Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇARŞAMBANIN MOYMUL VE GÜRAĞAÇI

Hani bilinen sözdür “deveye sormuşlar,boynun neden eğri diye,nerem doğru ki”diye yanıtlamış.Dudak bükmüşler bu yanıta,durumun nedir diye sormuşlar bu kez.”sırtımdaki yük neyse de,kervanın başında ki eşşektir,zoruma giden” karşılığını almışlar.Her neyse,nereden aklıma takıldı bilmem,maksat gülerek keyifle başlayalım yazmaya.

MOYMULSPOR  HACIKEBİRSPOR

Baştan söyleyelim,Hacıkebirspor,bu güne kadar ilçemize gelen en iyi takım intibası bıraktı bizde.Her ne kadar oyunun kontrolü Moymulsporda olsa da ve çok fazla net pozisyon bulamasalar da,dirençli ve mücadeleci göründüler bizim gözümüze.Hacıkebirspor adına aklımızda kalan iki pozisyon ilk yarı için.Sefa Elitaş ve M.Hüseyin Avaçar’ın şutlarıdır.

Moymulsporun oyunun kontrolünü  hep elinde tuttuğu dakikalarda elbette önemli pozisyonları var.Maçın hemen başlarında 11.dakikada Mehmet Emin Büber’in auta giden şutu var.Bekir’in şık pasına  vuran Emre Sarı’nın kornere giden vuruşu var.Gene 25. dakikada Emre Sarı’nın yan direkten dönen şutu Moymulspor adına önemli pozisyonlar.Ve 36 da Ünal’Kör’ün serbest atıştan gelen golü.Aslında,iyi bir kaleci görüntüsü veren,kaleci Oğuz Deniz Öztürk bu golü nasıl yedi şaşırdık.

10 ekim moymul selim

İkinci yarıda benzer şekilde geçti oyun üstünlüğü hep Moymulsporda,Hacıkebirspor mücadeleci.Hacıkebirsporun tek şutu var etkili olan aklımızda kaldığı kadar.O da gene M.Hüseyin Avaçar’dan.Moymulspor adına,Mehmet Emin Büber’in 51,53 ve 67 de üç etkili şutu var.İkisini kaleci kurtardı biri auta gitti.Şanssızdı bu pozisyonlarda Büber vuruşları iyiydi bizce.75 de Can Gezer’in kaleci ile karşı karşıya kaçırdığı pozisyon ve Tolga Tag’ın kalecide kalan serbest vuruşu aklımızda kalanlar.

Tabi herkesin düşüncesi kendinedir,biz her iki tarafın oynadığı futbolu beğendik.Aklımıza takılan sanki gol gelmedikçe,Moymulsporlu futbolcuların gerginlik içerisine giriyor gibi geldi bize.Moymulspor teknik sorumlusu İlker Özüsoylu ve futbolcularını ve Hacıkebirspor teknik sorumlusu Tuncay Keskin ve futbolcularını kutluyoruz.

10 ekim ercan kuru

GÜRAĞAÇSPOR  YEŞİLAYSPOR

Günün ikinci maçı Gürağaçspor ile Yeşilayspor arasında oynandı.Gürağaçspor ilk galibiyeti ve ilk üç puanı aldı bu maçla birlikte.Birisi penaltıdan olmak üzere iki golüde Uğur Soylugan tarafından atıldı.Maçın hakemi için çok bir şey söylemeyelim gene de ama ilk yarıdaki iki pozisyonu iyi süzemediğini söylemek gerekir.15. dakikada Yeşilayspor kalecisi Muhammet Öz’üntopu onsekiz dışında tuttuğu pozisyon çok tartışıldı.Ve Yeşilaysporlu Recep Arslan’ın kendisine yapılan faulden sonra,yerde arkadan rakibine attığı tekmeyi görmemesi şaşılacak durum bizce.Kesin kırmızı kartlık pozisyonu  es geçti gitti.Hakem gözlemcisi nasıl gözlemledi hakemi,merak ediyorum açıkcası.

Her neyse,maçı Gürağaçspor kazanır diye düşünüp,ikinci yarı bitmeden ayrıldık.Bildiğiniz gibi Gürağaç kazandı 2-1 ama oldukça zorlanmışlar ikinci yarı.Gürağaçspor teknik sorumlusu Ercan Kuru ve futbolcularını ve Yeşilayspor teknik sorumlusu,Hidayet Arı ve futbolcularını kutluyoruz.

10 ekim moymul bekir

TRİBÜNLER DEDE TUNCAY

Şimdi biz maç öncesi Moymulsporu futbolcu kardeşlerimizle iyi kötü lafladık.Hepsi oynayan oynamayan,kendilerine inanıyor,özgüvenleri yüksek ve kimin oynadığı onlar için fark etmiyor.Hacıkebirspor kulüp başkanı Güngör Gün ile tanışıp kısada olsa sohbet etme şansını yakaladık.Genç ve cana yakın bir başkan ama o da biraz bunalmış gibi.Hacıkebir beldesi belediyelikten çıkınca bütün yük omuzlarına kalmış.Neredeyse tek başıma her yere koşuyorum diyor.Allah kolaylık versin dedik ne diyelim.Maç bittiğinde de Moymulspor başkanı İbrahim Sarızeybek’lede bayağı muhabbetli sohbet içindeydiler.

10 ekim hacıkebir bşkn

Moymulspor taraftarları takımlarının peşindeydi gene,hafta içi olmasına rağmen.Arada koro halinde olmasa da rakip futbolculara da salladılar,hakemlere de.Birader takımınız iyi,iyi futbol oynuyor kazanmasını biliyor,boşverin sallama işlerini.Tabi bir de Moymulsporun taraftarlarının,Hacıkebirspor teknik direktörü Tuncay Keskin’le ilginç ve hoş diyalogları var.

Daha ilk yarı da ve gol gelmeden kalecileri Oğuz Deniz Öztürk her pozisyonda vakit geçirme derdinde.Hoca bu nasıl kaleci bağırışlarında,döndü tribünlere,onun özelliği o kardeşim diye yanıtladı.Bir ara gene tribünlere dönüp ne küfür ediyorsunuz kardeşim,bende sizin kadar Moymulsporluyum diye bağırdı hoca.Esas olay ikinci yarı da,bir ara Moymulspor kalecisi,Ömer Bedri Sevi ağırdan almaya başladı.Fırladı Tuncay hoca kardeşim hadi çabuk diye.Tribünlerden cevap geldi,onun özelliği o hocam.

Beyköyspor teknik sorumlusu Mustafa Büber ve oğlu takımında kaptanı Ahmet Büber’le yan yana izledik.Hemen önümüzde Güney Erdem,Burhan Sezer ve Hüseyin Şentürk.Sonra Ozan geldi,Tamer hocanın oğlu,baban nerede deim geliyor dedi.Geldi de uzaktan öylesine selamlaştık.Bahtiyar Yatar en köşede oturuyordu ve en yukarda.Pas vermedim hiç Bahtiyar hocaya.

Tuncay Kara geldi sonra geç kaldın diye laf attık.Akıncılarsporda oynayan şimdi Aykut Saltık’la yan yanaydılar.Akıncılarspor genel kaptanı Cengiz Bekteş de hemen yanlarında.Aykut en son maçlarında ikinci yarı oyuna girip golleri atan futbolcu olmuştu.Laf olsun torba dolsun diye öylesine konuştuk.Gürağaçspor yöneticisi Veli Al,Akıncılarspor eski yöneticilerinden İsmail Özdemir ve Tuncay Kara bir ara üçlü muhabbete dalmışlar.Veli Al zor da olsa kazanmanın keyfini yaşadı da diyebiliriz.

Çay açarken bir ara gene Moymulspor taraftarı kardeşimiz.Çek abi şunun fotoğrafı da yaz altına holigan diye dediler.Gülüştük de,sövme sövme dedik,tamam tamam abi mya diye geçiştirdi o da.İsmini yazmayacağız tabi,hem kendisini severiz,hem holigan deriz bir de adını mı yazalım.Her neyse sevgili Burhan Sezer,hadi gitmiyor musun deyince,atladık yanına ayrıldık.Arabada lafladığımız kadarı ile,Erdem Gençliksporun çalıştığı Belediye kort halı sahasında bir takım sıkıntılar oluşuyor.Çözülebilmesi gereken sorun gibi geldi bana.

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.