Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİNİN FUTBOL MUHABBETİ

Cumartesi biraz geç çıktık evden de,çarşıda aylak aylak dolaşırken,amatör futbolumuzun teknik adamlarından Ahmet Bal’ın mekanının önünden geçerken bulduk kendimizi.Ahmet Bal hoca bir taraftan da otopark işletir.

İçeri bir girdik kalabalık sayılır ve amatör futbolumuzun içindekiler.Ahmet Bal ve Hikmet Efe ve Orhan Şenyıldız ve Tunahan Öztürk ve Ünal Karaman.(açıkcası soy ismini tam bilemedim,hata varsa affola)

Ahmet Bal hocayı bu sezon için boşta sanıyordum,Bozbelenlilersporla anlaşmış.Hayırlı olsun dedik tabi,anlaşma yeni daha bir hafta olmuş olmamış.Hikmet Efe Derbentspor yöneticilerindendi,bildiğimiz.O da kulüp başkanı olmuş onu da öğrenmiş olduk.

Orhan Şenyıldız futbolumuzun emektarlarından,son olarak Kuruçaysporda forma giymişti.Neler yapıyorsun devam mı dedim,net bir şey yok yanıtını aldım Şenyıldız’dan.Moymulspor ile antrenmanlara çıkıyormuş da,oynayacak olursa,1. amatör lig takımı düşünüyor.Tamam o zam sen bu sene Bozbelenlilespordasın dedim,yoksa takımın hocasının yanında ne işin var?

Tunahan Öztürk genel olarak sevdiğim futbolcular arasındadır.Geçen sezonda Bozbelenlilersporda idi bu senede orada devam edecekmiş.Ve geçtiğimiz sezon uzunca bir süre sakatlıkla boğuşmuştu Tunahan.Nasıl son durum iyimisin sorumuza,iyi şükür artık abi yanıtını aldık.Ünal ile çok fazla muhabbetimiz yok pek tanımıyoruz,o da bizi pek tanımaz anladığım,kısa süre içerisinde kayboldu ortadan.

Orhan Şenyıldız ile,Tunahan’a nasıl bu sene 1.amatör takımları dedik de.Yanıt politik oldu bence biraz her ikisinden de,daha hiç birini izlemedik.Orhan Şenyıldız,süper amatör ligde takım sayısını azaldığını ve bunun da yararlı olduğu düşüncesinde.Hikmet Efe de katılıyor bu görüşe,ayak üstü maliyet hesabını bile çıkardı neredeyse.

Ahmet Bal’a gelmişken şu takımın kadrosunu alayım bari dedim.Kaleciler,defans vs vs ayrı ayrı.Dur bakalım Mermer abi daha ben bile tanımıyorum takımı dün bir bugün iki yanıtını aldık.Konu futbol olunca T.Linyitspor da elbette konuşulacak.Çok olumsuz düşünce yok özellikle son maç için.Hele Tunahan genelde herkesin eleştirdiği Hakan Doğan için çok olumlu düşünüyor.Hele de ikinci yarıdaki futbolunu çok beğenmiş.Adam ikinci yarıda güzel hareketler ile dört net top kesti daha ne yapsın diyor.

Neyse her ayrıntıyı yazmaya kalksak herkesin başı ağrır.Mevzuyu da konuştuk elbette,seni severiz yanıtını aldık,hoşumuza gitti tabi.Futbolun beyefendileri ile olmak bir başka keyifli.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.