kal Türkiye ).

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.