Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

CAHİT ÖZEL BELEDİYE KÜTAHYASPOR KULÜP BAŞKANI

Saygıdeğer Belediye Kütahyaspor Camiası;
Göreve geldiğimiz 9 Temmuz 2019 tarihinden bugüne kadar, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın önderliğinde ve liderliğinde, Belediye Kütahyaspor’a hizmet etmenin onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Her bir Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşım, hiç bir menfaat gözetmeksizin memleket sevdasıyla gecesini gündüzüne katarak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda fedakarca çalışmalarına devam etmektedir.
Görev yaptığımız iki sezonda şanlı armamızın marka değerini artıran, kulübümüze büyük adımlar attıran olumlu hizmetler yaptık. Belediye Kütahyaspor, sağlam projelerle kötü imajını silmiş, büyük hedefleriyle herkesi cezbeden bir kulüp olma yolunda ilerlemektedir. Belediyemizin destekleri ve katkılarıyla profesyonel liglerde kalıcı bir şekilde mücadele edecek alt yapı ve güven oluşturulmuştur.

Takımımızın marka değerini koruyacak projeler üreterek; tesisleri ve storesi olan, ihtiyaçlarını kendi gelir kaynaklarıyla gideren, alt yapıya ve şehrimizin gençlerine önem veren kurumsallaşmış başarılı ve istikrarlı takım hedefimizde önemli bir mesafeyi ilerledik. Az para ile çok iş yaptık. Mücadele ettiğimiz takımların emsal bütçelerinin altında kurduğumuz takımlarla sürekli zirvede yer aldık. Belediye Kütahyaspor’un prestijine ve gücüne önemli katkılar sağladık. Futbol camiasında kulübümüz isminden, olumlu faaliyetleri ve başrılarıyla söz ettirmekte ve şehrimiz adına bir güven teşkil etmektedir.
Belediye Kütahyaspor bu şehrin gözbebeği, şehrimizin en büyük tanıtım markası, siyaset üstü ortak paydamız, birleştirici gücümüz, ortak sevdamızdır. Memleket sevdasıyla Kulübümüze maddi ve manevi destek vererek gücümüze güç katan kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.

Yaklaşık 2 yıldır yürüttüğümüz bu şanlı görevde başarı Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın, başarısızlık ise yönetim kurulumuza aittir. Şehrimize, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da bir kupa daha armağan etmeyi çok istedik ama nasip olmadı.
Üzüldük, üzdük, hep birlikte hayal kırıklığı yaşadık. Bu takım küme düşmedi! Sadece hak ettiğimiz çok arzuladığımız 2.Lig’in kapısından döndük!
Büyük hedeflerimizden hiç bir zaman vazgeçmedik!
Taraftarlarımızla, yönetici ve idarecilerimizle, iş insanlarımızla, esnafımızla ve Kütahyalı hemşehrilerimizle; el ele, omuz omuza verip mavi lacivert renklerin altında birleşerek, hak ettiğimiz ve layık olduğumuz profesyonel liglerde mücadele edecek, istikrarlı ve başarılı bir takımın temellerini attık.
55 yıllık şanlı bir maziye sahip kulübün neferleri olarak; iyi niyetimizle görev yaptığımız süre içinde üzdüğümüz, hayal kırıklığına uğrattığımız taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz. Büyük taraftarımız ve büyük camiamız her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Hak ettiğimiz üst ligler ise zamanla mutlaka gelecektir.

4 Haziran 2021 Cuma günü, saat 17:00’de Belediye Kongre Salonunda “Olağan Genel Kurulumuz” gerçekleşecektir. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise, ikinci toplantımız 11 Haziran Cuma günü aynı saatte ve aynı yerde yapılacaktır.
Yönetim Kurulumuz, bügüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ne yapması gerekirse onu yapacaktır!
Saygılarımla.
Cahit Özel
Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.