Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

ÇOK KEYİFLİ BİR CUMARTESİ

Gerçekten manşet sözlerini abartmadan tüm içtenliğimle yazdım.Son yıllarda yaşadığım en keyifli en güzel bir Cumartesi gününü yaşadım.Temel nedeni Tapu ve Kadastro teşkilatında meslek yaşamına,bizim amirliğimiz döneminde adım atan sevgili Adil Gölpınar’ın ziyaretimize gelmesidir.Adil Gölpınar üç ya da dört ay önce Emet Tapu Müdürlüğüne müdür yardımcısı olarak atanmıştı.Emet’e tayin edildiğini kendisinden öğrendiğimizde sevinmiş ve inşallah ziyaret ederiz ya da sen gelirsin demiştik.

Pandemi nedeniyle görüşebilme sürecimiz biraz uzadı denilebilir.Cuma öğleden sonra telefon Adil beyden ngeldi.Müdürüm(sağ olsunlar bütün eski arkadaşlarımız hala müdürüm der) yarın bir arkadaşımla Tavşanlı’ya geliyorum uygunsanız görüşelim dedi.Uygun olmaz mıyız Adil bey sen yeterki haber et dedik elbette.
Cumartesi günü Emet’den yola çıktıklarında haber verdi Adil Gölpınar.Belki biraz ağırdan davranmışız,gelebileceklerini düşündüğümüz saate yakın,kaymakamlık binasının oradaki minübüs durağına indik.Hesapta Emet’den gelir gelmez en yakın yerde karşılayacağız.Beş dakika sonra aradım nerelerdesiniz diye,abi ziraat bankasının oralardayız biraz ilerisinde yanıtını alınca.Tamam geliyorum oraya deyip fırladık hemen.Ve Ziraat bankasının orada otuz yıldan fazladır görmediğimiz genç arkadaşımızla bir araya geldik.Pandemi kurallarına da uymaya çalışarak sarıldık birbirimize.Emet’de görevli arkadaşlarından Dinçer Uslu ile birlikte gelmiş.Açıkcası ilk bakışta hoşlandım beyefendice davranışlarından Dinçer beyin.

Ne yapalım ne edelim derken Ayyıldıza girdik.Pandemi kurallarına titizlik gösteriyor personel neyse biz üç kişilik bir yere oturduk.Başlangıçta kısa sohbete daldık ileriden geriden derken.Adil bey birazdan bizim müdürde gelecek dedim.O da mı geldi nTavşanlı’ya dedik de,yok Emet tapu müdürü ama Tavşanlı’da ikamet ediyor yanıtını aldık.Çok geçmedi geldi Emet tapu müdürü Yusuf Yaman.Hoş sohbetliydi Yusuf bey,dördümüz her telden sohbete daldık.Sohbet keyifli ama benle Dinçer beyin sıkıntısı sigara.Hadi biraz turalayalım dedik de çıktık dışarı.Ama yağmur çiseliyor,içimizde tedbirli tek kişi de Dinçer bey.Şemsiye onda var sağ olsun bize de yardımcı oluyor ıslanmamızı asgari seviyeye düşürdü.

Yusuf Yaman bey böyle olmayacak şu yukarıda çay ocağı var dedi.Bildiğimiz yer yarı buçuk ıslanarak Hazal çay evinde aldık soluğu.Patronu Hüseyin’i de tanırız yıllardır.Bize sade taraftar der hep Hüseyin.Yusuf Yaman beyide tanıyormuş,sağ olsun çok yakın davrandı.İçeride gene sosyal mesafeye uygun oturduk tabi.Arada ben ve Dinçer bey,müdürle yardımcısını baş başa bırakıp sigara molasına kaçtık dışarı.
Saat 14.00 az geçmişti sanırım yemek ısrarı tapu müğdürü Yusuf beyden geldi.Kemal Zeytinoğlu caddesi devamında Emirler caddesi ve Keşkekçi caminin hemen üstüne çıkıp doyurduk karnımızı.Küçük meydana indik oralardayken Adil beye gelin sizi Mülayim Dedeye götürelim deyip yürüdük.GLİ nin girişi ilgilerini çekti Adil ve Dinçer beyin.Arada ben tam karşıdaki Erdem Gençlikspora selam vereyim dedim.Güney Erdem,Bülent Geren ve Hüseyin Şentürk varlar.Kütahya TÜFAD’ın Pazartesi günkü kongresi için hazırlık yapıyorlar.Arada Güney hoca elimize maske tutuşturdu da hani bunların logosu diye takıldık.

Mülayim Dede parkının girişi demirlerle kapalı.Duvardan atlayıp daldık içeri,zaten duvarlarda pek yüksek değil.Kimseler yok Mülayim dede parkında,yağmur da çiselemeye devam ediyor.Hepimiz Fatiha okumayı da ihmal etmedik diyeyim.Adil müdürümün araç kullanması da iyi doğrusu,dikkatli kullanıyor aracı.Yusuf beyi Moymula bırakmadan önce Kalemli hastahanesine çıkıp,Tavşanlı’ya kuşbakışı baktık.İndik aşağıya Balıklıya da göz atmış olalım dedik.Ve malum şimdilerde Moymulsporun tesisleri oluıyor.Hem çay bahçesi,nde hem kulüp binasında ufak tefek tamirat çalışmaları var.Dinçer beye,benim çocukluğumda bu havuzda kutsal balıklar vardı dedim.Peki sonra ne oldu o balıklara deyince,benim bildiğim bir gecede yediler dedim.

Yusuf beyi evine bıraktık Moymulda.Sonrasında Adil Gölpınar ve Dinçer Uslu bizi evimize kadar bıraktılar.Dedim ya gerçekten çok keyifli ve çok güzel bir gündü.Sevgili Adil Gölpınar ve Dinçer Uslu’ya bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum.Son olarak da Emet tapu müdürü Yusuf Yaman beye teşekkür ediyorum.Biz konuklar bizim derken,bizden çok ilgilendi çalışma arkadaşlarıyla.Ve açıkca da söyleyelim elimizi cebimize atma fırsatını da vermedi bize.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.