Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CAHİT ÖZEL BELEDİYE KÜTAHYASPOR KULÜP BAŞKANI

Belediye Kütahyaspor kulüp başkanı sayın Cahit Özel,kulüp resmi sayfasından,bir açıklama yaparak umut dağıttı.

Saygıdeğer Kütahyaspor camiası;

Büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz olağanüstü genel kurulda tüzük değişikliğine giderek yeni bir sayfa açmış bulunmaktayız. Şehrimizin en büyük marka değerlerinden birisi olan Kütahyaspor’umuzun ismini delegelerimizin takdiri ve onayı ile “Belediye Kütahyaspor” olarak değiştirdik ve bana ikinci defa Başkanlık yapma onuru nasip oldu.

12 temmuz kütahya toplu

Doyduğumuz, doğduğumuz memleketimizin takımında bu şerefli ve asil görevi bana layık gören; başta Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Sayın Alim Işık beyefendiye, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Abdullah Damcı beyefendiye, cefakar ve vefakar büyük Kütahyaspor taraftarlarından oluşan kongre üyelerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
Ayrıca sosyal medyadan, telefon ve sms ile tebrik eden değerli dostlarıma göstermiş oldukları nazik davranıştan dolayı teşekkür ederim.

12 temmuz kütahya

Büyük Kütahyaspor taraftarları;

Şehrimizin en büyük sorunlarından birisi hiç şüphesiz yıllardır amatörde mücadele eden Kütahyaspor’un bulunduğu durumdur. Bu duruma sessiz kalmayan Belediye Başkanımızın önderliğinde ve liderliğinde, Belediye Kütahyaspor’u layık olduğu ve hak ettiği profosyonel liglerde mücadele ettirmek için yönetim kurulu olarak var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

53 yıllık mazisiyle büyük bir camiaya sahip olan kulübümüz amatör liglerde oynayacak bir takım değildir. Takımımızın marka değerini koruyacak projeler üreterek; tesisleri olan, kendi ihtiyaçlarını kendi akarlarıyla karşılayabilen, alt yapıya önem veren kurumsallaşmış başarılı bir takım hedefliyoruz.

12 temmuz kütahya kulübe

Hak ettiğimiz ve layık olduğumuz profesyonel liglerde mücadele edecek, istikrarlı bir takımın inşaa edilebilmesi için; tüm yükün Kütahya Belediyesi’ne bırakılmadan siyasi erkle, şehrimizin önde gelenleriyle, taraftarlarımızla ve tüm Kütahyalı hemşehrilerimizle el ele, omuz omuza verip mavi lacivert renklerin altında birleşerek oluşturacağımız sinerjiyle hedeflerimize daha kolay ulaşacağız.

Kongrede vurgulamış olduğum gibi “Nerede kalmıştık?” sözüyle yola çıktığım değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla memleket meselesi olarak gördüğümüz takımımızın başarısı için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet edeceğiz. Bu onurlu ve şerefli görevde; taraftarlarımızın ve şehrimizin destekleriyle hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız ve hep birlikte başaracağız.

Saygılarımla.
Cahit Özel
Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.