Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİ U 19 LARDAN AKLIMIZDA KALANLAR

Cumartesi günü havanın yağmurlu olacağını bizde tahmin edebiliyorduk elbette,meteoroloji var nede olsa.Ama öğlene doğru hava daha açıkken,hadi yollanalım karakovaya dedik.İlk maç eski sentetik de U14 yaş grubunda Gençlikspor ile Akıncılarspor arasındaydı.Grupta mücadele eden üç takım kalmıştı,Gençlikspor bu maçı 3-1 kazanarak,T.Linyitsporla birlikte,Kütahya final grubuna kalma başarısını gösterdi.

 

15 ekim akıncılar15 ekim beyköy 11

İkinci maç Çukurköyspor ile T.Linyitspor U19 maçıydı.Açıkcası zaten T.Linyitspor favoriydi maçta,öyle oldu maçı farklı skorla kazandılar.Her iki tarafın genç futbolcuları centilmen bir müsabaka çıkardılar.

 

15 ekim arı15 ekim münir

T.Linyit maçının ilk yarısında ayrıldık,çay yok kahve yok,eski sentetik de Yalçın Sirke var.Yiyecek içecek de var demek,Göbel Gençlikspor-Moymulspor maçı da var.Güzel maç oldu açıkcası,bu maçta da futbolcular centilmendi.En çok aklımızda kalan Göbel Gençliksporun Osman Kara ile kazandığı üçüncü goldü.İyi ve güzel bir serbest atıştan mükemmel gol attı genç futbolcu.Tribünlerde de Göbel Gençlik tarafı bayağı bi vardı.Hatta ikinci yarı başlayan yağmurda bile,Yalçın Sirke’nin oraya gelmeyip tribünde ıslanmayı göze aldılar.Maçı Göbel Gençliksporun 4-2 kazandığını ekleyelim.

 

15 ekim göbel 1115 ekim moymul

Yeni sentetikde ikinci U19 maçı D.B.Yağmurluspor ile Beyköyspor arasındaydı.Yağmur altında oynandı maç,böyle de olunca izleyici bulamadı onlarda.Trübünlerde bir tek Beyköyspor başkanı Harun Büber vardı.Sonrasında Çukurköyspor teknik sorumlusu Ali Çiçek’de geldi de,yağmur bizi yıldırınca biz erken ayrıldık,mezbelelikten.Aslında bizim izlediğimiz bölümde bu maçta centilmence geçiyor gibiydi.Ancak maçın son 10 dakikasında tansiyon yükselmiş,Beyköysporda üç,D.B.Yağmurlusporda dört kırmızı kart olmuş.Keşke olmasa diyelim ve her iki tarafın genç futbolcularına sakin gençler daha sakin diyelim.Maç sonucu D.B.Yağmurluspor 4 Beyköyspor 3.

 

15 ekim beyköy15 ekim beyköy 11

Yamur bizi yıldırdı erken ayrıldı dedik ya,izlemediğimiz tek maç Demirbilelspor-Gençlikspor arasındaydı.Maçı Gençliksporun 7-0 kazandığı bilgisiyle maçları bitirelim.

 

15 ekim göbel15 ekim zeynel

Tavşanlı amatör futboluna gönül verenlerden teknik adam Hasan Sarı başta olmak üzere amatör  futbolun peşindekilerle,güzel futbol muhabbetlerimizde oldu.Hem Tavşanlı amatör futbolu üzerine hem T.Linyitsporun son olaylı maçı üzerine.Sevgili Hasan hocamın eleştirmediği kimse kalmadı diyeyim kısaca.Sarı hocanın eleştirilerinden bizde nasibimizi aldık tabi.Kızdık mı yo,niye kızalım haklı olduğu çok konu var,kendi açısından bizi eleştirdiği konularda da haklı.TÜFAD başkan yardımcısı Bülent Geren hocam da vardı bir ara,o da katılıyor Hasan Sarı hocaya.Bülent hocamda centilmendir,amatöre emek verenlerdendir.

 

15 ekim büber

Geçen kısaca değindiğimiz konu,antrenmanlarda,hizmet binasının açılmadığı konusu da çalışan arkadaşlarımızla gündeme geldi.Karakova da görevliler,olayı kendilerini eleştirdiğim şeklinde algılıyorlar.Hayır ben öyle bir şey demiyorum,çalışan arkadaşlarımıza mesaileri bittikten sonra,kardeşim siz kulüplere hizmet vermeye devam etmelisiniz diye bir şey söylemeye hakkımız yok demeyiz de zaten.Söylediğimiz kulüpler burda antrenman yapacaksa,ordaki tesislerden yararlanabilmelidir.Çözümü ilçe veya il spor müdürlüğü personel takviyesi yapmak sureti ile bulacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.