Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

CHP KÜTAHYA İL BAŞKANI ESNAF VE SANATKAR ODALARI GENEL KURULUNDA

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kuruluna katıldık.
Pandemi döneminde 1.4 milyon esnafımıza 3-5 bin TL destekle toplam 4.6 milyar TL verilirken, 2020-2021 yıllarında Cumhurbaşkanı tek başına örtülü ödenekten sorgusuz sualsiz 4.72 milyar TL harcamış. Ayrıca sadece 2020 yılında saray harcamaları sayıştay raporlarına göre 2 milyar 800 milyon 541 bin982 TL olmuş. Ankara’da, Ahlat, Marmaris ve İstanbul’da kışlık, yazlık saraylarda saltanat sürürülürken esnafımız kepenk kapatıyor, halkımız açlıkla boğuşuyor.
Esnafımız fahiş zamlı elektrik faturalarını ödeyemezken, Ankara’da 1150 odalı sarayda günlük 100 bin TL yaklaşan elektrik faturası halkın sırtına sarılıyor.
Enflasyonun Tüik rakamlarına göre değil, halkın pazar filesini kaça doldurduğuyla, elektrik, doğalgaz faturalarıyla ölçülüyor. Esnafımız sattığı malını yerine koyamıyor.
20 yıllık iktidarlarında tüm bu ekonomik yıkım koşullarının mimarı olanlar hala halkın içine çıkıp konuşabiliyorlar. Büyük devletlerin kapısında beklemiyoruz diye övünüyorlar. Bu nasıl bir komplekstir, nasıl bir zavalılıktır? Putin kapısında nasıl beklendiğini biliyoruz. İstanbul’da cinayet işleten Suudi veliaht prensinin ayağına gidildiği de herkesin malumu.
Geçin artık bu yalanları, saltanatınız da iktidarınız da yıkılacak. Bu ülkenin esnafı da yoksul halk çocukları da gerçeklerin farkında. Halkın iktidarı geliyor.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.