Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CUMA GÜNÜ ERDEM GENÇLİK VE BAHTİYAR YATAR

Cuma günü,kendi açımızdan keyifli ve güzeldi gene diye düşünüyoruz.Yazalım günümüzü diye geçtik klavyenin başına da,aklımıza kuşlar takıldı birden bire.Tabi kuş dünyası,oldukça geniş,ötücü kuşlar var,yırtıcı kuşlar var,göçmen kuşlar var.Evlerde kafeslere hapsedilmiş kuşlar var.Göklerde özgürce uçan kuşlar da var tabi.Mesela karga da özgürdür,şahin de özgürdür.Ama ikisi de kuştur nihayetinde.Mesela bu,gökte uçan özgür şahin,biraz havalıdır,biraz gururludur.50 türü vardır şahinin ancak hepside yere indiğinde,börtü böcek yer,kurbağa yer,solucan yer.Aslında göklerde özgürce uçan bu şahinlerin,içi pistir yani.Bazıları da evcilleştirilir avcılar tarafından,bu özgür şahinlerin,avcılıkta kullanılır.Her neyse nereden aklımıza takıldı bu kuş mevzusu,kuştur nihayetinde.Ne derler kuş kuşluğunu,puşt puştluğunu yapar.

22 eylül toplu

Cuma günü ayaklarımız,Erdem Gençlikspor kulübüne sürükledi.Burhan Sezer hoca,tek paşına,bilgisayar başında kulübün işleri ile meşgul.İşinden alıkoyduk da,alt yapı üzerine,Tavşanlı amatör futbolu üzerine,keyifli sohbetimiz oldu.Sohbet güzeldi devam ederken,Ömerbeyspor kulüp başkanı,Mehmet Zengin geldi.Körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz.Başkanla da özellikle Ömerbeysporu konuştuk tabi.Ömerbeyspor söz konusu olunca,doğal olarak 1.amatör ve tabi ağırlıklı olarak B grubu.

22 eylül sezer bşkn

Tam Burhan Sezer’e Güney hocam nerelerde diyorduk.Girdi kapıdan Güney Erdem.Güney Erdem ve arkadaşları,güzel etkinliklere imza attılar Tavşanlı’da,hepimiz biliyoruz.Güney Erdem,Burhan Sezer ve Mehmet Zengin’le futbol ve Tavşanlı amatör futbolunu konuşmak güzeldi.Daldan dala da atladık,amatör kümeler,sahalarımız,teknik adam futbolcu ilişkileri.Yönetim,teknik adam futbolcu ilişkileri.Ve tabi ki T.Linyitspor ne de olsa Tavşanlı’mızın en büyük markası.En azından bizim için öyle.Neyse laf lafı açtı da,size doyum olmaz deyip,ayaklandık.

22 eylül ben sezre

Çıktığımızda asıl niyetimiz Yılmaz Yaman’ın arkadşıyla ortak faaliyete geçirdiği spor centere uğrayıp Yılmaz hocayı görmekti.Biliniyor tabi Yılmaz Yaman hocamız,bir taraftan Kütahya ASKF de görevlidir bunun yanında teknik adamlık da yapar.Bu sezonda geçen yıl geldiği T.Gençliksporda teknik direktörlük yapacak.

Bulgar pazarının oradan geçiyoruz,önce İbrahim Özkan çarptı gözümüze.Bu sezon Çardaklısporun kalecisi.Görünmedin abi iki gündür dedi,bizim hala oğlunun dükkana gidişimizi kast ederek.Önce kendi işimiz İbrahim dedik,boş kalırsak oralarda oluyoruz.Tam çıkacağız Bulgar pazarından,Mehmet Erdal hocam.Severiz Mehmet Erdal hocayı,o da bizi sever diye düşünürüz.Ayak üstü hoş beş,gel abi bir şeyler yiyeceğim,beraber yeriz dedi de teşekkür ettik.Aklımıza koyduğumuzu yapacağız,spor centere gideceğiz,vakit de akşama geliyor.

Spor centere girdik,Bahtiyar Yatar hoca orada.Malum kaleci antrenörü de kendisi,bu sezon çalışmayanlardan Yatar hoca da.Selam verdik,takıldık Bahtiyar hocaya kaleci antrenörlüğünden sonra reklam işine mi daldın diye.Yılmaz Yaman hocayı sorduk da,gelmemiş.Benden izin almadan hafta içi gelemez deyince,Bahtiyar hoca gülüştük.Biz tabi Yılmaz hoca ile sohbet edebiliriz diye düşünmüştük,başka zamana kaldı.

22 eylül bahtiyar

Bahtiyar Yatar ile epeyce keyifli sohbet ettik.Severiz kendisini de,şimdi kalkıp sen de herkesi seviyorsun demeyin.Gerçekten Bahtiyar hoca ile,Kütahya ASKF,Kütahya TUFAD, amatör futbolumuz,teknik adamlar,oldukça geniş sohbet ettik.Aslında ilginç ve doğru tesbitleri var kendisinin.Söyledikleri benim aklıma da yatıyor.Yazıyorum hocam bunları dedim de gene gülüştük keyiflice.

Futbolla meşgul olmak güzel vesselam bizim adımıza.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.