Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

CHP LİLERİN DURUŞMASI ÖTELENDİ

2017 yılında gerçekleştirilen refarandurumunda,Gümüşgölcük köyüne propaganda amacı ile giden,CHP Tavşanlı ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız ve beraber olduğu yönetim kurulundan kadın arkadaşları,köyde pek misafirperverlik görememişlerdi.

Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri ile Gümüşgölcüklü vatandaşlar arasında hoş olmayan olaylar yaşanmış ve sonucunda,Gümüşgölcük köyünden Ekrem Kahraman,CHP ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız ve beraberindeki heyette bulunan Vildan Yıldız Çakır hakkında,cumhurbaşkanına hakaret ettikleri iddiasıyla şikayette bulunulmuştu.

Buna istinaden 17.09.2019 Salı günü Tavşanlı Asliye Ceza Mahkemesinde ilk duruşma yapıldı.İlginç olan şikayetçinin,iki yıl önceki olayı tam olarak hatırlayamadığını ve ilk ifadesinin dikkate alınmasını istemeseydi.Benzer şekilde yaşı otuzu bulmayan tek tanığında olayın üzerinden iki yıl gibi kısa süre geçmesine  rağmen olayı tam olarak hatırlamadığını ifade etmesiydi.Şikayetçi ve tanık arasında akrabalık olması da bir diğer ayrıntı.

Mahkemenin hakimi tarafından duruşmanın 08. Kasım 2019 tarihine ertlendiğini belirtelim.CHP Tavşanlı ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız ve yönetim kurulu üyesi Vildan Yıldız Çakırı’,Tavşanlı Chp ilçe örgütü ve parti üyeleri yalnız bırakmadı ve duruşma günü adliye sarayındaydı.

Bir diğer destek CHP Kütahya il örgütünden geldi.CHP Kütahya il başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz,önceki dönem başkanı Makbul Sarı ve diğer yöneticiler,Füsun Aktakka Yıldız ve Vildan Yıldız Çakır’a destek olabilmek adına Tavşanlı adiyesindeydiler.

İkilinin avukatlığını Tavşanlı’nın deneyimli avukatlarından,aynı zamanda partini üyesi ALİİHSAN BAKIR yaptı.Duruşma sonunda Kütahya CHP ilçe başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz bir açıklama yaptı:

16 Nisan Anayasa referandumu çalışmalarında Gümüşgölcük Köyünde Tavşanlı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz saldırıya uğramıştır. Saldırganlar daha sonra Fisun Aktakka Yıldız Başkan’ımız ve yönetim kurulu üyemiz Vildan Yıldız Çakır gerçek dışı ithamlarla Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasında bulunmuştur. Beyanlarının gerçek dışı olduğunu mahkemedeki ifadelerinde de dolaylı olarak itiraf etmişlerdir.
Bir siyasi figür olan, iktidar partisi genel başkanı olan Cumhurbaşkanı’na hakaret ithamı ile partimiz ve partililerimiz, toplum baskı altına alınmaktadır.
Tavşanlı İlçe Başkan’ımız Fisun Aktakka Yıldız ve Vildan Yıldız Çakır yalnız değildir. #Hak #Hukuk #Adalet ve #Demokrasi mücadelesinde hep birlikte omuz omuza mücadelemiz devam edecektir.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.