Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CİSMİ VAR İSMİ YOK ÜSTELİK PİS

Karakovaya indiğimizde,karşımıza ilk önce,şimdinin eskisi,eski zamanın yenisi olan sentetik saha çıkıyor.Kuruçay tarafına doğru ilerlediğinizde geçen yıl hizmete giren yeni tesisler.Biraz ilerleyip en sondaki ya da en batıdaki ya da Kuruçay tarafındaki tribünler yönünden daldık içeriye.Tribünlere çıktım önce oturdum baktım etrafa,benden başka kimse yok.

Ama pislikten geçilmiyor tribünler,çekirdek kabukları,sigara paketleri,pet şişeler vs vs.Yok biz hemen görevliler temizlik yapmıyor demeyeceğiz.Kardeşim aslan yattığı yerden belli olur derler.O tribünleri kimler kullanıyorsa,doğru dürüst kullanmalı,temizliğine de dikkat etmelidir.

Evet ilçe spor müdürlüğü görevlileri genel temizliği yapacak mutlaka görevleridir.Ancak kimsenin de babasının uşağı yok,tribünlerin temizliğine önce oralarda oturanlar dikkat edecek.Bizler bütün sporseverler bu tesisleri güzel kullanmalı temiz kalmasına dikkat etmeliyiz.Maç izlerken de çıkıp koltukların üzerinde tepinmemeliyiz.Kırıp dökmemeliyiz ki ömrü uzun olsun.Aynı şekilde tesisleri kullanan futbolcularımız ve herkes de tesisleri güzel kullanmalıdır.Öyle maçtan sonra yok strese girdim,yok sinirlendim,yok şuna buna kızdım diye,pencerelere,duvarlara lavabolara tekme yumruk atarak kırıp dökmemelidir.

Bu tesislerin bir başka sorunu da alkol alan arkadaşlarımız.Biz ne alkole düşmanız ne de alkol alanlara.Emme içmeyin kardeşim karakova spor tesislerinde.Spor alanı oralar,alkolle kafayı çekip keyif yapılacak yerler değil.Hadi içtiniz,doğada çimlerin üstüne oturmak yerine koltukları seçtiniz.Arkanızda,pisliklerinizi,çöpünüzü külünüzü bırakmayın kardeşim.

Birde sanırım bizden başka dile getiren yok,bu tesislere isim verebilmeliyiz.Bu kadar güzel tesisler isimsiz ruhsuz kalmamalı.Yani bu memlekette bu alanlara ismi verilebilecek hiç kimse yok mu?Tavşanlı sporuna katkısı inkar edilemeyecek ya da değişik alanlarda gurur duyduğumuz hiç isim yok mu?

Bu statlara isim vermesi gereken bütün yetkililerimize konuyu tekrar hatırlatmış olalım.İsimsiz,ruhsuz cansız kalmasın,yeni nesilde geçmişimizde kimler varmış bu vesile ile öğrenmiş olsun.

Ha Ahmet’in ismini verirsek,Mehmet,Ali’nin ismini verirsek Veli’yi gücendirmiş mi oluruz diye düşünüyorsunuz.Ya da şu isim siyasidir,onun ismini verirsek şu partilililer,bunun ismini verirsek bu partililer küser diye mi düşünüyorsunuz?O zaman milli bayramlarımızın ismini verin hepsi yakışır kardeşim.29 EKİM CUMHURİYET STADI ya da 30 AĞUSTOS STADI veya 19 MAYIS STADI kulağa hoş gelmez mi?GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tesisleri desek komple çok mu kötü olur?Üç tane stat var orada,birine GAZİ birine ATATÜRK birine de MUSTAFA KEMAL deyin.Elinizi beyninizi tutan mı var ya da ATATÜRK adı ürkütücü mü geliyor?

Sonra Beyköyspor alt yapı geldi önce binada hazırlık yapıyorlar.Bakıyorum bende ondört sporcuydular sanırım.Tamer hocanın yanına gelen hocam ayakkabılarımı bağlar mısın diyor.Tamer hocada çoğunluğun ayakkabısını bağladı,güldüm hocam sen bu çocuklara futbol oynamadan önce ayakkabı bağlamasını öğret diye takıldım.

Sonrasında diğer tarafa yollandık ki Akıncılarspor antrenmanını da çat pat yazdık işte dün.Karakova tesisleri hepimizindir güzel kullanalım,zarar vermeyelim ve isim ve ruh verelim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.