Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Firma Rehberi

Çavuşoğlu Tente

KALİTELİ & EKONOMİK TENTE SİSTEMLERİ

Evinizde veya işyerinizde kullanabileceğiniz körüklü ve mafsallı kollu tentelerimiz, baraka ve afet çadırlarımız, halı saha ve tenis kortu, hayvancılık, sera, yatakhane veya yemekhane için kullanılabileceğiniz büyük ebatta çadırlarımızla, oteller, restaurantlar, çay bahçeleri, kafeteryalar, pastaneler, havuz kenarları, teraslar, bahçeler, gölge aradığınız her yerde kullanabileceğiniz güneş şemsiyelerimizle sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmak asıl amacımızdır.

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimizin taleplerini yerine getirirken profesyonel bilinçle hareket ederiz ve hizmet sürecinde hataya yer bırakmayız. Bu doğrultuda aynı zamanda belirlenen tarih aralığında işi tamamlarız ve tüm bu süreçte müşterilerimizin; fikir, düşünce ve taleplerini de dinleyerek, en iyi bir şekilde çözümler sunarız. Siz de firmamızı tercih ederek, profesyonel hizmet anlayışımızı fark edebilirsiniz.

Çavuşoğlu Tente Üretim & İmalat

Standartlara uygun olarak, müşteri istek ve beklentilerini yerine getirecek şekilde üretimlerimizi tasarlamakta, üretmekte ve zamanında teslim ederek montajını yapmaktayız.

  • KALİTELİ İŞÇİLİK
    Hizmetlerimizde her daim kalite beklentilerini karşılamayı amaçlamaktayız.
  • MUTLU MÜŞTERİ
    Müşteri İstek ve Beklentilerini Yerine Getirecek Şekilde Ürünlerimizi Tasarlamaktayız.
  • ÇEVRE DOSTU
    %100 Doğal ve Çevreci Ürünlerimiz İle Doğa Dostu Üretim Yapmaktayız.
  • UYGUN FİYAT
    Uşak Çavuşoğlu Tente firmamız sizler için en kaliteli ürün, en sağlam işçilik ve en ekonomik fiyat avantajı sunmaktadır.

ÇAVUŞOĞLU TENTE HİZMETLERİMİZ

  • PERGOLA TENTE
    Pergola Tente Sistemleri Yaz, kış açık hava keyfini kesintisiz yaşayabilmeniz için ideal ve ekonomik bir çözüm sunar.Pergola terasınızda, bahçenizde, kafe ve restorantlarınızda alanlarınızı genişleterek, şık tasarımı ile fark yaratır.
  • KÖRÜKLÜ TENTE
    Balkonlara ve camların üst kısımlarına uygulanan bu model, diğer modellere göre kenarlarının kapalı olması sebebiyle yan kısımlardan gelen güneş ışınlarını kesmekte daha çok avantajlıdır ve genel olarak evlerde tercih edilmektedir.
  • MAFSALLI TENTE
    Birbirine geçebilen parçaların farklı şekilde açılmasını ve dönmesini sağlayan sistemler mafsallı tente olarak adlandırılır.Farklı tasarım ve renklerde üretilebilen bu tenteler oldukça kullanışlıdır.
  • KASETLİ TENTE
    Kasetli tente estetiğe önem verenlerin tercihiyle kullanımı her geçen gün daha fazlalaşan popüler bir tente modelidir. Diğer tente modellerinden farklı özelliklere sahip olan ürünümüz, tentenin kapanması durumunda kasetli yapısı sayesinde kumaşın korunmaya alındığı özel bir modeldir.
  • KARPUZ TENTE
    Karpuz tente sistemi, ilk bakışta karpuz şeklini ve dilimlerini andırdığından karpuz tente adını almıştır. Oldukça şık bir tente sistemidir. Farklı renk seçeneklerine sahip olması sayesinde, modern bir görünüm sunar. Bu nedenle her seviyede; otel, lokanta, kafe ve diğer işletme alanlarında kullanıma uygun bir tente sistemidir.
  • WİNTENT PENCERE TENTESİ
    Wintent (Pencere) Tente konut, cafe ve restaurant gibi yerlerde gölge yada estetik amaçlı kullanılan nostaljik bir tente modelidir.

UŞAK ÇAVUŞOĞLU TENTE
Firma İletişim ve İrtibat Bilgileri

Adres : Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Sanayi Sitesi 2. Site Sokak No:16  Merkez / UŞAK

İrtibat Tel : 0 (507) 269 83 84

E-Posta : iletisim@cavusoglutente.com

Web Adresi : www.cavusoglutente.com

  • Çavuşoğlu Tente olarak en uygun fiyat, kaliteli malzeme ve kaliteli işçiğimizle her zaman hizmetinizdeyiz.
  •  Uyguladığımız ve imalatında bulunduğumuz tüm projelerimizde en ufak sorunda ekiplerimiz irtibatınız halinde sizlerin yanında olarak derhal müdahale edecektir. Müşteri memnuniyeti en temel prensibimizdir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.