Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÇAĞDAŞ ŞENTÜRK’LE BAŞKENTGÜCÜ

A.MERMER:Sevgili Çağdaş açıkcası sen Moymulspordan ayrıldıktan sonra da seni takip etmeye çalıştım.Önce eitimine önem verip tamamladın sanırım,anlatabilir misin?

Ç.ŞENTÜRK:Öncelikle çok teşekkür ederim Ali abi değer verip sorular yönelttiğin için.Moymulspordan ayrılıp memleketim Ankara’ya dönmek,tamamıyle eğitimimin bitmesiyle alakalıydı zaten.Benim için,futbol yerine,her zaman,birinci planda okulum ve eğitimim oldu.

 

20 mart besyo 11

A.MERMER:Peki eğitimini tamamladıktan sonra,Başkent Gücü Eğitim Akademisinde olduğuu öğrendim.Bu eğitim akademisi hakkında bilgi verebilir misin?

Ç.ŞENTÜRK:Evet Ali abi,eğitimimi tamamladıktan sonra bir nevi futbolculuk serüvenimi de tamamladım diyebilirim.Başkentgücü Spor Kulübü Futbol Okulunda antrenörlük yapmaktayım.7 ve 14 yaş arasındaki,futbolcu kardeşlerimize hizmet veriyorum.Başkentgücü Spor Kulübü,Ankara’nın büyük takımlarınayetenekli ve ahlaklı sporcular yetiştiren,alt yapısının başarıları ile bilinen bir spor kulübüdür.

A.MERMER:Peki Çağdaş,sanırım futbol oynamaya da başladın.Hangi kulüptesin,gene penaltı atışlarına ve gollere devam mı?

Ç.ŞENTÜRK:Moymulspordan ayrıldıktan sonra ilk ve son durağım,Kahramankazan Belediyespor oldu.Ancak devre arasını göremeden takımdan ayrıldım.Sebeblerinden bir tanesi de,her amatör kulüpte olduğu gibi,düzgün yönetilmemesidir.

A.MERMER:Valla şimdilik benden bu kadar golcü kardeşim.İlave etmek istediğin varsa buyur.

Ç.ŞENTÜRK:Tekrar çok teşekkür ediyorum Ali abi.Bir kaç şey eklemek isterim,ki Moymulsporu üst üste iki yıl bir üst lige taşıyarak,BAL ligine yükselmesinde katkısı olan,nice futbolculardan biriyim.İki sene içerisinde sadece futbolumu oynayarak,küçüklere sevgimle,büyüklere ise saygımla örnek olmuşumdur.

Taraftarına değil,renklerine veya takım arkadaşlarıma değil,yöneticilerine,yönetenlerine kırgın ayrıldım.Üst düzey performans sergileyerek hizmet ettiğim Moymulspordan ayrılma kararı aldığımda.Gözlerini para bürümüş olarak gördüm.TFF nin belirlediği bonservis bedelinden bile daha yüksek bedel biçen Moymulspor yöneticileri ve yönetenleri iyi gününde yanında olanlardan.Birlikte mücadele ettiğim ve hala o renklerin formasını terleten tüm takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

 

20 mart çağdaş

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.