Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇARŞAMBA TAVŞANLI LİNYİTSPOR ANTRENMANINDAYDIK

Uzun bir süreden beri Tavşanlı Linyitspor antrenmanlarına gidememiştik.Hatta bu sezon başından itibaren de hiç bir antrenmana gidebilme şansımız olmamıştı.Sahamızda oynayacağımız Bozcaadaspor maçı öncesi bir antrenmana gitmeyi kafamıza koymuştuk bile.Sali günü önce arkadaşımız sevgili R.Tamer Kıran’ı aradık.Tamer hocam Tunçbilek’e antrenmana gitmemiz lazım,Çarşamba gidebilir miyiz diye sorduk.Sağ olsun bu güne kadar bize kırmamıştır hiç,tamam gideriz sıkıntı yok yanıtını aldık.Tamam ben antrenman saatini öğreneyim dönerim sana hocam dedim.Bu arada Tamer hoca da yeni projeler peşinde,onu da araya sıkıştırmış olayım.
Tabi antrenman saatlerini öğrenebilmek için teknik sorumlumuz sayın Ahmet Erdinç’i aradık.Sağ olsun imam hocam,abi diye hitap eder bize.Abi henüz Çarşamba günü programını yapmadım,dönerim sana deyince tamam dedik tabi.Ve Ahmet Erdinç hocam antrenmanın saat 14.00 daolacağı bilgisini verdi ve erken beklerim,sohbet etmiş oluruz dedi.Tamer hocaya dönüp antrenman saatini ve gideceğimiz zaman bilgisini verdik.

Antrenmana gidince röportaj da yaparız futbolcularımızla diye düşündük ve resim alma mevzusu da var tabi.Kim yapacak hem web sitemizin asıl fotoğrafçısı hem ALTERNATİF radyoda birlikte program yaptığımız oğlumuz Mustafa halleder bu işleri dedik.Topu bize attı evlat,çalışıyorum nasıl geleceğim diye.Onu da halledelim dedik ve kulüp başkanımız sayın Nizamettin Düzgün’ü aradık,Mustafa’nın antrenmana gelebilmesi için.Sağ olsun sayın başkan Düzgün,tamam yardımcı olurum dedi bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine.

Çarşamba saat 13.00 gibi kulüpteydik Tamer hocam ile birlikte.Ahmet Erdinç hocam odasında,Burhan Zorba ve Bülent Geren ile birlikte oturuyorlar.Sağ olsunlar her zaman ki gibi güler yüzle karşıladılar.Antrenman öncesi keyifli bir futbol sohbeti oldu bizim için.Son yaptığımız Mimarobaspor maçının hakemlerinin çok kötü olduğundan bahsetti.Ve genel olarak takımdan memnun Ahmet hocam.Dikkatinizden kaçmaması gereken konu üç puan farkla ikinci sırada olmamız ve henüz gurubun yenilgi yüzü görmeyen takımı olmamız dedi.Bu neyi gösteriyor Tavşanlı Linyitsporun şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösteriyor tabi ki dedi.Ve ben bu takımkın teknik direktörü olarak bu sezon başarılı olacağımıza inanıyorum.Teknik ekipteki arkadaşlarım da inanıyor,futbolcularım da inanıyor.Tam bir aile havası yakaladık,inşallah lig bitimine kadar devam ettireceğiz ve istediğimiz sonuca ulaşacağız.
Antrenman saat 14.00 da başladı,biz futbolcularımızdan Mehmet Tolun ile,Alper Enes Kahraman ile Dursun Sorgun ile antrenman öncesi kısa kısa konuştuk.Tanıdığımız futbolcular tabi,diğerleri ile henüz yeteri kadar tanışmadığımızı bir kez daha vurgulayalım.Gözlerimiz Hüseyin Güleç’i de aradı,son sağlık kontrolları için Bursa’ya gitmiş.Kaptan Oğuzhan Türkmen’de küçük sağlık sorunları nedeniyle antrenmanda olmayan isimdi.

Açıkcası antrenmanda futbolcular oldukça neşeli ve öz güvenli göründü bizim gözümüze.Biz Erdinç hocamdan izin alarak futbolcularımızdan dördü ile röportaj da yaptık.Bu röportajlar sosyal medya hesabından yayınlandı zaten,oğlumuz Mustafa tarafından.Futbolcu tercihleri özel değil,öyle kendiliğinden oluştu.Kaptanlarımızdan,Selçuk Yıldırım,Serhat Maden,Melikcan Şahin ve Mert Türkileri.Mert attığı dört golle şu anda takımın en çok gol atan ismi.Ve yardımcı antrenörümüz Mehmet Erdal son olarak röportaj yaptığımız isim oldu.
Sanırım antrenman günlüğümüzü yansıtabildik.Bu hafta ada stadında oynayacağımız Bozcaada maçı için Tavşanlı Linyitspora şimdiden başarılar diliyoruz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.