Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİ ORDAYDIK

Şimdi aslında bugün keyiflimiydik değilmiydik,onu kendimizde tam çözemedik doğrusu.Ama alışkanlık oldu belki,maç günleri oralarda olduk mu yazmadan da duramıyoruz sanki.Sıla’yı dinliyoruz usuldan,”söndürmüşüz feneri,salaş bir meyhanede,vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz” ve devam ediyor.

4 kasım anıl 4 kasım gençlik

 

 

Arada aklımıza ördek Ali fıkrası takılıyor,adımız Ali ama biz üstümüze alınmıyoruz fıkrayı.Ali adında bir vatandaş varmış,her söyleneni üstüne alınırmış.Lakabı ördek ya kızması da bolmuş.Mesela yanında biri hava bulutlu dese,atılırmış sen bana ördek dedin diye.Ya ne alaka denilince yanıtı da bir alem.Hava bulutlu dedin,bulut olunca yağmur yağar,yağmurda su birikintileri olur,su birikintisinde ördek yüzer.Sen bana nasıl ördek dersin?

 

5 KASIM LİNYİT5 KASIM AKINCILAR

Neyse önce U14 lerde,T.Linyitspor-Gençlikspor maçını izledik.Sonra U19 larda,T.Linyitspor-Akıncılarspor maçının ilk yarısını.Sonra maçın ilk yarısı bitince ayrıldık,bizim R.Tamer Kıran’la birlikte.Zaten Tamer’le sözleşmiştik,bu maçları birlikte izleriz diye.Bazan Tamer’de bozulur bize de severim kendisini.

 

5 KASIM BEN BAHTİYAR5 KASIM TAMER GENÇLER

U19 maçını izlerken,Akıncılarsporun kaleci antrenörü Bahtiyar hoca ile de lafladık epeyce.Yazdıkların boşa gidiyor hep,sen yazmaktan bıkmadın,burası da düzelmekten bıkmadı deyince gülüştük.Ama işin özünde sen haklısın dedi Bahtiyar hoca ve bak karşıya diye ekledi.Baktım,evet bizim Tavşanlı,bayağı da bi genişledi dedim.Anlamadın sen,biraz yakına bak dedi.Tamam hayvan pazarı dedim.Hah işte bak abi,hayvanların bile üstünü örtüyorlar,ama bizim üstümüz açık deyince çok yaşa hocam dedik.

 

5 KASIM GEREN

Daha öncesinde,karşı tribünde,Bülent Geren ve Hüseyin Şentürk ile arkadaşlarını görünce selam verelim diye geçtik yanlarına.Arada bir de resim çekeyim dedim de,biraz tanıyorum ama tam adını da çıkaramadım,bir arkadaş,çekme beni dedi.Tamam sıkıntı yok çekmem dedim ve ekledim.Ne oldu kızıyormusun bana diye sordum.Yoo niye kızayım deyince döndüm gene Tamer’in yanına.

 

3 kasım atatürk3 kasım atatürk 11

Bu aralar yönetici aksaklıkları da sıklaştı mı ne?D.B.Yağmurlu-Çukurköyspor maçında,esame listesinin zamanında verilmemesi yüzünden,maç resmen oynanmamış.Çukurköyspor yönetim ve teknik ekibinin,lakaytlığı mı diyeyim,koordinasyonsuzluğu mu diyeyim bilemedim.Çukurköyspor alt yapı sorumlusu Ali Çiçek’e sorduk nedir diye.Ya Ali amca esame listesinin  beş dakika geç verilmesi yüzünden U19 maçının oynatılmaması saçmalık tam anlamıyla dedi.Tamam bizde de kabahat var ama gözlemci bu durumu tolere edebilirdi diye yanıtladı.Neyse uzatmayayım da her halukarda,bu işlerle uğraşanlar daha ciddi davranmalı.

Allah için Sıla güzel söylüyor.”İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze,bundandır dibe vuruşumuz.”

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.