Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇAMLICASPOR SEZONU AÇTI

İlimiz spor amatör lig takımlarından Çamlıcaspor sezon açılışını 09.08.2017 Çarşamba günü gerçekleştirdi.Kulüp başkanı sayın Hasan Okçu’nun açıklamaları şöyle.

2017-2018 süper amatör ligi sezon hazırlıklarına başladık.Teknik direkdörümüz Erhan Horasanlı ile birlikte,Ahmet Cengiz ve Emin Duymuş hocalarımıza teknik heyetimizde yer verdik.Değerli üç teknik adamımızla,bu sezon futbol adına daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.

 

10 ağustos çamlıca10 ağustos çamlıca 11

Kadromuzda geçen yıldan kalan 10 futbolcu arkadaşımız var.Gençlikspordan Serkan Özcan,Özel idare köy hizmetlerinden Ahmet Can ve Çavdarhisarspordan Hamza Hamurcu kadromuza yeni katılan arkadaşlarımız.Bunun yanında halen 5 futbolcu ile görüşmelerimiz sürmekte,transferler gerçekleştiğinde elbette futbol kamuoyunu bilgilendireceğiz.

 

10 ağustos çamlıca 1310 ağustos çamlıca 14

11 Eylülde kısa süreli bir kampla çalışmalarımızı sürdürüp,süper amatör lige hazır bir şekilde başlayacağımızı düşünüyorum.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.