Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİ KARAKOVA GÜNÜN TEK MAÇI

Aslında,yurdunu vatanını seven her yurttaş gibi bizim de moralimiz bozuk.Sebebi malum,Suriye İblid’de bu vatan evlatrının şehit olması ve büyük çoğunluğun yaralanması.Bu vatanın uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Yaralanarak gazi olanlarımızın inşallah çok kötü bir şeyleri yoktur deyip hepsine acil şifalar diliyorum.

Karakova tesislerine indiğimizde ilk karşılaştıklarımız R.Tamer Kıran ve Mustafa Can.Maç öncesi hem futbol hem yurdumun son durumu da konuştuğumuz konu tabi ki.Maçın oynanıp oynanmayacağı bilgisini de sağlık görevlisi Niyazi Serer beyden almıştık.

Neyse maç başladı,başlamadan önce de hakem arkadaşlarımız,İblid şehitlerimiz için saygı duruşuna davet etti her iki takımı.Ha yazmayı atlamayalım,Tavşanlı Linyitspor ile Aragonit Büyüksakaspor U16 play-of maçı.16 yaş grubu maçı ama Tavşanlı Linyitsporda bir yaş küçük futbolcular çoğunlukta.Rakip daha çok 2004 lülerden oluşunca daha maçın başında Aragonit lehine belirli bir fizik üstünlük göze çarpıyor.

Sonra tribünlere çıktık,Beyköyspor teknik sorumlusu Mustafa Büber hoca var.Hem maç izledik hem futbol konuştuk.Özellikle ilimizde ve yurdumuzda futbolumuzda sağlıklı olmayan görüntüler olduğu görüşünde Büber hocam.Sana bir şey diyeyim Ali abi deyince,tabi hocam dedik.Marjinal bir şey söyledi Mustafa hocam.Türkiye’de futbol oynamayı yasaklayacaksın,voleybol oynatacaksın bizim çocuklara.Hiç olmazsa,karşı karşıya olacaklar ve birbirleri ile fiziki temasları olmayacak.

Aslında belki de çok haklı Mustafa Büber.Bizler ne doğru dürüst centimence futbol oynayabilmeyi beceriyoruz.Ne de doğru dürüst centilmence,efendice maç izlemeyi.Ama bu maç hariç,zaten izleyici yok,sporcular centilmen ve hakemler iyi maç yönetti.

Arada biz laflarken ilk on dakika içinde Aragonit Büyük Sakaspor 2-0 öne geçmişti bile.Sonrasında ilk yarı bitmeden iki gol daha bulup devreyi 4-0 önde kapattılar.Devre bitmeden üşüdük tribünlerde,hem hava soğuk hem taraftarı olduğumuz takım dökülünce,buz kesmemek elde değil.

Tesislere girdik ısınalım diye,Bülent Geren hoca gelmiş.Soğuk olunca tribünlere gelmedim hiç dedi.Malum bir taraftan da Erdem Gençlikspor genel koordinatörü Geren hoca.Ben alt yapılarda maçların azlığını dile getirince çözüm önerisini şöyle söyledi Bülent Geren.O zaman kulüplerimiz,bu çocukları alıp yurt içi turnuvalara götürecekler.Böyle olunca maç kabiliyetleri de artmış olacak,kendilerine güvenleri de gelecek.

İkinci yarının hemen başlarında beşinci golü yiyince,hocam gideceksen beni de götür dedik Bülent Geren’e.Hangi kategoride olursa olsun Tavşanlı Linyitspor kaybedince zorumuza gidiyor.Giderken Erdem Gençliksporun antrenmanına uğradık.T.Gençlikspor tesislerinde çalışmalarına devam ediyorlar.Sonrasında sağ olsun evimize kadar bıraktı Bülent Geren.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.