Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

CHP KÜTAHYA İL BAŞKANI AKSAZ ŞAHBAZ’DAN 10 KASIM AÇIKLAMASI

Bugün 10 Kasım, bizim yas günümüzdür!
Ülkemizi işgalden kurtaran, çağdaş Demokratik, Laik, Sosyal, Hukuk Devleti olarak Cumhuriyet’imizi kuran ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü 85 yıl önce bugün kaybettik. Bizlere en büyük emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. yılında kendisini saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.
Biliyoruz ki insanlar vücudu ile değil fikirleri ile yaşarlar ve atamız bizlere bıraktığı, yolumuzu aydınlatan ilke ve devrimleriyle sonsuza dek yaşayacaktır.
Bugün Cumhuriyetimizin temel hukuk kurallarını düzenleyen Anayasayı tasfiye etmeye çalışan, Anayasa Mahkemesi kararlarını tanımayan, bir hukuk darbesi ile karşı karşıyayız.
Anayasa Mahkemesi Kararlarını tanımayan Yargıtay 3. Ceza Dairesi ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinin halkın iradesine ve Anayasaya karşı suç teşkil eden kararlarını kabul etmiyoruz. Yargı içinde yuvalanmış yapılar, hukuku ve Anayasayı yok sayarak, hukuk dışı uygulamaları ile suç işlemektedirler.

Hukukçularımız, Barolarımız, halkımız bu hukuk darbesine karşı direniyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak şu an Türkiye Büyük Millet Meclisinde ve alanlarda hukuku, anayasayı savunmaktayız ve savunmaya devam edeceğiz.
Tek adam rejimi ile kurumları çökertilen, yok sayılan Cumhuriyetimizde demokrasiyi, hukuk devletini yeniden işler hale getireceğiz.
Atamızın emaneti olan Cumhuriyeti ve onun ilke ve devrimlerini koruma ve geleceğe taşıma mücadelesini bugün bizler veriyoruz, yarın da bizden sonraki kuşaklar verecektir.
Aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünde Atamızın acısını ilk günkü gibi kalbimizde hissederek, bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi Gençliğe Hitabesinden aldığımız görevle sonsuza dek koruyacağımıza söz veriyoruz.
Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi diyen Ata’mızın izindeyiz. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz

Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır!
Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz
Cumhuriyet Halk Partisi
Kütahya İl Başkanı
Parti Meclisi Üyesi
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.