Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇÖLGEÇEN VE ÜNAL VE ZEYTİN

Tavşanlı Linyitsporun üç etkin futbolusu,İbrahim Zeytin ve Suat Ünal ve Emre Çölgeçen,Ziraat Türkiye Kupa maçı ikinci tur müsabakası öncesi düşüncelerini açıkladı:

İBRAHİM ZEYTİN:  Somaspor maçı kupada ilerlemek adına kazanmamız gereken bir maç. Ligdeki ilk maçımız için de uyum ve birliktelik açısından önemli. Tur atlamış iki takımın mücadelesi olacak ve çekişmeli bir maç bizleri bekliyor. İki madenci,emekçi ilçenin karşı karşıya gelmesi de ayrıca güzel bir olay. Hazırlıklarımız maç gününe kadar sürecek ve eksiksiz bir şekilde sahaya çıkacağız. İnşallah kazanan taraf olup bir üst tura yükselebiliriz. Taraftarımızın maçın bitiş düdüğüne kadar bizimle birlikte olmasını, desteğini en yoğun şekilde hissettirmesini istiyoruz.

EMRE ÇÖLGEÇEN:Bildiğiniz üzere bu sene ziraat türkiye kupasında mücadele ediyoruz. İlk turda güçlü Isparta 32 sporla mücadele ettik ve son dakika golü ile 2.tura yükseldik. Şimdiki rakibimiz ise bizim gibi maden şehri olan Somaspor ile karşı karşıya geleceğiz.Asıl hedefimiz lig maçları fakat bu turda da galip gelmek istiyoruz. Ayrıca buradan Çarşamba günü saat 15:30 da tüm tavşanlı halkını Ada stadına davet etmek istiyorum bu güzel ilçemizin takımını hak ettiği yere ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

SUAT ÜNAL:2. Tur da Somaspor ile karşıya karşıya geleceğiz kendi evimizde saha ve seyircimiz önünde tur atlamak istiyoruz. Isparta maçındaki gibi azim ve istekle maçı kazanıp bir üst tura yükseliriz umarım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.