Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİNİN YILDIZI BİRLİGEN

Cumartesi maçları,Tepecikspor ile T.Gençlikspor U 15 müsabakasıyla başlamıştı.Maç sürerken,3 eylül teknik direktörü Oktay Doğu ve T.Gençliksporun,titiz temizlik çalışmasını,bundan önceki yazımızda özetlemiştik.Bu U15 müsabakasının 3-3 berabere sonuçlandığını belirterek,kısa kısa 1.amatör maçlarımıza değinelim önce.

16 eylül çardaklı

DERBENTSPOR-ÇARDAKLISPOR

2018-2019 sezonu 1.amatör ligimizin açılış maçı,Derbentspor-Çardaklıspor arasında oynandı.Maçta Çardaklıspor Esat ve Talha ile 2-0 öne geçti.İlk yarının sonlarında Derbentspor Semih Bildik’in penaltı golü ile skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı böyle sonuçlandı.

16 eylül derbent ufaklık

İkinci yarının hemen başında Semih Bildik beraberliği yakaladı.Bu gole Çardaklıspor,İbrahim Bakır’ın mükemmel golü ile karşılık verdi ve 3-2 öne geçti.Tribünlerde,golün güzelliğinde herkes hem fikirdi.Derbentsporda,skora karşı duran Semih Bildik vardı,attığı golle beraberliği sağladı.Biz Çardaklıspor kalecisi,İbrahim Özkan’a özellikle dikkat etmeye çalıştık.Kendisini uzun süredir tanırız,sakatlık askerlik derken futboldan bayağı bir uzak kalmıştı.Ancak çok da sırıtmadı kalede,zaten bizce iyi kalecidir,kaldığı yerden devam etti.İkinci yarı neredeyse gol pası olan iki uzun degajı var,ikisini de değerlendiremedi forvetteki arkadaşları.Derbentsporda 13 numaralı formayı giyen çok genç bir futbolcu var Bedirhan Kara.Açıkcası beğendik genç futbolcuyu,onu ve forma şansı veren teknik adam İsmail Aşar’ı tebrik ediyoruz.

16 eylül derbent

Her iki takımın teknik heyetini,futbolcularını centilmence geçen maç için tebrik ediyoruz.Aynı şekilde tribünlerde fair play ruhuna uygun,küfürsüz hakaretsiz maç izleyen gene her iki takım taraftarını da kutluyoruz.

16 eylül ibram özkkan

BEYKÖYSPOR-ÖMERBEYSPOR

Günün ikinci maçı Beyköysporla Ömerbeyspor arasında oynandı.Açıkcası,Beyköyspor bizce maçın favorisiydi,maçın sonucu bizi yanıltmadı.Ancak Beyköyspor bize göre zorlandı,çünkü rakiplerinden çok daha önce hazırlıklara başlayan bir takımın belki de tek antrenmanla maça çıkan rakibi karşısında bu kadar zorlanmaması gerekirdi.Tabi Beyköyspor teknik sorumlusu,olayı yeni takım olmalarına ve ilk maç stresine bağlıyor ve her geçen gün daha iyiye gideceklerine inanıyor.Tabi biz bir sonraki maçı da Mustafa Büber hoca ve oğulları Ahmet Büber ve Canip Büber’le izledik.Beyköyspor başkanı Harun Büber’de geldi yanımıza.Direk bana hitaben,Ali abi takımı beğenmedim ona göre dedi.Bende yanıt hazır tabi,hoca burada,ona söyleyeceksin başkan deyip savuşturduk.

16 eylül ömerbey

Her neyse maçın başlangıcında aslında,Beyköyspor iyiydi ve oyun hakimiyetin eline geçirmişti.Yaklaşık 25 dakika sürdü bu hakimiyet.Bu süreçte Muharrem Kuyucu’nun penaltı gölü ile 1-0 öne geçmişlerdi.Ömerbeyspor ilk yarının sonlarında Fahri Akcan ile beraberliği buldu ve devre 1-1 bitti.

16 eylül beyköy

İkinci yarı,Oğuzhan Yavuz’un soldan kestiği topu İsmail Hakarayan gole çevirdi ve 2-1 öne geçti Beyköyspor.Aynı İsmail kaleci Semih Aydoğdu ile karşı karşıya kaldı vurduğu top direkten kaleci Semih’in kucağına düştü.Sonrasında Beyköysporu rahatlatan 3.golü attı İsmail Hakarayan.Çok geçmedi  gene kaleci Semih’le karşı karşıya kaldı,plase vuruşu Semih’in sağından auta gitti.Maç 3-1 Beyköysporun galibiyeti ile sonuçlandı.

Ömerbeysporda gördüğümüz sürpriz isim Serkan Türker oldu.Tavşanlı amatör sporunun tanınan golcülerindendir Serkan.Son iki gündür hiç sesi soluğu çıkmıyor diye düşünürken,Ömerbeysporda karşımıza çıktı.Maç sonu da gördük kendisini,kaleci Semih’le ayak üstü laflayıp canınız sağ olsun dedik.

15 eylül semih sarıöz küçük

Keza maçlarından önce,teknik sorumlu Mehmet Kahraman,futbolcular Yunus Sarıöz ve Semih Aydoğğdu ile tribünlerde keyifli muhabbetimiz vardı.Yunus ağabeyi Süleyman Sarıöz’le aynı takımda forma giyiyor.Birde ortancaları var Ahmet diye aklımda o da.Sahalarda ki ilginç olaylardan biri aslında üç kardeşin aynı takımda forma giymesi.Teknik sorumlu Mehmet Kahraman maçı tribünlerde izledi.Sanırım sözleşme imzalama işini biraz ağırdan aldılar.

Tabi bu maçta da her iki taraf teknik adamlarını,futbolcularını ve taraftarlarını tebrik ediyoruz.Centilmence ve dostluk çerçecesi içerisinde geçen maç için.Dileğimiz karakaovada izleyeceğimiz bütün maçların böyle geçmesidir.

 

AYVALISPOR-HANIMÇEŞMESPOR

Cumartesi gününün son maçı Ayvalıspor ile Hanımçeşmespor arasında oynandı.Peşin peşin söyleyelim,bu maçın sadece ilk yarısını izledik.Hanımçeşmespor etkili oyununu biri penaltıdan dört golle sonuçlandırdı.Bizim izlediğimiz ilk yarıda Hanımçeşmespordan Hüseyin Birligen takımının en etkili futbolcusuydu.Kendisine yapılan penaltıyı gole çevirip,gol perdesini açan isimdi Hüseyin Birligen.Güzel futbolunu ikinci yarıda da sürdürüp,ilk yarıda attığı iki gole iki gol daha eklemiş.Bir maçta dört gol atan futbolcuyu da elbette tebrik etmek gerekir.Bravo Hüseyin diyor alkışlarımızı gönderiyoruz.Hüseyin’in dört golüne ilaveten,Yasin ve Yıldıray ve Turan’ın birer golü haftanın en farklı skorunu getirdi Hanımçeşmespora.

16 eylül birligen

Biz tribünlerde bir ara Hanımçeşme teknik direktörü Mehmet Kale ve R.Tamer Kıran’la önceki maçları berber izlemiştik.Maç sonu kendisini tebrik edip kısaca sohbet ettik Mehmet Kale hocamla.Hanımçeşmespor olarak aldığımız farklı galibiyet elbette beni sevindirdi.Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum,hak ettikleri bir galibiyet elde ettiler.Ancak şunu özellikle belirtmek isterim Ayvalıspor,çok basit bir rakip değil,farklı skorun gelmesinde birazda futbol şansının bizim yanımızda olması neden oldu.Ayvalısporu da centilmen ve temiz futbolu için kutluyorum.

16 eylül ben kale tamer

Bizde Mehmet Kale hocaya katılıyor Hanımçeşmespor ve Ayvalıspor teknik heyetini futbolcularını,taraftarlarını tebrik ediyoruz.

TRİBÜNLERDEN AKLIMIZDA KALANLAR

Tribünlerde hem taraftarlarla hem futbol adamları ile sohbet etmek hem hoşumuza gidiyor hem keyif veriyor açıkcası bunları yazarak dile getirmek de bizim hoşumuza gidiyor.İyi kötü ilgide çektiği için yazmaya devam edeceğiz.Ne zamana kadar,ya yetti gali bi defol git başımızdan diyenler çoğalana kadar.Elbette sağlığımız elverdiği sürece,Allah elden ayaktan düşürmesin.

15 eylül murat cengiz serkan

Bir ara Akıncılarspor genel kaptanı,Cengiz Bektaş,teknik direktörü Murat Göçmen ve eski alt yapı hocalarından Serkan Duymuş’la sohbetimiz güzeldi.Pazar günü Akıncılarsporun açılışına gel adaya dediler,tamam dedik de gidemedik kaldık karakovada.Umarım kusurumuza bakmazlarBir kaç sıra yukarda Bülent Geren hoca ile Tuncay Kara vardı.Bülent hocaya unutma bizi Eskişehir’e giderken dedik demesine de,o programları iptal olmuş.Tuncay Kara’da T.Linyitsporla bayağı bir ilgilenir.Var mı yeni haberler dedik,haberci hangimiziz anlamadım ki deyince gülüp ayrıldık.

Son olarak belediyemiz ile spor toto genel müdürlüğünün anlaşması çerçevesinde yenilenen bölümlerde aksama var gibi.Sanırım belirlenen sürede yetişemeyecek.Özellikle soyunma odalarında sıkıntı oluyor gibi.Neyse fazla uzatmayayım…

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.