Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

CUMARTESİ AMATÖRCE ALTINORDU

Cumartesi erkenciydik ve esas niyetimiz Deniz Berk’in Altınordu futbol okulu ile antrenmanını izlemek.Aslında dört dörtlük olmasak da amatör futbolumuzu takip etmek adına,yazılarımızı ve haberlerimizi yapmak adına iyi kötü günümüzü kurgulamaya çalışırız.Örneğin röportaj yapma planımız varsa ya da n bileyim bir açıklama istersek,iletiriz isteğimizi önce.Kabul görürse ne ala olursa olur olmazsa olmaz.Pek olmadı şimdiye kadar tek tük dışında,onları da unutmamaya çalışırız ki biz de diyalog kurmamayı tercih ederiz istisnalar dışında.Tavşanlı Linyitspor açısından ise durum farklıdır biraz.Biz takımın taraftarıyız,bu nedenle her kesimden her bireyin sorduklarımıza açık ve net yanıt vermesini ister ve ona göre tavır almayı tercih ederiz.T.Linyitspor haricindeki takımlar için pek fark etmez bizim için,yani muhatap olmak istemezseler ısrarcı olmayız.Ama Tavşanlı Linyitsporun yeri farklıdır ve her zaman her yerde de bunu dile getirmişizdir.Her neyse gene nerelere daldık…

Deniz Berk’in antrenmana giderken Feti abiye uğradık.Hem sağ olsun çayını içtik hem Linyitsporu konuştuk.Başka konu bulamayız zaten pek.Feti abi bu sezondan çok umutlu herkes gibi.Kadroyu da yapmış bile,ilk onbir hazır yani,tabi ufak tefek değişiklikler olabilir diyor.Hemen aklıma gene sevgili Mehmet Besler geldi.Abi dedim bak Besler,sahada ki on bir hiç bir zaman taraftarın istediği on bir olmaz diyordu deyip sustum.Kulaklarını çınlatmış olduk sevgili Besler’in,Feti abinin arkasında da fotoğrafı durur hala.

Akıncılarspor tesislerinde antrenman başlamış bile 2005 liler ilk grupDaha doğrusu teknik sorumlu Mehmet Türker,yaş gruplarını uygun şekilde karma olarak birleştirip,antrenman yapacak gruptaki sporcu sayısını en az seviyede tutma amcını gütmüş.Sporcuların antrenmannın verimli olabilmesi ve her bireyle daha çok ilgilenebilmek adına tabi.

Tavşanlı koordinatörü Erslin Aslan kenarda izliyor.Selamlaştık tabi yanındaki arkadaşları ile de.Merak var ya biz de tanıştık,gurbetçi arkadaşmış adı Süleymn Çelik Almanya’da çalışıyor.Orada amatör olarak da bir Türk futbol takımında oynuyormuş.Takımın kısa adı DTSG açıkcası açılımı uzun geldi bize bayağı.Baba futbolcu olunca evlat da futbolcu,2005 doğumlu oğlu Halil’i antrenmana getirmiş.Açıkcası Halil iyi topçu olarak göründü bize,yurt dışı eğitimi hemen belli ediyor kendini.Süleyman Çelik Altınorduyu çok methetti bize,neredeyse Almanya’daki modeli uyguluyorlar dedi.İlginç tesbit zaten Altınordu futbol okulları yurdumda isim yapmıştır yanıtnı verdik bizde.

Arada Ersin Aslan’lada amatör futbolu konuştuk elbette.Bir ara söz bizim yazdığımız bir yazıdaki,gün sayısı ve antrenman süresi gündeme geldi.Aslında haklısın tabi abi ama bunun çözümünü Akıncılarspor ile birlikte gerçekleştireceğiz her şey zaman içerisinde daha iyi olacak dedi.Tabi bizim burada ki asıl derdimiz Deniz Berk ve arkadaşlarının aldığı eğitimin bütün velileri tatmin edici olması.

Ersin bey bir ara dışarı çıkan Mehmet Türker hocayı işaret ederek,abi hoca orada en iyisi kendisi ile konuş dedi.Türker hocadan mı korkacağız,konuşuruz tabi dedik,şaka ya öyle bir konuşma olmadı Ersin Aslan’la aramızda.Biz Mehmet Türker hoca ile Altınordu futbol okullarının felsefesinden ve temel hedeflerinden konuştuk.Üç temel hedeflerini anlattı hoca,başardıkları zaman elbette Türk futbolu kazanacaktır.

Neyse bugünlük de bu kadar,tabi arada türkülerimizi dinlediğimizi de ekleyerek bitirelim.Ben denizde bir gemi,dalgalar vurur beni,sen ağaçta bir yaprak,rüzgar savurur beni. Ya da yalan dünya işte senden,aha geldim gidiyorum,kalanlara selam benden aha geldim gidiyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.