Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİDEN SALIYA AMATÖRCE MUHABBETLER

Biraz geç oldu gibi ama,Cumartesi gününden başlamak içimizden geliyor,amatörce tribün muhabbetlerine.Cumartesiden esas başlama nedenimiz de birazda kendimizle gır gır olsun maksadındayız.

Beyköy-Derbent maçını izliyoruz tribünlerde,sonraki maçın takımları T.Gençlikspor ve Termikspor,tesislerin önünde ısınıyorlar.Gittik doğruca,kapıyı açmak ne mümkün.Çekiyorum,çekiyorum açılmıyor,aksi kapı kanadıyla uğraşıyormuşuz.Hidayet Gülsoy geldi,ne yapıyorsun saf abim der gibi baktı yüzüme açtı kapıyı.Girdik,sağol Hidayet demeye kalmadan,Furkan Başköy’ün aman abi demesine kalmadan,yerdeki demire tosladık resmen.Paldır küldür yerdeyiz,kırmadık bereket bir yerimizi.İki emniyet görevlisi arkadaşımız oturuyor,dayı dikkat et bakalım diye seslendi onlar da.Yaşlandık artık iyice diye geçiştirdik.

13 ekim yılmaz yaman kaynak

Yılmaz Yaman hocaya hocam iyi gidiyorsunuz dedik.Küme düşmemeye oynuyoruz diye yanıtladı Yaman hoca.Güldük tabi hiç yenilgisiz lig ikincisi takımın hocası,kafa buluyor bizle.Sonrasında Yılmaz Yaman”la tesis görevlilerinden Ali Kaynak bayağı bir muhabbet ettiler.Ali Kaynak’la bizde Linyitin deplasman maçı ve Cengizhan Gündüz’ü konuştuk.Umutluyuz hala Cengizhan’dan,patlama yapacağı maçı bekliyoruz.

13 ekim ben harun başkan

Şimdi bizim huyumuz malum,izleyip kulaklarımızla duyduğumuz,gözlerimizle gördüklerimizi yazmadan geçemiyoruz.Bu maçın öncesinde,Beyköyspor Derbentspor maçı,Beyköyspor galip.Tribünler paso küfrediyor,Beyköyspor başkanı sayın Harun Büber’de deli oluyor.Küfürlere ve sekter tezahurata tabi.Yan hakem de tuttu polise şikayetçi oldu mu.Geldi emniyet görevlileri tel örgü kenarına,bu kez yok kardeşim,küfür müfür yok,konuşma var yanıtı.Kardeşim madem küfürü basıyorsun,polis gelince etmedim deme.O kadar haklıysan,evet hak etti ettim de ya da küfürü hakareti etmeyelim kimselere.Maç bitti,Harun başkana,başkanım gene kazandınız ne dersin dedim.Şimdi çok sinirliyim,sonra konuşalım dedi başkan Büber.Sonrasında soracaklarımızı tahmin etti belki de.

16 EKİM BEN ERDAL

Amatör sporumuzun teknik adamlarından sevgili Mehmet Erdal ile epey bir sohbet ettik.Amatör sporumuz,alt yapılarımız,bizim çocuklarımız ve tabi Linyitspor.Mehmet Erdal hocanın en çok üzerinde durduğu,alt yapıdan sonra bizim çocuklara gereken sabır ve ilgiyi göstermediğimiz.Biz de katılıyoruz kendisine elbette.Ayvalıspor başkanı Yakup Özlü ile de güzel sohbetimiz oldu.Futbolunu da oynuyor bir taraftan Ayvalısporda.Son zamanlarda sıkça duyduğum konuyu o da dile getirdi.Tavşanlı futbolu gelişme kaydetmiyor,ileri gitmemiz gerekirken geri gidiyoruz.Aslında bence dikkate değer bir önerisi de var,üstünde düşünülmeye değer.2.amatör ligi kaldırmalıyız diyor Özlü.Ya da bunu yapamazsak,futbolcuların 1. ve 2. amatör ligleri arasında mekik dokumasını önlemeliyiz.Buna da katılıyorum,daha önceleri aynı düşünceleri,bir kaç kez dile getirmiştim.

13 ekim özlü başkan.

SALI AKINCILARSPOR GÖBEL GENÇLİKSPOR

Salı günü saat 13.00 gibi Tuncay Kara aradı.Karakovada U19 larda liderlik maçı var diye.Biliyorum geleceğim inşallah diye yanıtladım.Nitekim maç saatinde yani tam vaktinde oradaydık.Güzel maç oldu bize göre,kısaca değinelim önce.

İlk yarısı başladığı gibi 0-0 berabere bitti maçın.Akıncılarsporun etkili atakları vardı benim sayabildiğim altı pozisyon var.Dört şutta kaleci Kemal Başarılı ikisi aut.Göbel Gençliksporu üç atağı var,iki şut aut biri etkili sayılmaz.

16 ekim göbel akın kaptanlar

İkinci yarı gollerle güzel oldu açıkcası.Göbel Gençlikspor 2-0 öne geçti ama skoru tutamadı.İlk gol 54 de Ahmet Eray Fedai’nin ayağından geldi.61 de Osman Kara mükemmel bir pas attı,Sercan Sayar’a Sercan değerlendirdi ve 2-0 öne geçtiler.Hemen peşinden 62 de Murat Güleş’le golü bulup 2-1 getirdi skoru Akıncılarspor.Gol sonrası kaleci Kemal’in hareketlerinin yakışık almadığını söyleyelim.Ki Göbel’li taraftarlarda tasvip etmediler bunu da ekleyelim.Sonrasında 70 de Enes Akan beraberliği buldu Akıncılarspor adına 2-2.87 de Akıncılarspor kaptanı Vedat Uygun ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Hakemler diye bir bölüm açıp pozisyonu irdeleyeceğiz.

16 ekim göbel tuncay

Bizim açımızdan tribünlerin güzelliği şurada.Biz zaman zaman eleştirdiğimiz her kulübün taraftarı ile iç içeyiz.İlk zamanlarda,bize kızıp öfkelenenler de,süreç içerisinde bize hak veriyorlar gibi,seviniyoruz tabi böyle olmasına.Hep söylediğimiz gibi,her takıma eşit yakınlıkta ve uzaklıktayız.Olabildiğince objektif olmaya çalışıyoruz.Hatamız yok mudur,yoktur tabi.Şaka şaka,elbette bizimde hatalı durumlarımız oluyordur,ama art niyetimiz yoktur.

İşte tribünlerde Göbel’lilerle yan yana izledik maçı.Bizim Tuncay Kara,Ahmet Çetin,Süreyya Güngör ve Eser Özcan aklımızda kalan isimler.Sonrasında Akıncılarspor genel kaptanı Cengiz Bektaş ve alt yapılarının eski sorumlusu  Serkan Duymuş.Hemen arkamızda yer aldılar.Ve r.Tamer Kıran da gelince keyfimiz arttı derken,İsmail Gülsoy da hemen arka sıramıza oturdu.

Ahmet mi dedi yoksa Süreyya’mı tam aklımda değil.Sen bize geçen sene bayağı bir sallamıştın Ali abi lafı geldi.Sade size değil,sekter tavır alan herkese lafımız var diye yanıtladık ve gülüştük.Sonra Eser Özcan,abi ben basını hiç sevmem ha dedi,ulusal basını da sevmem,yerel basını da sevmem.Fark etmez kimse sevmez zaten dedik.Sonrasında Ahmet’e dedim ama,söyle ona bende onu sevmiyorum dedim,bayağı bir güldük.

Tuncay hem telefonla meşgul oluyor hem Cengiz hocaya takılıyor arada.Cengiz hoca gülmekle yetiniyor sadece.İşte şu saydığım isimler,ilk yarı faul diye fırladılar ayağa.R.Tamer Kıran yaklaştı,neden bağırıyorsunuz diye sordu.Faul değil mi hocam yanıtlarına,tamam faul de,işte verdi faulü hakem dedi.Devre arasında Murat Göçmen hoca göründü karşıdan.Tuncay Kara,dur hocayı kızdırayım gelir gelmez dedi.Murat hoca yanımıza gelince,hocam taktik vermeye mi gittin diye sorunca,celallendi Murat Göçmen hoca.Ne taktik vereceğim kardeşim,takımın başında hocası var.İsmail Gülsoy her zamankinin aksine erken ayrıldı tribünlerden.

HAKEMLER

Bakın biz genel olarak hakemleri eleştirmemeye özen göstermeye çalışıyoruz.Ancak onlarında çok daha dikkatli olmaları gerekiyor.Akıncılarspor-Göbel Gençlik maçında,Vedat Uygun hakemin deneyimsizliğine kurban giderek kırmızı kart gördü bizce.Serbest atış kullanılacak,vay düdüğü bekledin vay beklemedin,haydi dışarı.Bir genç futbolcuyu sahadan atmak bu kadar kolay olmamalı.Ve hakemlerin saha içerisinde verdiği ters kararlar,tribündeki taraftarları da etkiliyor,haydi birbirlerine giriyorlar.İl hakem kurulu özellikle U19 maçlarına daha deneyimli hakemler atama yoluna gitmelidir.

13 ekim termik teknik adam

Bir başka hakem mevzuu,T.Gençlikspor-Termikspor maçından.Maçın 50 dakikası Termiksporlu Hüseyin Tabo’nun kaleci Sergen Taşçı’ya çok sert faulü var.Normalde kırmızı kart olması gerekir,hakem pozisyonu kaçırıyor.Termikspor teknik sorumlusu,anında oyun başlaman oyuncuyu dışarı alıyor.Oyuncusunu kırmızı karttan kurtarmış oluyor,deneyim böyle bir şey her halde.Ve hakemle Yılmaz Yaman hoca arasında ilginjç diyalog.Hocam kesin kırmızı kart,nasıl görmezsin,bak oyuncuyu kaçırdılar.Hakem altta kalmıyor,Yılmaz hocam devam edersen seni dışarı alırım.Yılmaz Yaman’da altta kalmıyor tabi,seni kim dışarı alcak onu bilebilsek deyip kulübeye giriyor.

Sağ olsun R.Tamer Kıran bu aralar evimize kadar bırakıyor her maç sonrası.

13 ekim ben sarı zeybek

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.