Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

COMOLLİ MURAT KADER BEYKÖYSPOR 2.BAŞKANI

1.Amatör lig takımlarımızdan Beyköyspor kulübü 2.başkanı,Murat Kader,namı diğer Comolli ile Beyköysporu konuştuk.Başkana lakabını futbolcuları takmış.Tabi bu lakabı hak edip etmediğini sezon sonunda hep birlikte göreceğiz.Neden böyle dedik,çünkü Comolli’ye transfer sihirbazı diyorlarmış.

A.MERMER:Murat başkanım,belki geç oldu gibi,lig başladı ama sormakta fayda var.1.amatörde hazırlıklara ilk başlayan,Beyköyspordu bence,transferde de öyleydiniz.Bu transferleri yaparken neleri göz önünde bulundurdunuz?

M.KADER:Ali abicim bu sene cok yoğun bir transfer dönemi geçirdik başkanımız Harun Büber teknik direktörümüz Mustafa Büber ile birlikte hareket icindeydik besyo seçmelerinden bile futbolcu izledik. 60 yakın futbolcularla görüştük abartmış olmayayım. Tabi ki de teknik direktörümüz Mustafa Büber’in onay vermediği hiç bir futbolcuyu da almadık.

Bizim için öncelik geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede genç futbolculara önem verdik.sezonu herkesden önce açtık. Herkesinde açması gereken zamanda açtık ama diğer takımlar geç açtı. O ayrı bir mesele futbolcuda aradığımız özellikler futbolu severek oynayan ve karakterli kişiler olmalarıydı.Tabi bu çalışmaları aynı zamanda,diğer 2.başkanımız Murat Bilge,genel kaptan M.Ali Veral ve yöneticimiz Ömer Uslu da birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımızdı.

16 eylül beyköy

A.MERMER:Beyköysporun bu sezon hedefi nedir,şampiyonluk ve süper amatör lig,isteniyor mu gerçekten?

M.KADER:Hedefimiz ilk önce gruplardan Çıkmak sonrada playoflar dan süper amatöre çıkmak istiyoruz bunun yolunda bulunuyoruz zaman neyi gösterir bilemeyiz.

A.MERMER:Sezonun ilk maçını 3-1 kazandınız,yönetici gözüyle,maç için ne düşünüp ne söyleyebilirsiniz?

M.KADER:İlk maç kötü futbol oynadık ama sonuçta galip geldik. Takımın oynadığı futbol beni tatmin etmedi ama hazırlık maçlarında gördüğüm oyunu göremesem de tabi ki takıma ve hocamıza güveniyoruz

A.MERMER:Beyköysporun bulunduğu grup hakkında ne düşünüyorsunuz?Dengeli bir grup mu,ya da şu takım aradan fırlar gider diyebilir miyiz?

M.KADER:Grubumuz da dengeli takımlar var tabi ki de tek grup olsaydı daha çok mutlu olurduk. Her takımın şansının eşit olduğunu düşünüyorum,ancak bir adım önde gibiyiz, gibi geldi bana.

A.MERMER:Teşekkür ederim Murat bey,eklemek istediğiniz varsa buyurun,dinleyeyim.

M.KADER:1 amatörde tüm takımlara başarılar dilerim. Centilmence geçmesini, dostluğun önde olduğu bir lig izleriz inşallah.

17 eylül ben büber

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.