Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇARŞAMBANIN İKİ MAÇI

Çarşamba günü planladığımız şekilde karakovada 1.amatör A grubunun iki maçını izledik.Kimse kusura bakmasında,bu kez kendimize kibir yapalım biraz.Haftanın maçlarını duyururken sonuçlar hakkında yorum yapmıştık ve sonuçlar bizi yanıltmadı.Bozbelenlilerspor-Çukurköyspor maçı için,favori Bozbelenlilerspordur ve kazanmaya yakındır demiştik.Nitekim öyle oldu,Bozbelenlilerspor maçı 1-0 kazandı.Kuruçayspor-Gençlergücüspor maçı içinde,beraberlik olmaz,sinirlerine hakim olan kazanır demiştik.Maç ter temiz ve centilmence oldu ve dediğimiz gibi beraberlik çıkmadı ve Gençlergücüspor 1-0 kazandı.

28 kasım bozbelen 11 ve kaptan

BOZBELENLİLERSPOR   ÇUKURKÖYSPOR

Maçın ilk yarısı aslında dengeli geçti denilebilir.Özellikle ilk yarım saatte Çukurköyspor,bize göre oyunun hakimi gibiydi.Çukurköysporun ilk yarım saatte iki net pozisyonu var ikisinde de Uğur vardı.25 de attığı şutu kaleci çıkardı ve pozisyon için zaten ofsayt bayrağı kalkmıştı.Yusuf’un 32 de attığı etkili şut da az farkla auta gitti.Sonra Bozbelenlilerspor oyunu dengeledi,36 da Yusuf’un şutu kornere çıktı.Ve 44 de kaptan Ramazan Yalçın kornerden gelen topu kafa ile gole çevirdi.Bu gol hem ilk yarının hem maçın skoru oldu.

28 kasım çukurköy hoca hakem

İkinci yarı,bu kez Bozbelenlilerspor oyunun hakimi denilebilirdi.Bizim aklımızda kalan,48 de Emre Uslu ile 60 da kaptan Ramazan Yalçın’la aradıkları golü bulamamış olmalarıdır.Bu maç sonunda söyleyebilceklerimiz Bozbelenlilerspor açısından şudur.Bir önceki Kuruçayspor maçını kaybetmemiş olsalardı şu an 21 puanla lider olacaklardı.Çukurköyspor halen bir puan farkla grup liderliğini sürdürüyor.Son maçları Kuruçayspor ile.Kuruçaysporun ligde kalma umudu kalmadığına göre,Çukurköysporun son maçını kazanıp grubu zirvede tamamlayacağını söylemek kehanet olmaz.

Centilmence geçen maç için,her iki takımın futbolcularını ve teknik heyetini tebrik ediyoruz.İki takımda oyunu çirkinleştirmeden,futbol oynama çabası içindeydi.

28 kasım bozbelen yalçın

KURUÇAYSPOR   GENÇLERGÜCÜ SPOR

Günün bel ki en önemli maçıydı bu maç,kazanan ligde kalacaktı.Bunu başaran taraf Gençlergücüspor oldu.Aslında maçın başlarında istekli olan taraf Kuruçayspor oldu bize göre.Tutmaya çalıştığımız notlara göre,serbest atışlar dahil,Kuruçaysporun 5,Gençlergücüsporun 3 gol girişimi var.Ancak iki takım da ilk yarıda golü bulamadı.Bu yarıda,Gençlergücü teknik sorumlusu,İbrahim Karakaya,Hüseyin Özel-Hasan Korkmaz değişikliğini yaptı.Erken değişiklik diye düşündük maç içerisinde.Ancak,Hasan Korkmaz’la golü bulduklarına göre,hoca haklıymış deyip geçiyoruz.

28 kasım emre kaygısız

Maçın ikinci yarısında,roller değişti.Bu kez kazanmayı daha çok isteyen taraf,Gençlergücüspor oldu.Nitekim 70 de Emre Kaygısız-Hasan Korkmaz iş birliği ile galibiyet golünü buldular.Golden sonra Kuruçayspor,gol bulabilme adına defans güvenliğini de ikinci plana attı gibi.Böyle olunca Gençlergücüspor üç önemli pozisyon bulabilir gibiydi ama ofsayt engeline takıldılar.Ve dediğimiz gibi maç sonu kazanan ve ligde kalan Gençlergücüspor oldu.

Açıkca da belirtelim,maç öncesi bu maçın gergin ve stresli geçebileceğini düşünüyorduk.Ama öyle olmadı,temiz ve centilmence geçen bir maç oldu.Özellikle Kuruçayspor teknik sorumlusu Hüseyin Şentürk ve Kuruçayspor futbolcularını kutluyoruz.Tabi Gençlergücüspor teknik sorumlusu İbrahim Karakaya ve futbolcularını da tebrik ediyoruz.

28 kasım gülsoy tuncay karakaya

TRİBÜNLERDE KEYİFLİYDİK

Maçlara gideceğiz ya,yağmur engellemedi bizi,şemsiyeyi kaptık düştük yola.Kuruçay yolunda,Mustafa Büber hoca ile,oğlu aynı zamanda  futbolcusu Ahmet durup atla abi dediler.Hocanın diğer oğlu Canip’de Gençlergücünde,evladın maçına mı dediğimde,yok o maç üçte yanıtını verdi Mustafa Büber hoca.Zaten işi dolayısı ile oğlunun maçı da izleyemedi.Ahmet Büber izledi sadece kardeşini.

Bir ara,İsmail Gülsoy,Tuncay Kara,R.Tamer Kıran,T.Linyitspor alt yapı sorumlusu İbrahim Karakaya ve Beyköyspor eski başkanlarından Mehmet Uslu ile bayağı bir şamata oldu.Tuncay Kara,Göbel Gençlikspor-Akıncılarspor U19 maçında hakemlere bayağı bir sallamış.İnkar da etmiyor zaten “taçtan ofsayt verirse bir hakem sen ne yaparsın”diye savunmada.İsmail Gülsoy ile Tamer hoca da,yüklendikçe yükleniyor Tuncay’a.İsmail Gülsoy yaz Ali abi diyor sürekli.Yazarım bak dedim Tuncay’a,yaz Allah Allah inkar mı ediyoruz deyip.Tamer hocaya veriştirmeye başladı Tuncay Kara.Zaten ben seni biliyorum,hep Göbelspor aleyhindesin diye.Tamer işin gırgırında,sonunda baba dostu muhabbeti ile,Osman Kara’nın kulaklarını çınlatıp bıraktık.

Beyköy eski başkanı Mehmet Uslu’nun tahminin tutmadığını da söyleyelim.3-1 Kuruçay kazanır maçı diyordu,buradan da sen pek anlamıyon bu işten başkan diyeyim bende.Burhan Sezer’le Kadir Güner,her iki maçı birlikte izlediler çoklukla.Zaten tribünlere geldiğimizde,senin kanka orada diye,Tamer hocayı işaret eden Burhan Sezer hoca olmuştu.

28 kasım çukurköy üşüyorlar

Valla ilk maç zaten yağmur altında oynandı hava bize de soğuk geldi.Ara ara tesislere kaçıp ısınma derdine düştük.Tesislerde görevli Ali Kaynak,hem muhabbet ettik hem çayımızı içirdi sağ olsun.Ali Kaynak’ın telefonu da işler sürekli,iş adamları halt etmiş yanında diye takıldık.Bu arada,tesisler hala soğuk,bir tek görevlilerin odada küçük bir ufo.Bütün soyunma odaları da buz gibi,hava da yağışlı olunca özellikle futbolcu sağlığı için iyi değil bu durum.Bir ara baktım,iki Çukurköysporlu futbolcu,neredeyse ısıtıcının içine girecek.

Kuruçayspor-Gençlergücü maçının ikinci yarısında Mehmet Erdal hoca geldi.Erdal hoca,Ahmet Büber ben üçlü muhabbete daldık hesapta maç izliyoruz.Konu futbol dışına da taştı ama,sohbet keyifliydi.Ahmet Büber’e maç sonu beni unutma demiştim.Mehmet Erdal hoca gelince,Ahmet kaptan sen sağol,ben hocamla giderim gali deyip,Mehmet Erdal’a balta olduk.Sağolsunlar kırmazlar zaten hiç bir zaman.Eczaneden ilaç almamız lazım,Gökkaya eczanesine kadar bıraktı Mehmet Erdal hoca.

Ha az daha unutuyordum,her iki maçta da tribünlerde güzeldi.Küfür yok hakaret yok(arada küçük tepkiler normal) böyle olunca,maç izlemek daha keyifli oluyor.

28 kasım şenyiğit

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.