Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇARDAKLISPOR 3 AYVALISPOR 2

ÇARDAKLISPOR:1)Hasan Demir 2)Yüşa Özkan 3)İsa Talha Kahraman 4)Osman Kaya 5)Gökhan Kaynak 6)Süleyman Kılınç 7)Niyazi Acar 8)Sabri Tülek 9)İbrahim Bakır 10)İbrahim Ertan 11)Kenan Özdemir

Yönetici:Mesut Ertan

30 kasım ayvalı

AYVALISPOR:1)Yusuf Gök 4)Mustafa Kaderli 3)Abdülbaki Biberoğlu5)Ziya Saka 43)Abdullah Ceviz 10)Emrah Altındağ 7)Sefa Sayıcı 8)M.Ali Türk 11)Süleyman Kılıç 9)Nuri Şeker 55)Ceyhun Özlü YEDEK OYUNCULAR:2)Yakup Özlü 69)İsa Albaş 20)İlyas Toplu

30 kasım ayvalı şeker

Tavşanlı 1. amatör ligi B grubunda günün son maçı,Çardaklıspor ile Ayvalıspor arasında oynandı.Özellikle Çardaklısporun kümede kalabilmesi adına,üç puan alma ihtiyacı yönünden önemliydi maç.

Çardaklıspor ilk yarıda,kazanma isteği çok olan ve iki farkla öne geçen takım oldu.Ve 36 ve 40.dakikalarda İsa Talha Kahraman ve Niyazi Acar’ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattılar.

30 kasım ayvalı hakem

İkinci yarı,Ayvalıspor baskılı başladı ve 60 da Nuri Şeker ve 63 de Kenan Özdemir’in kendi kalesine attığı golle 2-2 beraberliği de yakaladılar.Ancak Çardaklısporda oyundan düşmedi ve 79 da kazandıkları penaltıyı,kaptan İbrahim Ertan gole çevirdi.Bu galibiyetle Çardaklıspor kümede kalmayı garantilemiş oldu.

30 kasım çardaklı kaptan

Çardaklısporda hafta arası nedeniyle kadro sıkıntısı yaşadı ve sahada 11 kişi vardılar.Ayvalısporda da yedek oyuncu sayısı üçde kaldı.

30 kasım ayvalı 4

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.