Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

CHP MİLLETVEKİLİ HALUK PEKŞEN TAVŞANLI’DA

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili ve parti meclisi üyesi sayın Haluk Pekşen Tavşanlı ve Tunçbilek’de incelemelerde bulundu.

Tavşanlı’da ilk olarak ilçe başkanı Füsu Aktakka Yıldız ve yöneticilerle birlikte,GLİ işletme müdürlüğünü ziyaret etti Haluk Pekşen.İşletme müdürü Ecan İpek’le GLİ sorunları ile ilgili yaptığı görüşmenin ardından CHP Tavşanlı ilçe başkanlığına geldi.

11 nisa vekil mukbil

Buradan ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız,il sekreteri Mukbil Sarı ve diğer yönetici ve partililerle Tunçbilek’e geçen sayın Pekşen burada da bir dizi görüşme ve incelemelerde bulundu.Önce Tunçbilek Maden İş sendikasını ziyaret ederek,sendika yetkilileri ile,işçiler ve çalışma şartları vs konusunda düşüncelerini iletti.

11 nısan vekilpartide

Daha sonra Tunçbilek Belediyesini ziyaret etti sayın Haluk Pekşen ve beraberindeki heyet.Belediye başkanının sıcak karşılamasının öne çıktığı ziyaret de,Tunçbilek ve Tunçbilek deki Çelikler Holding santralı ile GLİ işçilerinin çalışma durumları konu edildi.

11isan vekil vildan

Tunçbilek’de son olarak GLİ işçilerinin dağıldığı saatte,servis araçlarının bulunduğu bölgede işçilerle buluştu Haluk Pekşen.Önce işçilerle bire bir sohbet etti.Kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan milletvekili,işçilere hitaben bir konuşma yaptı.Kendisinin Tunçbilek’deki sorunlara vakıf olduğunu,işçilerin sorunlarını dertlerini bildiğini vurguladı sayın Pekşen.Hiç bir parti ayırımı gözetmeden,sıkıntısı olan bütün işçilerin, kendisine rahatlıkla ulaşabileceklerini yardımcı olmak için elinden geleni yapmaya her zaman hazır olduğunu belirtti.

11 nisan vekil bşkn

 

Tavşanlı’ya dönüşünde CHP ilçe merkezi binasında,partililerin yoğu ilgisine maruz kaldı Haluk Pekşen.Partililerine ülke sorunları ve Tavşanlı sorunları kousunda düşüncelerini ve Cumhuriyet Halk Partisinin politikaları konusunda açıklamalarda bulundu.Son olarak bu günlerde İKTİDAR olma şansı Cumhuriyet Halk Partisine altın bir tepsi içerisinde sunulmaktadır.El birliği ile çalışarak bu fırsatı değerlendirmek hepimizin görevi olmalıdır diyerek sözlerini noktaladı.

11 kasım be vekil başkan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.