Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMARTESİ AYVALISPORUN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞÜ

Cumartesi günü karakovada 1. amatör maçlarını iyi kötü takip etmeye çalıştık.Alışkanlık haline getirdik,maçları kısa kısa ayrı başlıklar halinde yazmak daha güzel oluyor sanki.

27 ekim aşar

ÇARDAKLISPOR-DERBENTSPOR

Karakovada günün ilk maçıydı Çardaklıspor-Derbentspor maçı.Biraz ağırdan almışız,maç başlamıştı,karakovada olduğumuzda.Çardaklıspor 1-0 galip oynuyordu,ilk yarı sonucu oldu aynı zamanda.İkinci yarı bir gol daha buldu Çardaklıspor ve maçı 2-0 kazandı.Centilmence geçti maç,hem sahada hem tribünlerde.Bir ara,Derbentsporlu futbolcu çizgi kenarındaydı.Oyuncu değişikliği sanıp İsmail Aşar hocaya seslendik.bu ne hocam yarı bitmeden ikinci oyuncu değişikliği mi olurmuş diye.Güldü sevgili İsmail Aşar,abi adam kramponları değiştirdi diye yanıtladı.

29 ekim ayvalı hanımçeşme 27 ekim iki kaleci

ÖMERBEYSPOR-BEYKÖYSPOR

Grup liderliğini ilk yarının son maçında,Hanımçeşmespora kaptırmıştı Beyköyspor.Ömerbeysporu 4-0 yenerek,son maçta Hanımçeşmesporun yenilmesiyle liderliği de geri almış oldular.İlk yarım saatte 3-0 öne geçti Beyköyspor ve maç boyu da oyun disiplininden kopmadan oynadılar.Ömerbeysporda kaleci sıkıntısı olduğunu herkes kabul ediyor ve o sıkıntı hala devam ediyor.Sakat kalecileri Semih Aydoğdu yedek kulübesinde oturuyordu.Ama kalecileri Emre Durmuş,oyuna devam edemeyecek duruma gelse,Semih’inde sahaya girebilecek durumu yoktu.

27 ekim ben sarıöz

HANIMÇEŞMESPOR-AYVALISPOR

Bu yazıyı yazmaya iten asıl maç oldu bu müsabaka.Ayvalıspor bizce müthiş bir müsabaka oynadı.İlk yarıyı 0-2 geride kapattıkları maçı 3-2 kazanmayı başardılar.Ki özellikle ikinci yarıda,maçın hakemi,neredeyse bütün kararlarında Ayvalıspor aleyhindeydi.Zaten maçın hakemi ile ilgili düşüncelerimizi de daha önce yazdık.Orada atladığımız bir konu da var,maçın son anlarında Ayvalısporun attığı golü de yedi hakem resmen.Golü vermedi ve hemen arkasından maçı bitirdi.

27 ekim ayvalı

TRİBÜNLERDEN AKLIMIZDA KALANLAR

Cumartesi günü tribünlerde de keyifliydik.Hem biz keyifli sohbetler içerisinde olduk hem,rakip olup zevkle muhabbet edenlere tanıklık ettik.İlk geldiğimizde,Beyköyspor kulüp başkanı Harun Büber’le,Ömerbeyspor teknik sorumlusu Mehmet Kahraman,kendi maçlarını beklerken futbol konuşuyorlardı.Biz de dahil olduk tabi,ikilinin konusu,centilmenlik ve futbolun barış ve kardeşlik ruhu.Bütün sporseverler sahadan çıkacak her sonucu kabullenebilmelidir diye düşünüyorlar ve tabi haklılar.

27 ekim beyköy bşkn ömerbey hoca

Tribünlerde Meriç Akyol ve Süleyman Sarıöz’le keyifliydik.İkisi de cezalı futbolcular,severiz ikisini de saha dışında hep pırlanta gibidirler.Sarıöz’e karar verdin mi ceza bitince dönüyor musun dedik?Valla bakalım abi dedi daha tam karar veremedim.Harun başkan Hüseyin Sarıca gene maçı beraber izliyoruz.

Beyköyspor maçı bitince,Hanımçeşmespor maçı başlamadan,teknik direktörleri Mehmet Kale ile Harun Büber epey bir konuştular.Başkan Büber,Kale hocaya başarılar diledi.Başkan kaybetmeleri size yarar dedim de,olsun dedi başkan,bende isterim de,başarı dilemekte bize yakışandır.

Tesis görevlileri,Ali,Avni ve Mustafa arkadaşlarla da futbol konuşmak güzel.Emme adaşım Ali Kaynak’la ben Pazar günü hüsrana uğradık.Aslında ikimiz de bayağı bir umutluyduk da olmadı işte.T.Linyitspor hem üzdü hem şaşırttı,neyse bu yazının konusu değil,T.Linyitspor.

27 ekim ben serkan

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.