Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİ KARAKOVA U 14 FİYASKOSU

Aslında bize göre uzun zamandan beri duygu ve düşüncelerimizi ve futbol peşindeki gözlemlerimizi yazmıyoruz.Ağırlıklı olarak futbol haberlerini paylaşmaya çalışıyor ve özellikle karakova tesislerinde amatör takımlarımızın maç resimlerini paylaşmaya çalışıyoruz.Hadi itiraf da edelim fotoğraflarımız öyle pek kaliteli olmuyor.Ama profesyonel fotoğrafçı değiliz elimizdeki telefonla bu kadar oluyor.
Cumartesi günü oynanacak U 14 müsabakalarını izlemeyi kafaya koymuştuk.Ancak hava şartlarının pek olumlu olmayacağı düşüncesi ağır basmaya başlamıştı da,ne olursa olsun gidelim dedik.Cumartesi önce R.Tamer Kıran’a ulaştık,maçlarda bir erteleme olup olmayacağını sorduk.Yok abi maçlar oynanacak yanıtını alınca da tamam hocam karakovaya giderken beni de al o zaman dedik.Sağ olsun kırmadı bizi Tamer Kıran oğlu Ozan’la birlikte geldiler ver elini karakova.
Karakovada keyifliydik doğrusu hem genç hakem arkadaşlarımızla sohbet ettik hem saha komiseri olarak görev yapan Ali Dönmez ve Ömer Atay ile.Erdem Gençlikspor başkanı Güney Erdem ilede kısa da olsa sohbet ettik diyebilirim.Oldukça dertliydi sevgili Güney hoca ve hatta burnundan soluyordu da diyebilirim.Sebebi rakipleri olan Çukurköysporun maça çıkmayacak olmasıydı.Dahası guruplarında yer alan Tunçbilek Belediyesporunda Kütahya ASKF ye müsabakaya katılmayacakları bilgisini edinmiş.Düşünebiliyor musun zaten gurupta dört takım var ikisi çekiliyor ve biz< bir müsabaka ile U 14 müsabakalarını tamamlayacağız.

Biz sayın Güney Erdem’e yerden göğe kadar hak veriyoruz.Kardeşim madem müsabakalara çıkmayacaksınız neden Kütahya ASKF ye müğsabakalara çıkacağız diyorsunuz.Rakip takımınız sahaya geliyor boşu boşuna,hakem arkadaşlar geliyor boşu boşuna,saha komiserleri geliyor boşu boşuna.Aslında Kütahya ASKF ninde özellikle alt yapıya daha bir ciddiyetle yaklaşması gerektiğini düşündüğümüzü belirtelim.Kütahya ASKF yetkilileri takımlarımızın alt yapıya daha bir ciddiyetle eğilmeleri için yapması gereken ne varsa yapmalıdır.Öyle ben gurupları oluşturdum maç programlarını yaptım demek işin kolaycılığına kaçmaktır.Velhasılı kelam U 14 müsabakaları fiyaskıo ile başladı demek yanlış olmaz.

Karakovada A gurubunda iki müsabaka oynandı.İlk maç Hanımçeşmespor ile 3 Eylülspor arasındaydı.Bu müsabakadan sonra Tepecikspor ile Tavşanlı Linyitspor arasındaydı.Biz ciddiyetle müsabakalara çıkan dört takımımızı da içtenlikle tebrik ediyoruz.

Bir taraftan her iki müsabakayı izlerken bir taraftan 3Eylülsporlu Serkan Uztemur ile keyifli bir sohbetin içerisişndeydik.Hayırdır Serkan sen buralardasın deyince,abi bizim çocukların maçı var ya onun için geldim dedi.Sonrasında amatör futbolumuzdan gelecekteki sanal alem futboluna daldık birden.Devamında tavşanlı tarımı da sohbetimizin konusu oldu.İlginç ve bana göre doğru düşünceleri var Serkan Uztemur’un.
Bu arada Hanımçeşmesporun ulaşımı için mahalleye giden R.Tamer Kıran’ın aracı ile küçük bir kaza yaptığı haberi geldi.Kendisinde bir şey yok ama araç hasarlı.Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz Tamer hocaya.
Tepecikspor Tavşanlı Linyitspor maçı başladıktan sonra yağmur başladı.Serkan abi gideceksen gel bırakayım deyince makbule geçer dedik.Sağlıkçı arkadaşımız Ferhat beyle beni aldı Serkan ve evimize kadar da bıraktı.Teşekkür ediyoruz Uztemur’a.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.