Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CORONALI PAZARTESİ

Kardeşim vallahi aslında şu corona hikayesi bizi bıktırdı iyice doğrusu.Neden bıktırdı,bütün yurdum yekililerince neredeyse günah keçisi ilan edilen 65 ve üstü grubunda yer alıyoruz ondan.Mesela sahları 07.00 10.00 arası toplu taşıma araçlarını kontrol ediyor bu nalet,benim grubun olmasını istemiyor.Saat 10.00 geçince,acıdım sizlere hadi gelin binin diyor.Ya da 16.00 dan önce,çay ocağı,kahve,park,bahçe oturabilirsiniz diyor covit 19 efendi.Ben o saate  kadar piyasada olmayacağım.Saat 16.00 ı bir dakika bile geçse damlarım oralara ve sizleri görürsem ham yaparım.Neyse şu pandemi ortamında sinirlerimiz geriliyor zaman zaman.Bizce uygulamaların hepsi yanıtlaştır.Toplumda belirli bir yaş grubunu hedef almak,tüy dikmektir.

Biz en iyisi kısa da olsa bir Temel fıkrası ile başlayalım.Temel yüzme sporcusudur.Bir gün antrenmanda havuza işer.Bunu gören takım hocası kovar Temel’i.Haksızlık ediyorsun der Temel.Yani havuza işeyen sadece ben miyim?Herkes işiyor havuza,bunu sende biliyorsun hocam.Doğru der hoca,herkes işiyor havuza.Ama kimse senin gibi tramplenin üstüne çıkıp göstere göstere yapmıyor.

Pazartesi öğle ezanından sonra çıktık evden.İlk önce partiye uğrayıp,Ahmet Ekmen hoca ile konuşacağız.Siyaset değil,futbol konuşacağız,çünkü kendisi Moymulsporun eski tanınmış futbolculşardandır.Cumartesi günü de sözleşmiştik kendisi ile.Vardım gittim partiye,Ahmet Erkmen yok.Şimdi gitti Ahmet Erkmen hoca dedi.Hiç sevmem böyle işi,sarıldım telefona,hocam ne oldu dedim.Alicim ben sana saat vermiştim bekledimn gelmedin diye üste çıktı sevgili Ahmet Erkmen.Sen haklısın hocam dedik,ne diyebilirdik başka.

Mehmet Ali Kazak son dönemde,CHP ilçe başkanlığını açık tutmak için elinden geleni yapıyor doğrusu.Kuruçay’lı malum,turist deyince de herkes tanır diye biliyorum.Bir taraftan o da eski futbolcudur.Ben Tavşanlı Linyitspor zamanından tanırım kendisini.Termiksporda da oynamış sonrasında Kuruçaysporda da oynamış.Epeyde eskilere gittik kendisiyle.Anlattıkları arasında bir Kuruçayspor-Göbelspor maçı var.Bir de Derecikspor-Kuruçayspor maçı.Maçların sonuçları da direk Göbelsporu etkiliyor.Her neyse belki bir ara toperlarız.

Önce ARDO ticaret Tansel Bacaksız’a uğradık.Epeydir oturup laflamamıştık kendisiyle.Ağırlıklı olarak spor malzemeleri ticareti ile uğraştığını söylemeye gerek yok.Her zaman ki gibi candan karşıladı Tansel.Çay kahve ikramını da geri çevirdik.Şimdi Tansel çayın yanında sigara lazım,içerisi yasak dersin.Kapının önüne çıkayım desem,onu da sayın kaymakam yasaklamış.En iyisi ben Yeşil Bursa’ya yollanayım deyip kaçtık.

Yeşil Bursada bir çay içtik,bir daha içtik.Karşıdan Tuncay Kara geçiyor oğlu Osman ile beraber.Seslendik gel iki laflayalım diye.Osman Kara’nın okulu ile ilgili bir takım işleri varmış,onları halletme telaşındalar.Osman’da amatör futbolcularımızdan,orta sahada etkin futbol oynar.Son olarak Göbel Gençlikspordaydı.Bu sezon süper amatör ligde oynayacak.Severim gerçekten Osman’ı sessiz sakin efendi futbolcularımızdandır.Şimdi senin takımın hocayı arayıp,ne yapacaksın Osman’ı diyeyim mi hocaya diye de takıldım Osman’a.

 

Tuncay ve oğlu Osman işlerinin peşine gittiler.Biz her zaman ki gibi,biraz da salakça geleni geçeni izliyoruz.Arada Belediye Kütahyaspor teknik direktörü sayın Polat Çetin’i arayıp tebrik ettik.Malum son maçlarından Ağrı’dan üç puanla döndüler.Bu aralar sanki sıkça karşılaştığım delikanlı gelip oturdu.Özelliği ne derseniz,bankamatikleri tarumar eden delikanlı diyeyim.Gene bankamatiklere kötü kötü bakıyordu.Nasılsın delikanlı dedim sağ ol dedeciğim dedi.Aslında gördüğüm kadarı ile uysal bir delikanlıya benziyor.

Sonra Mustafa Polat geldi bizim genç arkadaşlarımızdan.Rusya-Türkiye milli maçı ile başladı muhabbetimiz.Sonra biraz amatör futbol biraz corona mevzusu.Corona hikayesini Mustafa Polat’da anlayamıyor pek.Bir tanıdıklarında corona virüs hikayesi çıkmış.Dört ya da beş kişilik aile,sadece birkişi pozitifmiş.Aynı evde birlikte yaşıyorlar,pozitif vakada karantina dönemini geçiriyor.Vallahi bu nasıl iş anlayamıyorum dedi Mustafa.Bende anlayamıyorum zaten dedik.Öncesinde bizim tatlıcı atom Mehmet ballı ballı diye geçiyordu.Kahveci Ramazan aldı tatlılardan,abi sanada alıyorum deyince yok sağ ol dedik.Mustafa Büber hoca geçti önümüzden,teknik adamlardan.Çay içelim dedik,işi varmış.Dönüşte içeriz abi dedi,sırttık bizi zor görürsün diye.Saat 16.00 a sayılı dakikalar kaldı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.