Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CAN GEZER YEŞİLAYSPORDA BİR GOLCÜ

ALİ MERMER:Can merhaba önce futbolsuz günler nasıl gidiyor diyeyim.

CAN GEZER:Ali amca amatör profesyonel bütün futbol camiası eve kapandı bizler sürekli hareketler insanlarız haliyle bu durumda canımız oldukça sıkılıyor.

ALİ MERMER:Peki futbola 2007 yılında filiz lisansla Bigasporda başladın,sekiz yıl geçirdin sanırım ve şimdi Yeşilayspordasın.Anlatabilir misin futbol yaşamını hem ben hem takipçilerimiz için?

CAN GEZER:Bigaspor doğup büyüdüğüm Biga ilçesinin takımı bizde hâliyle çok küçük yaşlarda futbol okullarıyla başlayıp alt yapının tüm kategorilerin de yer almış bulunduk A takım düzeyinde ise yarım sezon oynadıktan sonra bal takımı Karabigaspora geçtim ve üniversite eğitimim yüzünden Çanakkale bölgesinden ayrıldım.

ALİ MERMER:Golcü kaç tane teknik adamla çalıştın bu güne kadar?Ve futboluna en çok etki edip şekil verenler hangileriydi sence?

CAN GEZER:Alt yapıdan itibaren saymak gerekirse yaklaşık 15 civarı hocayla çalıştım Ali amca benim için değerli hocalar Bigaspor alt yapısında çalıştığım Erdoğan Genç hocam teknik açıdan bana çok şey katmaya çalışan benim için çok değerlidir bir insandır aynı şekilde Kadri Arslan hocamda bana öz güvenimi kazandıran kıymetli bir insandır. Kütahyadan tanıyacağın Moymulsporda şampiyonluk yaşadığımız İlker Özlüsoylu hocamızda benimle özel olarak çok ilgilenip bana her zaman güvenini göstermiştir bende elimden geldiğince yüzünü kara çıkarmadığımı düşünüyorum. Onunda futbol bilgisi olarak kendini çok geliştirmiş kaliteli bir antrenör olduğunu düşünüyorum.

ALİ MERMER:Can bu sezona gelelim,Seramiksporda başladın ve ikinci yarı Yeşilayspora geldin.Seramiksporla ilk yarı ve Yeşilaysporla ikinci yarının 9 maçı nasıl geçti?

CAN GEZER: Seramikspor benim için her anlamda kötü geçen bir sezon olarak aklımda kalacak sadece kazandığım dostluklar sayesinde iyi olarak hatırlayacağım. Yeşilayspor daha önce de oynadığım benim için her zaman değerli insanların bulunduğu aile ortamı bulunan vefalı bir kulüptür 9 maçta ise gerek kendi adıma attığım gollerle gerek takımın galibiyet serisiyle Erhan Horasanlı hocamızla Birlikte güzel giden işlerin devamını getiriyoruz umarım virüs bitince sonunu da getireceğiz ve şampiyonluk yaşayacağız.

ALİ MERMER:Can alt yapıda uzun süre oynamışsın peki futbolcu gözüyle Kütahya da alt yapı nasıl sence?

CAN GEZER:Benim şahsi görüşüm şehirde profesyonel takımın olmaması ve altyapıya pekte önem verilmemesi gençlerin gelişimi açısından büyük engel. Maç sayıları az antrenman imkanları kısıtlı bir şekilde gelişmeye çalışmak zor, çok yetenekli ve efendi gençlerin harcandığını görüyorum.

ALİ MERMER:)Can teşekkür ederim çok uzatmayayım keyifli sohbet oldu eklemek istediğin her konuyu dinlerim tabi.

CAN GEZER:Ali amca bu salgın hastalık zamanı pekte aktivite bulamadığımız bu zamanda keyifli sorularını cevaplarken çok mutlu oldum. Tavşanlı başta olmak üzere Kütahya amatör futboluna gösterdiğin ilgi içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.