Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİ KARAKOVA 3 EYLÜL VE DEMİRBİLEK KAYIP

Aslında Cumartesi günü keyifli olacak diye düşünüyorduk.Akıncılarspor alt yapısında oynayan torunumuz Deniz Berk,ilk kez 14 yaş grubunda resmi bir müsabakaya çıkacaktı.2007 doğumludur ama iki üst yaş grubunda oynama şansını yakalayacaktı.Olmadı, neden olmadı 3 Eylülspor müsabakaya çıkmadı.Biz 3 Eylülsporun her şeyi demek olan Oktay Doğu hocayı sever sayarız.Bu nedenle sadece olmuyor sayın hocam demekle yetineceğiz.Müsabaka yeter sayısına yeterli sporcunuz yoksa,Kütahya ASKF ya maçlarda olacağız diye başvuruda bulunmayın.

 

Biz değindiğim Akıncılar-3 Eylül maçının oynanmayacağını bir gün önceki gece oğlumuz Mustafa’dan duymuştuk.Deniz’in maçı yok baba,boşuna gitme erkenden demişti.Biz de öyle yaptık saat 14.00 da başlayacak maçlara yeterli vakitte gittik.

Karakova tesislerinde,önümüze ilk çıkan sahaya daldık.Geçmişin yeni,şimdikinin eski karakova sahası.Anlatması zor da,ilçemiz yetkililerinin kulakları sağır,gözleri de pek seçmiyor.Şu tesislere isim vermek gerekir,diyen bir Allah kulu çıkmadı ortaya.

Maç öncesi tesislerde,tesis görevlisi Mustafa Can ve hakem gözlemcilerimizden Hasan Kısa vardı.Sonra ilçe gençlik ve spor müdürlüğü antrenörü Yücel Tosun beyde gelince,keyifli bir futbol muhabbeti de oldu doğrusu.Her iki 14 maçlarının hakemleri de,gözlemci Hasan beyin oğulları.Mustafa Can mugallit espiriyi patlattı,hocam iki oğul yetmez,sülalede kim varsa getir bu işlerin içine diye.

Erdem Gençlikspor kulüp başkanı Güney Erdem,antrenör Mehmet Yurtçu ve koordinatör Bülent Geren ile de maç önü sohbet keyifliydi.Tabi bu arada hem Güney hocanın hem Yurtçu hocanın sitemlerini de dinledik.Hep biz eleştirecek değiliz ya,bize yapılan eleştiri ve sitemlere de kulak vereceğiz tabi.Maçın ilk yarısını tribünlerden izledik,sonrasında diğer sahada ki maça geçtik.

Tavşanlı Linyitspor ile Beyköyspor arasında U 14 yaş grubu maçı.Güzel ve keyifli maç ama,T.Linyitsporun bariz üstünlüğü belli oluyor.Çünkü bu çocuklar uzun bir süreden beri bir arada oynuyorlar.Beyköyspor alt yapısı daha bu sezon başladı bilebildiğimiz kadarı ile.Çukurköyspor teknik direktörü Mehmet Erdal’da gelmiş maç izlemeye.Doğal olarak Çukurköy Bozbelen maçına getirdim sözü.İkincilik maçı mı olacak diye,belli olmaz belki lideri belirleyecek maç olur dedi Mehmet Erdal hocam.Sonra sözü çevirdi,biz kümede kalalım yeter diye,işin espirisinde bir taraftan.

Sonraki maç Akıncılarspor U 19 ile Demirbilekspor U 19 takımları arasında olacak.Herkesin merak ettiği konu Demirbileksporun maça çıkıp çıkmayacağı.Akıncılarspor kulübü geldi önce futbolcular ısınma peşinde.Biz arada kısa kısa,teknik sorumlular Hakan Aygören ve Serkan Duymuş ve başkan Murar Gül ile lafladık.

Sonra Ömer Bozbey geldi sahaya tamam dedik Demirbilek gelecek demek.Nihayetinde Tunçbilek Belediyesinin aracıyla Demirbilekspor geldi.Tamam dedik önce,bizde rahat nefes aldık.Sonra aman zaman demeye kalmadı,Demirbilekspor sahaya girmeden bıraktı gitti.Ne oldu diye mrak ettik,başkan Göktaş yokmuş.Olmasın dedik,takımın formaları başkanda kalmış.İstedikten sonra gerekirse Akıncılarspordan ayarlanır forma dedik.Lisanslarda başkan Göktaş’taymış.Neden arayıp ulaşılmıyor dedik,sayın Bekir Göktaş’a ulaşılmıyormuş mu,telefonlara yanıt vermiyormuş mu ne öyle bir şey.

Bu işin iler tutar yanı yoktur kardeşim.Ciddiyetsizlik,laubalilik adam sendecilik,ne derseniz deyin hepsi var.Sayın Göktaş başkanlık böyle olmaz,biliyoruz kolay değildir ama planlama ister,program ister,özveri ister,ister oğlu ister.Ha bakınız biz bu yazdıklarımızı yazmayı kafaya koymuştuk hemen karakovada maç iptal olunca.Gene de canımız dayanmadı,yazmadan önce başkan Bekir Göktaş’a ulaştık,neden böyle oldu diye?Hastaymış başkan bir hafta Ankara’da sağlık sorunları ile uğraşmış.Geçmiş olsun diyoruz da,mazeret çok geçerli değil bizce.Maçtan bir gün önce çağır bir yöneticiyi,ben hastayım ilgilenemeyeceğim de,ver formaları,ver lisansları,maça çıksın takımın.Demirbilekspor olarak,süper amatörde oynamaktan vaz geçtiniz,19 maçlarına çıkmıyorsunuz.Alt yapıda yoksunuz.Ne anlamı kalıyor o zaman kulübün,ben anlayamıyorum,anlayan varsa beri gelsin.

Hal böyle olunca bir diğer U 19 maçı olan,T.Gençlikspor-Moymulspor maçını izlemeyi de canımız çekmedi açıkcası.İki numaralı torunumuz,Bernis taek wonda çalışmalarına gidecek,doğru onun yanına yollandık.Aslında onu da çok uzun süre izlemedik,kardeşi Aden de gelmişti.Tuttuk torunun elinden,annesi ile birlikte doğru üç Eylül parkına.Aden paşa ilede olunca,neşemizde,keyfimiz de yerine geldi.

Tavşanlı amatör futbolunda,bir sürü olumsuzluk var.Amatör futbolumuzun içinde olan,her yetkili,her teknik adam,her futbolcu ve bir çok taraftar bunu biliyor,görüyor,gözlemliyor.Düzeltilebilmesi için herkesin el ele verip,ortak akılla hareket etmesi gerekir.Böyle yapılmadığı sürece,amatör futbolumuz bir gram ileri gitmez ve hepimiz Tavşanlı amatör futbolu diye,birbirimizi avuturuz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.